Şimdi Ara

Mid Counter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu ana kadar ranked'da hiç denk gelmedim, o yüzden soruyorum. Mesela Kha, Lee, Talon gibi hero'larla mid gittiğimiz zaman, takımın magic damage ihtiyacını kim karşılıyor?
    Örneğin,

Renekton top
    Lee Sin jungler
    Talon mid
    Corki adc
    Leona support

Böyle bir takıma karşı, karşı taraf azıcık biliyorsa oyunu armor alır, mr'e harcayacağı parayı da armor'a yatırır.

Azcık düşününce jungle-top magic damage vuran karakter alsa bile bir Veigar gibi burst atamazlar sonuçta.

• top ap(Akali,Diana,Gragas vs) gibi almazsa çok karşılamaz.
    Yada jungle fiddle,elise,dianada olabilir.Mid ad oynamanın kötü tarafı o ap olmazsa.
  • biraz yanlız dusunuyorsun karsı armor alırsa sende arpen alırsın okadar cok arpen itemi varki suan. unutma bclerde stacklenebiliyor .
  • Şuanki durumda Mide Ap koymak yerine Bir Kha , talon , pant koymak daha avantajlı. Sezon3deki Armor fiyatlarının artması ve gelen itemlerle(B.C) Armor filan dinlemiyor.Topa Rumble , akali koyacaksan koyarsın koymazsanda o kadar önemli değil koy bir irelia gg wp easy
  • Corki fena magic damage vuruyor Ayrıca top a alınan bir Akali,Mordekaiser takımın magic damage ihtiyacını bir APC kadar karşılayabilir.
  • Topta bir vladimir olunca müthiş oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magic damage olmazsa olmaz diye bir şey yok aslında last whisper vs alsanızda bir şey değişmeyecek
  • Solo gragas,akali,vlad aklima gelenler.yada jungler karthus.. olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo q rankedden bahsediyosan ne aldığının pek önemi yok aslında. AD bruiser bi champion alıp (Talon, pantheon, zed) gibi ve snowball olup oyunu bitirebilirsin direk. İlla AP karakter gerekmiyor oyun kazanmak için.
  • Biz de hiç ap oynamadan bugün gayet oyun aldık gerek yok bence ap carry çok da önemli değil 3 bruiser ile bitirdik oyunu.Top kha katarinaya karşı gitti mid pantheon jaxa karşı gitti ben xin jungle GG.
  • o magic damage olayı eskidendi artık 5 ad takımda olur ama magiclerin çoğunun ortak bir özelliği var AOE BURST DMG ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Solo gragas,akali,vlad aklima gelenler.yada jungler karthus.. olabilir.

karton s3 de junglede bitik :/
  • Ben hiç sevmiyorum böyle mid e talon,Lee gittiği zaman resmen metayı değiştiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.