Şimdi Ara

Microsoft yeni tarayıcısı için beta test kullanıcısı almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft, büyük umutlar bağladığı Edge tarayıcısı başarısız olunca yeni bir tarayıcı geliştirmeye başladığını duyurmuştu. Şirketin kullanıma sunacağı yeni tarayıcı açık kaynak kodlu Chromium'u temel alacak. Yazılım devi yeni projesi için beta test kullanıcısı almaya başladı.

     

    Ayrıca Bkz.Apple, yeni iPhone'ların üretimini ikinci kez azaltıyor
    Kayıt yaptıran kullanıcılar bizzat yeni tarayıcının geliştirme sürecine katkıda bulunacaklar. Ancak henüz önizleme sürümünün indirilemediğini belirtelim. Beta test programına katılanlar şimdilik sadece isimlerini liseye eklemiş olacaklar. Gelecek yıl yeni yeni Microsoft Edge’in önizleme sürümü yayınlandığında ise indirme şansına sahip olacaklar.

     


    Yeni tarayıcı 2019'da çıkacak


    Microsoft, yeni tarayıcının geliştirme sürecine büyük önem verdiğini daha önce belirtmişti. Dolayısı ile beta test kullanıcılarının bu geliştirme sürecine önemli ölçüde yardımcı olacaklarına inanıyor. Chromium tabanlı Microsoft Edge'in ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih yok. Ancak önümüzdeki yıl içerisinde kullanıma sunulacağını biliyoruz.
     
    Chromium Edge beta test programına kaydolmak istiyorsanız buraya tıklayarak ilgili sayfaya erişebilirsiniz. 







  • Chromiumun ana tarayıcısı Chrome varken, gidip de neden Edge kullanayım? Bilgilerimi Google ın kullandığı yetmiyor gibi hem Microsoft hem de Google ile aynı anda mı paylaşıyım dandik bi chromium tarayıcı için? Ya Apple alır Safari kullanırsın, ya her haltının reklam için satılmasını sorun etmez Chrome kullanırsın, ya da kullanışlılıktan ve konfordan feragat edip gizlilik için Firefox kullanırsın. Gerisi yalan. Gereksiz bir işle uğraşıyor Microsoft.

  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Chromium kaynak kodunda Google ile ilgili hiçbir şey yok sadece Microsoft kullanır böyle bir durumda verileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de kullanmayacagiz, ne yaparsa yapsin kullanmicaz bosuna ugrasmasin

  • ya kardeşim o e logosunu gördükçe kimse kullanmayacak isterlerse chrome dan 10 kat daha hızlı olsun
  • Hayda hoppa. Şimdi haberim oldu iyi mi! Ya üretsin tamam da hepsini de işletim sistemine monte ediyor bir de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Bilgilerinizde yanlışlık var Chrome Chromium'un bir sürümü aynı opera, yandex browser gibi Microsft'ta kaynak kodu kullanarak kendi tarayıcısını yapacak.

  • Başvurumu yaptım ve gelecek seneyi bekliyorum.

  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Chromium Google ile bağlantılı çalışır sizin yanlışınız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muytech

    Bilgilerinizde yanlışlık var Chrome Chromium'un bir sürümü aynı opera, yandex browser gibi Microsft'ta kaynak kodu kullanarak kendi tarayıcısını yapacak.
    Çakma Chrome olacak. Chromiumun en üst sürümünü sadece chrome kullandığı için de hep bir adım geriden gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox daki imleç kaymama kanseri hariç on numara.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Chromiumun ana tarayıcısı Chrome varken, gidip de neden Edge kullanayım? Bilgilerimi Google ın kullandığı yetmiyor gibi hem Microsoft hem de Google ile aynı anda mı paylaşıyım dandik bi chromium tarayıcı için? Ya Apple alır Safari kullanırsın, ya her haltının reklam için satılmasını sorun etmez Chrome kullanırsın, ya da kullanışlılıktan ve konfordan feragat edip gizlilik için Firefox kullanırsın. Gerisi yalan. Gereksiz bir işle uğraşıyor Microsoft.

    Firefox taş gibi tarayıcı. Karışık değil alışılır. Sadece redditte hantal onu çözmeliler. Belki de bende öyledir sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ben bir Firefox kullanıcısıyım telefonda da bilgisayarda da. Ama bazı işlerimi chrome üzerinden çözmek zorunda kalıyorum. Örneğin 2 gün önce cinemaximumdan bilet alamadım salon ekranı çıkmadı, sitede sorun var sandım. Telefondan da bilgisayardan da olmadı üstelik. Sonra chrome ile denedim direk açıldı. Bir de örneğin bi sitede giriş facebook üzerindendi ama buton çalışmıyordu, chromeda sorun olmadı. Bilmiyorum belki de ayarlarla ilgili sıkıntılardır ama maalesef bu işler için chrome a dönmek zorunda kaldım. Yoksa gayet memnunum.
  • Ohoo, daha önümüzdeki sene. Zaten şimdi bile kendi dandik ie/edge sini bitirdim dese, sancıları 3-4 sene daha devam eder. Kaç sene geçmişti hala bunların aptal ie8 leri için ek kod yazıyorduk. O gün bugün hiç çizgilerini bozmadılar. Hem css, hem html algısı olarak en az 60-70 kod geriden geliyorlar. Genelde bilgisayardan hiç anlamayan iş yeri sahipleri de sırf default olduğu için siteye oradan bakıyorlar.

  • Deli gibi ram yese de 8 GB ram yetmese bile CHrome bir başka.

  • ben memnundum edgeden :)

  • Nelerini gördük nelerini , ahhh ahhh firefox reis

    Microsoft yeni tarayıcısı için beta test kullanıcısı almaya başladı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa abi, bastır parayı al firefox'u koy windows'a önyüklenmiş olarak. Hizmetlerini de firefox'la birleştir. Kendi tecrübelerime göre Chrome'a kafa tutabilecek tek tarayıcı Firefox. Sırf kendi işletim sistemlerinde ısrar ederek Nokia'yı da batırmıştı adamlar. Yahoo ile işbirliği yapmadılar Bing arama moturunda patladılar. Sürekli hatalarında ısrar eden bir microsoft var. Biz yaptık oldu zihniyeti. Umarım bir sefer başarırlar diyeceğim ama pek umudum yok.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.