Şimdi Ara

Microsoft Visual Studio 'Dim' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Öncelikle arkadaşlar. Ben 2 gündür program oluşturme vs videoları izliyorum bugün bende deneyeyim dedim fakat izlediğim videolarda dim komutu ile komut yazmaya başlanıyor fakat ben dim komutunu yazınca program karşılık vermiyor yani dim = karşılıksız dim in bi anlama gelmediğini söylüyor videoyu çeken adamlarada sordum fakat onlarda bi çözüm bulamadılar. Not:bir adam bana bi dosya önerdi visual studio ya ekledim fakat bir şey değişmedi adı readwritingmemory.vb olması lazım.(fakat şöyle bir şey fark ettim adam dosyayı eklediğinde dosyanın solunda bi ok işareti çıkıyor sanki tıklayınca alta açılacak gibi fakat bende öyle bir şey yok zaten resimlerde görürsünüz.) Bir şey daha sormak istiyorum visual basic ve visual studionun farkı nedir? aynı şeyler midir?Microsoft Visual Studio "Dim" hatasıMicrosoft Visual Studio "Dim" hatası







  • Son sorundan geriye doğru başlayalım.
    Visual Basic kodlama dilidir.
    Visual Studio bu kodları kolay bir şekilde yazabilmeni sağlayan platformdur. Diğer kodlama dillerini de destekler.
    Gönderdiğin ekran resminde fark ettiysen Program dosyasının solunda C# yazıyorken readwritingmemory dosyasının solunda VB yazıyor.
    Oradaki işaret kod bloğunun hangi dille yazıldığını gösterir.
    Yeni dosya açarken hangi dili kullanacağını doğru seç.
    Dim komutu VB için değişken tanımlamaya yarar. Örneğin > Dim Degisken as String . Metin formatında ve "Degisken" isminde bir değişken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.