Şimdi Ara

Microsoft ve Spielberg, Halo TV dizisi için çalışmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft ve Spielberg, Halo TV dizisi için çalışmaya devam ediyor

    Microsoft, 2013 yılında duyurusu yapılan Halo televizyon dizisinin halen geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Yazılım devi projeyi rafa kaldırmış değil ve hala Steven Spielberg tarafından yönetiliyor. Dört yıl önce olduğu gibi Showtime ile birlikte dizi üzerindeki çalışmaların sürdüğü açıklandı.

     

    AR12Gaming'e verilen röportajda, geliştirilme sürecinin ilerlemeye devam ettiği belirtilmiş durumda. Bir Microsoft sözcüsü ve 343 Industries temsilcisi, "Fanların beklediği ve hak ettiği en iyi Halo dizisini oluşturmamıza yardımcı olabilecek yaratıcı iş ortaklarından oluşan bir ekiple (Steven Spielberg ve Showtime) bunu en doğru şekilde yapmak istiyoruz" dedi.

     

    Ayrıca Bkz.WhatsApp'a nihayet gönderilen mesajı geri alma özelliği geliyor
    Microsoft Studios'un yan kuruluşu olan 343 Industries, nihai ürünün yüksek kalitede olmasını sağlamak için proje üzerinde çalışmanın biraz zaman aldığını söylüyor. Maalesef şirket her zamanki gizliliğini sürdürerek bu konu hakkında da çok fazla detay vermedi. Spielberg ve Microsoft'un efsane video oyun serisi Halo'yu TV ekranlarına nasıl taşıyacağını görmek için biraz daha beklemek zorundayız.







  • Askeri yeteneklerin teknolojileştiği evrenleri oynaması zevkli olsa da izlemesi çok sıkıcı oluyor

  • Bitsin artık bu zulüm yetheeeeer :(

  • Spielberg yaparsa izlenir.

  • ben half life ve portal filmlerini bekliyorum, ekibin başında j.j olduğu için hiç endişe duymuyorum, mutlaka iyi bir şeyler çıkacaktır.

  • Halo'nun Forward Unto Dawn serisi fena değildi aslında. Amatörce yapılan bir dizi olmasına karşın beğenmiştim seriyi. Spielberg'in eşliğinde her ne kadar CGI'a boğulacak olsakta, güzel bir iş çıkartacağından eminim kendisinin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.