Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10’un arama arayüzünü yenileyerek MacOS'taki Spotlight'a benzetti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Azcık özgün ol Eyyyy Microsoft...

  • Benzeyebilir, kullanım acısından avantajı varsa neden kopyalamasın ki ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    Windows iyice batırmaya başladı. Koskoca şirketin macos'u kopyalaması kabul edilebilir gibi bişey değil. İş yerinde win8 kullanıyoruz. iobit'in start menüsü yüklü. Bugün nasıl olduysa iobit çalışmadı. Ve win 8'in ne kadar rezalet bir işletim sistemi olduğunu anladım. "modern" arayüz aşırı derecede saçma salakça çalışıyor. Ne varsa yine eski windows'ta var.

    Microsoft'un artık kendine gelmesi lazım. Sırf mobil pazarda pay sahibi olmak için pc'nin de içine ediyorlar. Mobilde durum daha vahim zaten. Yani pc'yi batırmaları ise de yaramadı. Win RT vardı. Noldu? Öldü. Win mobile zaten ölü. Ellerinde bi surface var. Onun da satışları ortada. MS artık normal pc'leri, dokunmatik olmayan laptop'ları düşünerek Windows geliştirmesi lazım.

    sırf o Windows 8' in iğrenç ara yüzünden kurtulmak pahasına Linux bile kullanırım yap boz tahtası gibi saçma bir yazılım rakibi olan MAC firmasından daha çok feyz alması lazım bütün cihazlar için kullanılan yazılımları ayrı. Model numarası aynı fakat tablete ayrı notebook ve masa üstü ayrı telefona ayrı yazılım ı var Microsoft ise her platforma kazolet gibi bir tek işletim sistemini uydurmaya çalışıyor sırf bu yüzden ayar tutmuyor. Windows 10 bildiğimiz masaüstü sürümünü tablete kurunca tablet modülü aktif oluyor Windows 8 gibi bir ara yüz geliyor ondan sonra bu işletim sisteminden fayda bekleyin.
  • MacOs iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows'un yapamadığı olay şu işlem pencerelerinde çok fazla gereksiz alan kullanıyor. İki resmi de karşılaştırın windows da arama kutusu gereksiz yere ortalanmış altında üstünde bir sürü boşluk var. Bing arama motorunu yine bize zorla kullandırmak için entegre etmeye çalışmış. Arama sonuçlarının olduğu bölge de iki bölüm var ama iç içe girmiş. Neyse artık tasarımı eleştirmeye gidiyor. konuyu özetleyecek olursak windows tam bir alan kullanma özürlüsü. (Donanım haber de geri bildirimleri dikkate alma özürlüsü giriş yapmışım yorum yazmak için hala benden mail istiyor 50 defa bildirdik)

  • Kullanıcı deyenimini arttıracaksa benzetsin bunda hiçbir sorun yok bizim yararımıza olur.

  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Sana yakınım ben Muğla'dayım yüzüme karşı edebilirsin hakaretini ne dersin ? Hataları sorunları tabi ki de söyleyeceksin ama ben hata sorun istemeyenler için yazdım ! Daha ne okuduğunu anlamıyorsun yorum yapıyorsun...
  • su arayuzu komple heryere versen artik be microsoft ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suslu76

    quote:

    Orijinalden alıntı: Infinitum


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    ya arkadaş saçmalamak için bahane arıyorsunuz artık.benzetmek zorunda mı kendisine özgü birşeyler yapsa daha iyi değil mi?dünya işletim sistemi piyasasının yüzde 90 ından fazlasına sahip firma bu bide.

    Hocam kendilerine özgün bir şeyler yaptıklarında neler olduğunu gördük o yüzden böyle iyi bence

    aklima vista geldi bir an

    Bir süre kullandım, performans sorunlarına vakıf değilim ama arayüzünü çok beğenmiştim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans iyileştirmeleri yapsınlar yeter. Görünüm bakımından bana göre Windows 7 hala çok daha iyi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.