Şimdi Ara

Microsoft, uygun fiyatlı Surface tablet için düğmeye bastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devi Microsoft'un, Apple iPad ile rekabet edebilmek için yeni bir Surface tablet üretmek için harekete geçtiği belirtiliyor. Bloomberg'in haberine göre şirketin yeni Surface tabletleri önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek ve 400 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

     


    Tasarım olarak iPad örnek alınacak


    Yazılım devi Microsoft tüketici odaklı bu stratejiyi, 2012 yılında 499 dolardan satışa sunduğu Surface RT ile denemişti. Şimdi de benzer bir planı harekete geçirmek isteyen şirketin yeni tabletlerinin, iPad ile aynı boyutlarda olması bekleniyor. Tasarım olarak da iPad'i örnek alacak olan yeni Surface'in, 10 inç ekrana, yuvarlatılmış kenarlara ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağı belirtiliyor.


    Yeni tabletlerin yüksek kaliteli modellerden yaklaşık yüzde 20 daha hafif olacağı ifade edilirken, daha az pil ömrü sunacağı açıklandı. Microsoft'un önümüzdeki günlerde, Intel işlemci, 64 veya 128 GB dahili depolama ile gelmesi beklenen tabletlerle ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.
      







  • 1 aydır Surface Pro 5 (2017) versiyonunu kullanıyorum. Windows 10'dan tam verim almak, dokunmatik işletim sistemi ne demek, hem tam donanımlı bir pc ve gerektiğinde tablet olan bir cihazı sürekli yanında bulundurabilme kolaylığını yaşamak ne demekmiş anladım. Sabah akşam Mac Os güzellemesi yapanlar bu cihazı eline alsalar bir daha Macbook'a bakmazlar. Cihazla ve kalemiyle yaptıklarımı gören macbook kullanıcısı iki arkadaşım şimdi Surface'e geçme planları yapıyor. Keşke resmi olarak Türkiye'ye de gelse de herkes görme şansını yakalasa. Habere konu olan RT sürüm benzeri olacak cihaza gelince bana göre değil ama ihtiyacı olan kullanır tabii. Surface Pro gibisi yok şu anda.

  • Uygun fiyatlı diyince heyecanlandım sonra Türkiye'de yaşadığım aklıma geldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    Uygun fiyatlı diyince heyecanlandım sonra Türkiye'de yaşadığım aklıma geldi.
    Esasında parantez içinde"Türkiye hariç" yazsalarda olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan yok. Eğer iPad 2018 330 $ ediyorsa bu her türlü 400$ eder. Kısıtlı bir os yok,istediğin zaman harici disk takarsın,bütün masaüstü programları çalışır, programlama bile yaparsın. Kalemi de 100$ olmaz. Bence iPad yerine alınabilecek en mantıklı seçenek. Keşke Türkiye'ye girse fakat kimse bu fiyata almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durdun ms neye eline attıysa batırdı.kendi çalışanları bile apple samsung kullanıyor.

    Microsoft çöplüktür,microsoft pisliktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha az pil ömrü nedir ya? Microsoft ürünlerini satamamak için özel çaba falan gösteriyor sanırım.

  • Olaya bak gelde isyan edip sövme, adam gidiyor 400 tl verip surface alıyor. Heriflerdeki şansa ülkeye bak arkadaş. Bu bizim ülkeye gelir 2.000 tl olur. Ne bahtımız karaymış yüzyıllardır be..bizde 400 tl ye 2.el aptal bir boka yaramayan netbook vermiyorlar.

  • Şu dünyada ya zengin olacaksın ya da Türkiye'de yaşamayacaksın.

  • 32 64 gb gibi komik depolama alanları ile gelirse pek de bir anlamı olmayacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.