Şimdi Ara

Microsoft Security Essentials hakkında ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nod 32 kullanıyorum fakat lisans süresi doldu....microsoft'un çıkardığı ''Microsoft Security Essentials'' kurmayı düşünüyorum...fakat hiç bir bilgim yok özellikle kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim....

• İdeal düzeyde bir koruyucu.Çok çakal işlerle uğraşmıyorsan yeterli gelir.Performans konusunda eset smart securiyden daha fazla ram harcıyor.512mb lık eski pc de eset sorun çıkarmazken bunla kasıyor.
  • mse gercekten cok kaliteli ve basarili.yakin zamanda win32.sality virisu bulasmisti o zaman temizleyemedi.cok fazla oldugu icin mi bilmiyorum ama avast 6 free ayni virusu sildi bitirdi..
    mse arka planda sessiz ve etkilidir.kisisel tercih tabi ama su an kullanmiyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 11 Mayıs 2011; 12:20:59 >
  • avira-antivir free de kullanabilirsin. düşük bellek tüketimi sistemini zorlamaz. etkili guard sistemi ile anında virüs ve zararlı uygulamları tespit edip karantinaya alır. güncellemelerini yap ve kafan rahat bir şekilde kullan. genel sistem taraması yapmadığında bile arkaplanda çok stabil çalışır ve sistemin üzerinde işlem yaptığı her uygulama ve dosyayı eş zamanlı sessiz modda kendisi sürekli kontrol eder. ücretsizler içinde en iyilerinden biridir.

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
  • Win32.Cycbot.B buldu fakat temizleyemedi.
    Avasta geri döndüm.Firewall olarakda Comodo kurdum beraber çalışıyorlar. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacom
    Win32.Cycbot.B buldu fakat temizleyemedi.
    Avasta geri döndüm.Firewall olarakda Comodo kurdum beraber çalışıyorlar. tavsiye ederim.

avast comodo ikilisi sorunsuz mu hocam? tavsiye eder misin
  • Daha yeni 3,4 gündür kullanıyorm.
    Bir sorun çıkarmadı sadece firewall versiyonunu yükledim
  • bir deniyim hocam sagolasin
  • Beğenmedim, avira free çok daha başarılı bir antivirus programı.
  • bilgilendirmeler için çok çok teşekkürler arkadaşlar tavsiye ve yorumlarınızı tek tek okudum ona göre hareket edicem
  • bende microsoft security essentials yüklü.ne register istiyo ne bişey.yüklediğimden beri güncellemesini yaptım bir kaç kez bir daha da sorun çıkarmadı.
  • Security Essentials iyidir ama avast daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.