Şimdi Ara

Microsoft Türkiye ile Windows Phone 8 işletim sistemini konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • izleyemedik halen hata veriyor. youtube'a falan yüklese biri bari.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: O T T O M A N

    sayın Erdi bey;emeğinize sağlık,fakat bu görüşmede atladığınız ve burada ki çoğu forum üyesi için en önemli bilinmeyenlerden ve şimdiye kadar ki wp telefonların başarılı olamamasının en önemli unsurlardan biri olan yazılım desteği konusunu maalesef atlamışsınız.bu destekten kastımı açmak gerekirse;
    bilindiği üzere wp6 dan wp7 ye veya wp7 den wp8 e geçiş yapmak için şimdiye kadar maalesef o işletim sistemine sahip telefolardan edinmek gerekiyordu.yani bir üst ana sürüme maalesef yükseltilemiyordu wp telefonlar.peki bu durum wp8 ve beraberinde gelen cihazlar için değişecek mi?örnek vermek gerekirse;ben bir nokia lumnia 920 satın aldığımda ve ilerleyen zaman içinde microsoft un pclerde sunduğu,adını servis pack diye adladırdığı güncellemeleri elbette alacağım ama 1-1,5 sene sonra wp9(adı farklıda olabilir) ana sürümü tanıtıldığında benim telefonumun yazılımı bu sürüme yükseltilecek mi?
    sizlerden ricam,bu durumu netleştirmeniz olacaktır.
    şimdiden teşekkür ederim...

    Merhaba,

    Windows Phonje 8 cihazlar için 18 ay güncelleme kuralı bulunuyor. Nokia tarafında da 6 ayda bir radikal güncellemeler çıkacağı sık sık dile getirilmekte.

    Teşekkür ederim.
    ,
    Sevgiler,
  • dün chorme ile izliyemediğimde firefox kullan gibi önerilerde bulunmuşlardı.

    koskoca donanımhaber ekibi bukadar emek verip çektikleri videoları becerip sorunsuz biçimde yayınlıyamıyorlar.

    tamam sizleri çok seviyoruz fakat artık bu işlerden kim sorumluysa amatör birisi olmalı.

    sitenin imajını çok bozuyor.

  • Rahat rahat bi video izleyemiyoruz ya artık şu sitede, daha ne diyim ben. Ne IE'da ne firefox'da nede chrome'da açılmıyor. Hadi insanlık halidir sorun olabilir ama anlamadığım nokta şu; sen koskoca DH'sin. Neden böyle garip işlerle, amatörce hatalarla uğraştırırsın bizi?

    Yarım saattir 5 dk.lık videoyu izlemek için çekmediğim işkence kalmadı. Yok reklam engelliyiciyi kapat yok linki öbür tarayıcıya kopyala bide onda dene vs vs..

    Kusura bakmayın ama ufak hesaplar yüzünden "marka" değerinizi kaybediyorsunuz haberiniz yok..

  • bende videoların açılmasında sorun olmuyor da (eğer sitede gerçekten sorun yoksa) hd izlerken ses ve görüntüde senkron problemi oluyor. kare oranı çok düşük kalıyor ama görüntüyü full ekran yapmazsam çok akıcı oynuyor. youtube ya da başka sitelerde hd izlerken hiç sorun olmuyor. eskiden burada da olmuyordu ama son uzun zamandır oluyor. bası arkadaşlar videonun direkt adresini koyuyor onlara tıklayınca yine kaymak gibi izliyorum:)
  • Sayın Erdi Bey;
    mesajımı dikkate alıp,hızlı bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.bu vermiş olduğunuz bilgiye benzer bilgilere ulaşmıştım ama benim asıl sorumun cevabı değil maalesef.sorumu daha da açarak sormam gerekiyor anlaşılan;
    sizinde verdiğiniz bilgiler ışığında 18 ay boyunca nokia lumnia 920 telefonum çeşitli güncellemeler aldı fakat 20. ay wp9 veya başka bir isimle bir ana sürüm tanıtıldı ve bu tanıtılan işletim sisteminin donanım gereksinimlerini de şimdiki telefonum karşılıyor.bu durumda microsoft benim telefonuma güncelleme desteğini verecek mi?yoksa daha öncekil wp larda olduğu üzere
    yeni bir ana sürüme ancak onunla birlikte tanıtılan telefonla mı geçebileceğim?
  • Reklam engelleyici yok hiçbir tarayıcıda açılmıyor video ama reklamlar sorunsuz gösteriliyor :@

  • Sayın Erdi Bey;

    Cümleme sayın erdi bey diye başlıyorum çünkü forum devlet dairesine döndü. Yazışma formatına uymayanlar dikkate bile alınmıyor. Tamam kendini bilmez birkaç kişinin eleştirileri yüzünden sizede gına geldi hepimiz hemfikiriz ama izleyemiyoruz diyenler varken izleyebilenlerin yorumlarını almanız bunları cevaplamanız enterasan. Hiçbir tarayıcıda video açılmıyor. tarayıca sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü reklam görüntülenebiliyor eski videolarda görüntülenebiliyor.

    Saygılarımla...

    Microsoft Türkiye ile Windows Phone 8 işletim sistemini konuştuk


    Microsoft Türkiye ile Windows Phone 8 işletim sistemini konuştuk

  • boyle takıpcısı cok olan bır sıtenın boyle bır hata ıle karsımıza gelmesı hıcte hos degıl bence ızlemek ıcın ne yapacagız ???

  • Bende aynı hatayı aldım ve videoyu izleyemedim. Son çare mobil sayfasından izleyebildim.

  • video ne cromedan nede iexplorerdan izlenemiyor....

    Edit: Reklam değişince kendine geldi video:) sanırım özgüvenle bir ilgisi var:)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf49 -- 22 Kasım 2012; 11:41:34 >
  • hata düzeldi arkadaşlar izleyebilirsiniz bende dün hata aldım ama bugün açtığımda düzelmişti

  • Çok keyifli bir röportajdı.Ayrıca Windows 8'in detaylı incelemesini de bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 22 Kasım 2012; 14:05:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontraktil

    Rahat rahat bi video izleyemiyoruz ya artık şu sitede, daha ne diyim ben. Ne IEda ne firefoxda nede chromeda açılmıyor. Hadi insanlık halidir sorun olabilir ama anlamadığım nokta şu; sen koskoca DHsin. Neden böyle garip işlerle, amatörce hatalarla uğraştırırsın bizi?Yarım saattir 5 dk.lık videoyu izlemek için çekmediğim işkence kalmadı. Yok reklam engelliyiciyi kapat yok linki öbür tarayıcıya kopyala bide onda dene vs vs..Kusura bakmayın ama ufak hesaplar yüzünden marka değerinizi kaybediyorsunuz haberiniz yok..


    normal video açılmadığı zaman videolar yerine git ve hd izle butonuna tıkla. birinden biri illa açılıyor bi ayar yapmadan. Not: chrome kullanıyorum.

  • son olarak ..son olarak son olarak..adamı kaçırttın..adam boğuldu...nereye düştük ya dedi adeta. :)
    kısa ama güzel bir röportaj..

  • Video AÇILMİİİ...

  • Bu videolari acamayanlar neden acamiyor cok merak ettim , Win8-Chrome , su ana kadar acamadigim video olmadi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers

    Bu videolari acamayanlar neden acamiyor cok merak ettim , Win8-Chrome , su ana kadar acamadigim video olmadi.


    Win 8 de kesinlikle ie yi tavsiye ederim bir dene

  • Merhabalar,HTC 8S ne zaman ve yaklaşık hangi fiyattan piyasaya sürülecek,ve son olarak windows 8 kullanalardan problem mesajları geliyormu dürüstçe aydınlatmanızı rica ederim.Şahsi olarak şimdiye kadar bütün telefonları kullandım son 5 yıldırda bütün BB'leri kullandım fakat BB'den,İos'tan ve Android'den fena derecede sıkıldığım için W8'e yönelmek istiyorum,yorumlarınızı dinlemek isterim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.