Şimdi Ara

Microsoft, Windows Phone 8 işletim sistemini zamanında yetiştirme konusunda sıkıntı yaşıyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Windows 8 ve Windows Phone 8 ile yazılım dünyasında ve mobil dünyada ses getirecek bir çıkış yapmaya hazırlanan Microsoft, iddialara göre mobil kısmı zamanında yetiştirmekte sıkıntı yaşıyor.

The Verge sitesinin kaynaklarına dayandırdığı haberinde Microsoft normalde Ekim ayının ilk haftası WP8 işletim sistemini yayınlamayı düşünürken, bu tarih şimdi 29 Ekim'e kaymış durumda. Bu durumda ilk nesil cihazların piyasaya çıkışı da bir ay gecikebilecek. Microsoft ve Nokia, süreci hızlandırmak için zaman sınırı olmaksızın çalışıyor.

Microsoft pek çok ABD operatörü ile test zamanlarını azaltmak için işbirliği yapmıştı. Ancak test sürecinde yaşanan hatalar ve uyumlu cihazlarda ortaya çıkan problemler, gecikmelere sebep oldu. Örneğin HTC'nin test esnasında zorluklar yaşadığı ve bu yüzden Samsung ve Nokia gibi erken bir dönemde Windows Phone 8 cihazını tanıtamadığı aktarılıyor.

Microsoft, final sürümü henüz yayınlayamadığı için Samsung, Nokia ve HTC'ye işletim sistemini sergilememeleri konusunda talimat verdi. Samsung'un yeni modelinde de statik Windows Phone ekranlarının göze çarptığı ve işletim sisteminin henüz hazır olmadığı belirtiliyor.

Yeni Lumia'ların tanıtımından sonra Nokia'nın modelleri camla kaplayarak işletim sisteminin kullanılmasının önüne geçtiğini ve İngiltere'deki basın mensuplarına da modellerin maketlerini gönderdiği ifade ediliyor.

Yaşanan problemler nedeniyle Ekim olarak planlanan Windows Phone 8 modellerinin çıkışının Kasım ayına kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Nokia cihazlarının 2 Kasım'da piyasaya sürüleceği zaten bir süredir dile getiriliyor. Test işlemleri yeniden etkilenmezse diğer üreticilerin de Kasım ayı içerisinde modellerini satışa sunması bekleniyor. 

• İlk alanlar deneme tahtası olacak... Birkaç güncelleme ile sistem stabilleşecek, rekabet için gaza basmaya ve vites yükseltmeye başlayacak... Aynı Android de olduğu gibi.

• MSDN Subscriber Downloads'da zaten RTM sürümleri 1 ay önce yayınlandı zaten. Oradaki linklerin isimlerini araştırıp bulanlar aktive edip kullanıyorlar bile :)

• Microsoft 4.1 jelly bean gelieck mi telefonlara ondan haber he ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HANAKLIUA

Microsoft 4.1 jelly bean gelieck mi telefonlara ondan haber he ?

Allah aşkına bu adam ne diyor ! .d

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

İlk alanlar deneme tahtası olacak... Birkaç güncelleme ile sistem stabilleşecek, rekabet için gaza basmaya ve vites yükseltmeye başlayacak... Aynı Android de olduğu gibi.

abartmanın gereği yok sonuç olarak test romu verecek değiller ya hata olur mu olur sonuçta insan yapımı ama senin dediğin gibi stabilite sorunu olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HANAKLIUA

Microsoft 4.1 jelly bean gelieck mi telefonlara ondan haber he ?

gelcek gelcek merak etme :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten piyasaya geç girmişsin,üstüne bide önceki nesil lumialara win 8 desteği vermiycem demişsin,şimdi de final sürümünü yetişiremedik diyosun.Ne fiyatlar belli ne çıkış tarihi belli,tam bir muamma.Bu söylentiler,almayı düşünenleri mutlaka etkileyecektir.

Ki bu bence daha başlangıç.win8 mobile alan kullanıcılar,şuan tahmin etmedikleri bir çok kötü sürprizle karşılacak diye düşünüyorum.Umarım yanılırım ve piyasada ve pazarda güçlü bir işletim daha olur da rekabet artar.

• Kimse sıkıntı yapmasın, WinPhone 8 sıkıntılı olursa Anroid 4.1 ROMu kurar kullanırsınız :) Beğenmediğiniz android sizide kurtarır.

• Bende yeni lumia tanitimdan sonra niye nokia hisseleri dustu diyordum. Ortada guzel bir cihaz var ama buna ragmen hisselerde %13falan dusus oldu. Simdi cikiyor kokusu. Yatirimci isini bilir, yas tahtaya basmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Bende yeni lumia tanitimdan sonra niye nokia hisseleri dustu diyordum. Ortada guzel bir cihaz var ama buna ragmen hisselerde %13falan dusus oldu. Simdi cikiyor kokusu. Yatirimci isini bilir, yas tahtaya basmaz.

Hep düşüyor zaten.Sıkıntı yok yani.

• Ativ s incelemelerinde telefon acımıyordu, demek hazır değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: esqhia

Zaten piyasaya geç girmişsin,üstüne bide önceki nesil lumialara win 8 desteği vermiycem demişsin,şimdi de final sürümünü yetişiremedik diyosun.Ne fiyatlar belli ne çıkış tarihi belli,tam bir muamma.Bu söylentiler,almayı düşünenleri mutlaka etkileyecektir.

Ki bu bence daha başlangıç.win8 mobile alan kullanıcılar,şuan tahmin etmedikleri bir çok kötü sürprizle karşılacak diye düşünüyorum.Umarım yanılırım ve piyasada ve pazarda güçlü bir işletim daha olur da rekabet artar.

Bunlara ek olarak app marketide tam takir kurubakir misali. Windows phone'u surum 7den beri kullaniyorum ve ios un ilk haline 7.5 ile gelebildiler diyebilirim. Windows 8 ile degisen tek ozelligin ana ekran oldugu disinda bir bilgi de olmadigina gore benim onerim uzak durmak olur. Sozlesmmeli almis olmasaydim su ana kadar coktan degistirmistim telefonumu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geç olsun güç olmasın... kanaatimce acil çıkması gereken bir durum yok.. tabakhane bekleyebilir :)

• kalite odaklı çalıştıkları besbelli.Hiç bir hatanın olmasını istemiyorlar.Fazladan 1ay yani 4 hafta birşeyi değiştirmez bence

• geç çıkarsınlar sorunsuz çıkartsınlar...

• Rahat olun heyecan yaratsin diye hep bu tarz haberler yapılır. Sonuçta 2 ay sonra Windows Phone 7.5ten daha iyi bir işletim sistemi çıkacağı kesin. WP 7.5i yukseltmeseler bile olurdu en çok satan işletim sistemi olmayabilir ama en iyisi akıcılık, stabilite, görsellik açısından.

• Win8 gümbür gümbür gelicek beyler benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

Orijinalden alıntı: xconnectİlk alanlar deneme tahtası olacak... Birkaç güncelleme ile sistem stabilleşecek, rekabet için gaza basmaya ve vites yükseltmeye başlayacak... Aynı Android de olduğu gibi.
    abartmanın gereği yok sonuç olarak test romu verecek değiller ya hata olur mu olur sonuçta insan yapımı ama senin dediğin gibi stabilite sorunu olmaz

android yıllardır deneme tahtası olmaktan çıkamadı ama eminim windows 8 öyle olmayacak

• Windows Phone 8 Android'i tahttan indirecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.