Şimdi Ara

Microsoft Surface Duo sertifikaları alındı, tanıtım yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Microsoft son birkaç haftadır yeni Surface Duo akıllı cihazının reklamını görünüşe göre boşuna yapmıyor. Firmanın katlanabilir cihazı, çift ekranlı Android telefonu, FCC ve Bluetooth SIG sertifikalarını aldı. Bu sertifikaların anlamı genellikle cihazın yakında satışa sunulacağının büyük bir göstergesi.



    Kaynaklara göre Microsoft’un planı, Surface Duo’u Build adlı Microsoft etkinliğinde satışa sunacaktı. Bu planlar Build etkinliğinin pandemi sebebiyle çevrimiçi yapılacağı kesinleştikten sonra bozuldu ve tanıtım da ertelenmiş oldu. Çift ekranlı cihazlara odaklanan işletim sistemi Windows 10X’in ise 2020 sonrasına ertelendiği belli oldu.



    Microsoft Surface Duo sertifikaları alındı, tanıtım yakın



    Bazı geliştiricilere şimdiden çift ekranlı Microsoft cihazının birimleri verilip yazılıma yönelik çalışmaları talep edilse de Microsoft, Surface Duo’yu kullanıcılarla çok daha önceden tanıştırmayı planlamıştı. Microsoft’un şimdiki planı ise cihazı Eylül ayında kullanıcılarla buluşturmak gibi görünüyor.



    Twitter’daki popüler cihaz bilgi sızdırıcısı Evan Blass da Surface Duo’nun ABD’deki operatörlerle çalışacağını söylemesi, cihazın çok daha popüler hâle gelebileceğini gösterdi. Ülkemizin aksine ABD’de akıllı telefonların çok büyük bir çoğunluğu operatörler aracılığıyla satılıyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Tab S7 özellikleri belli oldu



    Microsoft’un ilk olarak tanıttığı Surface Duo çift ekranlı akıllı telefonu, Android işletim sistemini çalıştırıyor ve içerisinde Qualcomm Snapdragon 855, 6GB RAM ve 256GB depolamanın yer alması bekleniyor. Ekranların her biri 5,6 inç boyuta sahip.





     








  • Kim alır, ne için alır bilemem de Microsoft'un çıkardığı cihazın arkasında durması gerekiyor. Geçmişteki vaatleri de biliyoruz sonuçta.

  • keşke windows mobile 10 olsaydı içinde kaç yıldır hayli hayli geliştirilirdi

  • Haberi görünce evde bir köşede bekleyen lumia 830 geldi aklıma. Ne olurdu devam ettirselerdi windows mobile platformunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonraki modeller kesin kesin Windows 10X'li olmalı, böyle olmamış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.