|
Microsoft, Windows 11'de 80 GB'a kadar şişen sistem dosyası hatasını düzeltti
-
-
61 gb yer kalmış. Yerim açılsın diiye güncellemeleri açsam bu sefer yine yerim dolucak. İkilemdeyim.
-
winxorten 11 düzeltilemez...
-
Deveye sormuşlar neren eğri diye ...
-
Yetiş ya linux
-
Sorunsuz, stuttersiz gaming sistemde w11 kullanıyorum ve sözü edilen dosya 326kb
Linux iyidir hoştur ama oyuncu sistemimde Linux nasıl kullanacağım???
_____________________________ 5700X3D, ASUS TUF B550 PLUS, GSKILL 4x8GB 3600CL16, ASUS PRIME 9060XT OC 16GB -
support.microsoft.com23 Haziran 2026—KB5095093 (İşletim Sistemi Derlemeleri 26200.8737 ve 26100.8737) Önizleme - Microsoft Desteğihttps://support.microsoft.com/tr-tr/topic/23-haziran-2026-kb5095093-%c4%b0%c5%9fletim-sistemi-derlemeleri-26200-8737-ve-26100-8737-%c3%b6nizleme-0e2a20f2-cf9e-46f8-9f08-e6996220882d_____________________________ Saygı ve Sevgilerimle,
kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
-“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
- “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
- Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 -
Linux diyenlerin çoğu Linux kullanmıyordur bakmayın siz onlara.
-
hata mı yoksa AI (copilot) için bilinçli yapılmış veritabanı dosyası mı? win10'da ağa ilk bağlandığın an kendiliğinden copilot yüklemeye başlaması boşuna değil.
bir benzeri de kullanıcı bilgisi dışında com.google.android.apps.bard olarak şu an andorid cihazlarda yüklü ve 15 gb boyutu geçiyor. ADB ile sildim. herkes cihazına bakmalı. uygulamalarda görünmüyor. ADB ile bakılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 5 Temmuz 2026; 21:32:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence de. linux bölümüne bir bak en yeni konu en az 6-7 aylık bölüme bakan yok. kullananı toplasan yok denecek kadar azdır.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
Winzorttan kurtuldum ve microslope dan linux a geçtikten sonra dünya varmış dedim. (3 yıldır CachyOS kullanıyorum). Bir daha dönmem.
-
Oyuncular için CachyOS.
İşletim sistemi sürüm güncellemesi ile uğraşmamak için gündelik olarak kullanıyorum.
-
Güzel dağıtımlar var arada denk geliyorum ama ben artık her şey için uğraşacak vakit ayıracak yaşları geçtim ne zaman ki Linux Windows kolaylığına ulaşır o zaman kullanırım.
-
muhtemelen aynı yaşlardayız ben de aynı durumdayım hocam. ara ara deniyorum geçen pardusu denedim fakat alışkanlıklar yüzünden dayanamıyorum artık. hemen windows a dönüyorum.
CachyOS kullanıyorum. Kızgın kumlardan serin bir suya girmek gibi
_____________________________ -
Günahlarıyla, sevaplarıyla Windows'a devam. Öve öve bitiremedikleri Linux, işletim sistemi pazarında ancak %5 kullanıcı sayısına sahip iken Windows'un kullanıcı sayısı %72. Asla Linux kötüdür demiyorum ama Linux kullanımı Windows'a göre daha çok daha zor.
-
özgürlüğe noldu? bakıyorum da özgürlükten vazgeçmişsin.
Güncelleme yaptım ama başka bir şeyi bozmuş, klasörlerin özelliklerinde "paylaşım" özelliği yok oldu, güncellemeyi geri aldım tabii ki.
-
3 yıldır win11 kullanıyorum, 1-2 ufak tefek bug hariç (ki onlar da zaten yamalarla düzeltildi) hiç bir sorun yaşamadım. bu her konu altına gelip win11 tü kaka diye atıp tutanlar ne sorunu yaşıyorlar acaba? kulaktan dolma bilgilerle boş yapıyor %90'ı eminim.
_____________________________ -
Oyuncu sistemimde Linux kullanıyorum, oynayamadığım oyun yok?
En Beğenilen Yanıtlar
|
Linux diyenlerin çoğu Linux kullanmıyordur bakmayın siz onlara.
|
|
Sorunsuz, stuttersiz gaming sistemde w11 kullanıyorum ve sözü edilen dosya 326kb Linux iyidir hoştur ama oyuncu sistemimde Linux nasıl kullanacağım??? |
|
bence de. linux bölümüne bir bak en yeni konu en az 6-7 aylık bölüme bakan yok. kullananı toplasan yok denecek kadar azdır. |
Benzer içerikler
- netflix yapay zeka filmleri
- driver güncelleme
- whatsapp açılmıyor
- karekod okutma nasıl yapılır
- en iyi yapay zeka uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt