Şimdi Ara

microvolts online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş dediğim gibi bu sorun herkezde var bu soar halledeliyior. Az Sabır.Benimde hesabım yok.
  • En kısa sürede düzeltirler inşallah da zamanı geldiğinde oyunda olabiliriz...
  • Elinde fazla key olan biri bana atabilir mi ? Maile istedim fakat gelmedi bişe =)
  • 1.5 Saat Geçti Hala Beklemedeyiz.
  • ikişer dakika arayla resmen msn gibi yazışmışsınız görünce koptum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

ikişer dakika arayla resmen msn gibi yazışmışsınız görünce koptum valla

Bizimkide öyle oluyor şimdi.
  • Hayır. Yazıyorum bilgilendirme amaçlı. oyun açıldıgında orayı editliyecektim. başka amaç yok

Not: Gm Ali Ramazan Oyun az sonra açılcak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 13 Ağustos 2010; 0:48:38 >
  • Başladılar yine.
  • Oyun Açılmıştır Herkeze iyi eğlenceler.
  • Kayıt olamadık ki?

Biri Facebook bölümünde kayıt linkini vermiş sonunda:
    http://en.microvolts.com/Register/Register.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wahn -- 13 Ağustos 2010; 1:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Tam bir klon oyunu olmuş. Çöp.

Hangi ara oynadın samet ya ne hızlısın. Hiçbir sayfa çalışmıyor zaten. Zar zor üye oldum daha key girme sayfası açılmadı.

Sen nereden girdin keyi?

microvolts online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Ağustos 2010; 1:34:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Hangi ara oynadın samet ya ne hızlısın. Hiçbir sayfa çalışmıyor zaten. Zar zor üye oldum daha key girme sayfası açılmadı.

Sen nereden girdin keyi?

microvolts online

Millet register linki öncesinden buldu yazdı forumlara Keysiz üye olunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Ağustos 2010; 1:36:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Sen nereden girdin keyi?

microvolts online

Millet register linki öncesinden buldu yazdı forumlara Keysiz üye olunuyordu.

Ohooo insan haber verir.

Beyler biri yazmış her işlem sonrasında www yerine en koyun adrese demiş denedim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wahn -- 13 Ağustos 2010; 1:39:30 >

• Oyun oynanmaz.
  • Gayet eğlenceli bence. Fakat hiç reklamı falan yapılmamış oyunun. Türkiye serverında 2 oda var. Ayrıca sürekli "Microvolts.exe çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum...
  • Evet tam eğlencelik oyun. Fakat biraz daha reklama ihtiyacı var.
  • fazla keyi olan pm atabilirmi acabaa :))
  • dandik bi oyun neresi guzel. siniflarin ozeloikleri felan yok. tekduze bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

dandik bi oyun neresi guzel. siniflarin ozeloikleri felan yok. tekduze bir oyun.

Ha o sınıfların özellikleri açısından haklısın. Oyun biraz basit olmuş. Ama zaman geçirilebilir. Toy Story'e benzemiş oyun. Sadece silahlısı.
  • Oyundaki ismim NooDy oyun stres için birebir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.