Şimdi Ara

Microsoft, Windows Phone satışlarına son verdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2

    Peki Sağolun hocam. O zaman Nubia dan devam edilebilir gibi ilk bakış olarak, malum Zte Nubia olarak lanse ediliyor diye biliyorum Nubia markasını da çünkü.

    Alıntıları Göster
    Wikide yazdığına göre sanırım tam olarak alt marka olmadığı için devam edebilirler.

    Son günlerde daha önceden tescil ettirdikleri telefonları duyurup, çıkardıkları için şuanlık sorunları yok. İlerisi için Qualcomm yasağı etkilemese de Android kısmı ZTE için sıkıntı.
  • kendilerini bitirdiler,yaptılar da kullanmadık mı! yapamadıkları halde kullandık. kullanıyoruz.
    mağazadan aldığım idol 4s wm hala kendini güncellemekte.

  • windows mobile kullanmak için mi4 almak istiyorum, siz kullanıyorsanız performansı nasıl hocam? çok sevdiğim bir cihazdı sd kart girişi yok diye almamıştım ilk çıktığında ama windows desteği gelince tekrar radarıma girdi. şu an alimde lumia 640 var onu satıp ikinci el alabilirim duruma göre
  • Verilen paranın kat ve kat karşılığını veren iş bitirici telefonlardı.



    Çoluk çocuk turnusoludur aynı zamanda, nerde illa oyun oyun diye tutturan bebeler var gelip sallar.



    2014 senesinde koyu renkli tema ve clearblack amoled uyumu sağlamış telefonlardı, o zamanlarda androidçiler kumda oynuyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    bence alt markasınıda etkiler. aynı fırma sonuçta. Abd zte ambargo koyduk yan dallarına koymadık derse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 21 Nisan 2018; 12:3:52 >
  • Bu telefonların nesli devam etseydi kesinlikle bunlardan alırdım.Sağlamlık desen var,stabilite desen var,şarj süresi desen o da var.Yazık oldu bu sisteme.Keşke devam ettirebilselerdi.Telefonu amacına göre üreten tek firmaydı.Ne ihtiyacın varsa ona göre tasarlanmıştı.Ne çok fazla ne de çok az tam ayarında.

    Edit:Arkadaşlar bir de "mi" telefonlarda windows 10 çalıştırılıyordu o işten yeni bir haber var mı acaba?Stabil mi?Aranızda kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 21 Nisan 2018; 12:11:50 >
  • ee yani lumia 520den düşüğü yok o zaman sallayalım lumi 520 kullanıcılarını mı olay? adamlar en başta geliken dediler ki 100 dolarlık aletle 1000 dolarlık alette aynı kullanıcı deneyimi sunacağız. bunu diyorsan adam gibi en azından instgaram uygulamasını getirteceksin. 500 milyon indirilen clash of clansı getireceksin, snapchatı getireceksin. sana göre dandik olabilir bana göre dünyanın en güzel uygulaması. ha getiremiyosan böyle batmaya mahkumsun işte.

    arkadaşın biri 2014te android kumda oynuyordu demiş 2014 te note 4 vardı kum değil betondu o oynadıkları da :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 21 Nisan 2018; 14:47:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    bence alt markasınıda etkiler. aynı fırma sonuçta. Abd zte ambargo koyduk yan dallarına koymadık derse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama
    esmerbuyucu hocam Direk Alt marka değil diye belirttiği için devam edebileceklerini düşünüyorum hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Wikide yazdığına göre sanırım tam olarak alt marka olmadığı için devam edebilirler.

    Son günlerde daha önceden tescil ettirdikleri telefonları duyurup, çıkardıkları için şuanlık sorunları yok. İlerisi için Qualcomm yasağı etkilemese de Android kısmı ZTE için sıkıntı.

    Alıntıları Göster
    Peki hocam yorumunuz için teşekkür ederim, O zaman Nubia için herhangi bir sorun görünmüyor gibi




  • Microsoft un cikardigi son en tepe telefonu Lumia 950 XL halen sahibim aradabir kullanirim.


    3 ana renkli flash hala hicbir firmada yok anca 2 farkli renkli aydinlatma var.

    Carl Zeis kamera CAMIDA ayri essiz bir etken.

    Ekrani Clearblack polerize teknolojisi ile dis ortamlarda gunesli aydinlik ortamlarda yansitmalari en aza indirgemektedir.


    Mevcut firmalar buna denk olmasi icin anca parlaklik artirimina gitmektedir lakin kontrast asiri dusmekte hatta renkleri sulu boya gibi karismaktadir !


    USB Type-C usb 3.0 li ve HDMI cikis destekleyen dock aparati.

    Samsung yarim yamalak DEX station dock i hala emekleme devrinde iken Microsoft zaten ekran a baglanma telefonun ekranini fare gibi kullanma IRIS retina tarama kizilotesi ilk Microsoft ta idi ...



    Data Kablo kalitesi Microsoft cok ustun saglamda .

    Cikartilabilir batarya ... FM Radyo ... 2K Ekran ile yillat once cikmis olsa da genel olarak rakiplerin onunde oncu idi ...

    Kamerasi video modu gelismis OIS 4K yapmasi .


    Islemcisi o donemlerde sorunlu idi ama Snapdragon o donem en iyisi idi Microsoft SIVI sogutma boru sistemini getirmisti ....




    Microsoft bu cizgisini Surface cihazlarinda da devam ettirmektedir. Oyle ki Windows PC pazarinda herkes kopyalamakta Samsung dahil ...


    Gerci Iris tarayicisi Dex ile de sonradan Samsung ilham aldi mi desek yoksa kopyaladi mi desek bilemiyorum :)


    Microsoft donanimda cok ustun ideal bir harmoni yakalamisti stabildi ama ekosistem olusturmada vaatlerini yerine getirmedi Android e odaklandi son yillarda ... Olmadi ...

    Android IOS a rakip olmasini isterdim ...





  • batırmak istediğiniz ve gıcık olduğunuz bir firma varsa siz hiç uğraşmayın. microsofta rica edin satın alsın . 2 senede batırır zaten:) allah belanı versin microsoft o güzelim nokiayı bu hallere düşürdüğün için mavi ekranlarla çökesin inşallah:)

  • Kutu arayüzünden kurtulsa çok güzel işletim sistemiydi. Yazık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C234DE19A

    Bu mesaj silindi.
    zaten nokia öldürdü ya bunları lumia 525 lumia 630 gibi sacma sapan cihazlar cıkardı hele snapdragon 200 lü cihazarı hiç demiyorum bile
    bide şu huyundan vazgeçmedi üreticler. düşük donnaım yeterli ee tamamdüşük donanım yeterli ama yüksek donanım koy daha yeterli olsun cihazlar 512mb ram nedir :)

    en son galiba 2gb ram ile kapadılar defteri geç anladılar ama çok geç oldu

    microsoft hiç dinlemiyor insanları..
  • Hesap makinesinden hallice , en dandik isletim sistemi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensör sorununu okumuştum ama okadar büyük sıkıntı değil. 14gb yer kalıyorsa yeterli. Oyun falan oynamam 4gb spotify müzik verisi olur telefonda okadar. L640da yetiyor aslında ama mi4 daha şık daha güzel tabiki. Uygun fiyata denk getirisem alırım mi4 keyfime bakarım olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraf tutanları absürd görüyorum. Bu işler ihtiyaca yöneliktir. Sözgelimi bazı elzem uygulamalarım var. Ne yazık ki bunlar Android cephesinde olmadığı için iOS kullanıyorum.



    Ayrıca telefona zaman ayırmak istemiyorum. Bu nedenle fazla özgürlük = fazla kişiselleştirme = fazla zaman. Bir noktada insan bir seçenek fazlalığı yerine az çok stabil bir yazılıma bağlı kalmayı tercih ediyor.



    Windows Phone ise muazzam bir özelliği var ki o da sistemin yavaşlamaması. 4-5 sene önce çıkmış Lumia 520 bugün hala basit gündelik işlerde (arama, sms, internet gibi) en ufak kasma yapmadan çalışıyor.



    Marka taraftarı olmaya saçmalamaya lüzum yok. Bu konuda iOS da Android de çok arkada. 4 sene önce sanırım iphone 5s vardı. Bugün iphone 6 dahi kullanan varsa biliyordur, takılmalar yaşar.



    Android cephesinde ise HTC One X / Samsung S3 vardı. Şimdi bu telefonlara custom rom atmadan akıcı çalıştırmak sanıyorum ki eziyettir.



    Yani sözün özü giriş seviyesi telefonlar için muazzam bir sistemdi. Ve unutmayın sizin ihtiyaçlarınız herkesin ihtiyacı olmak zorunda değil.



    Sözgelimi ben telefon alırken klavye ergonomisi, ekran dokunma ve tepki hissi, kasa kalitesi, kamera kalitesi ve beni ne kadar 3.parti uygulamalara mecbur bırakıp bırakmadığına bakarım.



    İşlemci olsun ekran kartı olsun önemsizdir. İhtiyacım olmaz hiçbir zaman da bir oyun oynamışlığım yoktur. Bu nedenle bir sistemin taraftarı olmak en kibar ifadesi ile naifliktir. Ama bu sistemin herkes taraftarı olsun istemek ise ahmaklıktır yine en kibar ifade ile:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alttan alttan x86 mimarili uygulamaların ayak sesleri bence. Arm tabanlı windows cloud os mu dersin artık vs...

  • MPX200 ile WP kullanmaya başlamıştık. HTC T. Diamond'a android kuruyorduk. Hâlâ Lumia 950 kullanıyorum. Özelliklerini bilen biliyor. Güncellemeler 2019 sonuna kadar devam edecek. Microsoft inanıyorum ki, şu ana kadar yapılmayan bir şeylerle geri getirecek. Android kullanan ve ekranının üst kısmı hasarlı olup kaydırmayı kullanamayan arkadaşlara, Microsoft Launcher'i tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.