Şimdi Ara

Microsoft premium bir cihazla mobil sektöre geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft premium bir cihazla mobil sektöre geri dönüyor

    Yıllardır, Microsoft'un üst düzey bir Windows 10 Mobile cihazı çıkaracağını duyuyoruz ancak Redmond merkezli yazılım devi bu cihazı hiçbir şekilde piyasaya sürme kararı almadı. Gelen yeni haberler, Android ve iOS piyasaya hakim olsa bile Microsoft'un sektöre geri dönüş yapmaya hazırlandığını gösteriyor.

     

    Thurrott.com'un yönetici editörü Brad Sams, yeni bir mobil cihaz prototipinin test edildiğini ve halen "şirket ofislerinde" dolaştığını söylüyor. Muhtemelen aklınıza ilk olarak Surface Phone geldi ancak Brad yeni cihazın Microsoft'un Surface bölümü tarafından yapılmadığını söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Putin-Trump görüşmesinde House of Cards sahnesi
    Şu aşamada bir akıllı telefondan mı yoksa tabletten mi bahsedildiğini bilmiyoruz. Hatta Sams bile cihazın nasıl bir formda geleceğinden %100 emin değil. Ancak şirketin akıllı telefon serisindeki boşluğu doldurması bakımından bunun bir telefon olabileceğinden bahsediliyor. 

     

    Tek bildiğimiz şey, cihazın Alex Kipman tarafından yönetilen bir ekip tarafından geliştirildiği. Bilindiği üzere Kipman, Microsoft'un HoloLens projesinin başındaki isim. Yani büyük ihtimalle cihazda artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik özelliklerini göreceğiz.







  • Bedava dagıtsa yine de tutunamaz bu saatten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı Gerçekten Çok iyi duruyor ama Windows 10 Mobile çıkması kötü olur android ile gelse daha çok satış olur inat etmesin artık ios ve android aldı başını gitti...

  • Surface ile piyasa yapma şansı yüksek başka türlü denemelerde sonuç büyük ihtimal tekerrür olacak gibi. Umarım bir şekilde de olsa piyasada kalıcı alternatif bir oyuncu olarak devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft mağazası ne durumda bilmiyorum ama harika gözüküyor Telefon.

  • Bu tasarımla gelirse tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Temmuz 2017; 20:8:48 >
  • Microsoft mümkünse telefon pazarına dönmesin. Kişisel bilgisayar sektöründe iyi iş yapıyorlar hâli hazırda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek windows u çalıştırırsa YOK satar gerisi hikaye

  • Windows mağazasından kendi uygulamalarını bile kaldırdılar... Tasarım vs tamam da aklı başında kimse para harcamaz artık bu platforma...
  • Android gibi masaüstü ekranı ve yine uygulama mağazası konuyu belirler. O kutucukları tekrar son kullanıcının önüne sürerse yine büyük zarar eder. Formül üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibi;

    1. Kullanıcı dostu yazılım (mevcut yazılımdan farklı android ve ios'a rakip bir arayüz)
    2. Uygulama desteği (en çok kullanılan 1.000 uygulamayı koysalar bile yeter)
    3. Ürün kalitesi (kasa, ekran, işlemci, ram, rom vs)
    4. Süper bir kamera (Lumia 1020 gibi)
    5. Pil kapasitesi, ömrü (4 ya da tercihen 5.000 mah)
    6. Monitör ya da televizyona bağladığında normal windows' a dönüşmesi
    7. Fiyat

    Amerika'yı yeniden keşfe gerek yok az akıllı olan biri üç aşağı bel yukarı bu mantıkta ilerleyip piyasayı sallayabilir. Mühendis mantığı ile değil sokaktaki vatandaş mantığı ile ürün çıkarmak lazım.

  • Windows lu en iyi telefon HD2 'ydi ona da destek vermediler. Windows mobile Windows phone oldu Nokia adını kullanıp insanları yine kandırdılar destek sıfır. Şimdi de surface yaparlar bu sefer kesin destekleyeceğiz derler bi sene sonra kendi çalışanları bile kullanmaz.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacakları şey HDMİ ile monitöre bağlandığında normal bilgisayarda çalışan bütün uygulamaları çalıştırabilecek bir nevi mini bilgisayar, oyunlarınızı destekleyen bütün monitörlerde oynayabildiğinizi işlerinizi cihaza Bluetooth klavye mouse bağlayarak normal bir bilgisayar arayüzüyle çalıştırdığınızı, hatta daha ileri seviyede photoshop autocad gibi programları çalıştırabilecek mobil cepte taşınır bir kişisel bilgisayar yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu görseldeki telefonun ekranında aptal kutucuklar yerine windows'un masaüstü ile Android melezi bir görüntü hayal edin. Android telefonunuzdakine benzer simgeler ve sol altta windows'un 'başlat' ikonu... Kolaylıkla klavye ve mause bağlayabildiğinizi, programların yumuşak ve güzel bir animasyon eşliğide açıldığını... Winrar, gom player gibi programların çalışabildiğini, o aşina olduğumuz Windows'umuzun telefon ekranında hoş bir şekilde çalışabildiğini...

    10 yıldır insanlar Microsoft'tan bunu bekliyor. Ama Microsoft bu beklentileri bir kenara atıp kafasına göre bir sürü yeni şey denemeye uğraşıyor.

    Hasılı kelam umutsuz vaka, düzgün bir şey beklemeyin çünkü beceremediklerini defalarca kanıtladılar.

  • Android'deki ve İOS'daki uygulamaları Windows Store'dakilerden bin kat daha iyi.
    Store'da sürekli hata veren, en son 2 yıl önce güncellenmiş uygulamaları, İOS ve Android'e yazıp Windows'a yazmadıkları ve Windows'u özel yapan uygulamaları silmeleriyle hayatta tutunamaz.
    Buradan belki birisi görür.
    Almayın. Windows Phone kullanıcısı olarak söylüyorum. 10 çıktığında 8.1 dahil hepsinin uygulama ve güncelleme desteğini kestiler. Bir daha yaparlar.
  • Tasarım eğer haber görselindeki gibiyse mükemmel duruyor. Ama bu saatten sonra bu tasarım bile kurtaramaz. Ancak daha önceki yorumlarda bahsedilen şeyleri yaparlarsa öyle şansları olabilir.

  • Alan saftır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet ağırlığında telefon olursa tutmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saaten sonra uyan s**m sabah oldu. Geçmiş olsun atı alan Üsküdarı geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 10 Temmuz 2017; 0:12:6 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.