Şimdi Ara

Microsoft Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ı Satın Aldı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    E aynı Insomniac gidip Spiderman yaptı :) Demek Sony ile ciddi sorunları yok. E bu nesilde yine Ratchet & Clank geldi.



    Sony tarafında kitlesi kısıtlı oyun yok mu? Sence Detroit'in kitlesi, Sea of Thieves'den daha mı geniş? Ya da Persona'nın? Ya da Yakuza'nın? SoT en başta multiplayer zaten. Doğal olarak geniş kitleye hitap etmek durumunda. Hatta gayet casual. Aynı şekilde hedef kitle genişlesin diye State of Decay 2'ye co-op eklediler. Aksine, Sony tarafında multiplayer odaklı oyun aklıma dahi gelmiyor. Doğal olarak "Sony, kısıtlı kitlelere değil genele hitap ediyor" savı yanlış.
    Bu saydığınız oyunların yanı sıra JRPG lerin çoğu PS4 de oluyor. Xbox'a bu jrpg ve çoğu japon oyunları gelmiyor bile ki bu oyunların kitlesi dahada az. Aynen Persona 5 örneği muazzam bir oyundu kitlesi az olmasına rağmen.




  • Ya o değilde lütfen artık önümüzdeki nesil, ciddi nişancı oyunları yapan bir konsol cephesi olsun. Gerçekten ok fırlatıp at sırtında deh dehlemekten bıktım artık. Fear gibi, Freedom Fighters gibi, Allied Assault gibi oyunlar görmek istiyorum. Binlerce satırlık hikaye yazıp açık dünyada görevden göreve koşturmalı oyunlarla doldu taştı bu nesil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    E tabi. Zaten ilk dediğim gibi mükemmel değil, iyi seviyesinde oyunlar yaptıkları için az satış oldu. Kısıtlı kitlelere sahip oyunların birçok konuda iyi olmaları gerekiyor ki, çok satsın.

    MS tek konuda hata yapabilir o da eğer kaliteden ziyade çok satışı hedeflerlerse. MS tarafında adından söz ettirecek IP'lere ihtiyaç var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Bu mesaj silindi.
    Square Enix ve Capcom diyor ya Senin bu saydığın firmalar zaten AAA oyun edip tüm dünyaya yayınlayan firmalar. İsmini cismini duymadığın Japon oyunları PS4 te önce ne söylendiğini idrak etmeye çalış

    Xbox'da bana Senaryolu 90 Meta puan üstü bir oyun göster ondan sonra tartışabiliriz Sea of Thieves, Sunset Overdrive, state of decay fln ne kadar iyi diye. Mesanesi okunmayan başarısız oyunlar silsilesi bunlar.

    MS'nin şimdi kurmaya çalıştığı stüdyoları yıllar yıllar önce Sony kurmuş çoktan oturtmuş durumda zaten




  • Simdi karar ver ms japon oyunu yayinliyor mu yayinlamiyor mu? Ben sana oyun sayinca bunlar aaa bunlari herkes yayinliyor diyorsun bu sefer de ismini cismini duymadigin japon oyunlari diye kacak dovusmeye calisiyorsun. E madem kitlesi kisitli ufak tefek oyunlara gecilecek ms un idxbox olayini bir arastir derim. Tonla bagimsiz yapimciya kutuphanesini acti adamlar.

    Ms tam japon pazarina yatirima baslamis, saglam yapimlarin sony exclusive i olma durumlarini kirmaya baslamisken buradan ilerleme uzulursun.

    Ayrica kimse sana xbox sony kadar iyi demiyor exclusivede. Zaten boyle olsa burda tartismazdik. Ama senin yaptigin ms un yaptiklarini gormezden gelmek ki ust uste guzel adimlarin geldigi su gunlerde bunu yapmak gercekten komik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox'ta bu oyunlar klavye mouse desteği ile harika olur. bravo microsoft.
    şahsen beni çektin kendine şuanda.
    live gold zımbırığını da makul bir seviyeye çek, geçeyim hemen xbox tarafına.(i am serious)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    Capcom'un Devil May Cry'ı ve Resident Evil serisi Tüm dünyada Milyonlarca hayranı olan seriler, Square Enix'in yaptığı oyunlar Hitman, Tomb Raider, Final Fantasy gibi Milyonlarca hayran kitlesi olan oyunlar, Yani bunlar Kısıtlı Kitleye girmiyor bu farkı öğren

    Senin xbox ı nasıl savunacam diye şaşırdığın nokta burası... Capcom, Square Enix, Sega gibi firmalardan bahsetmiyoruz biz kısıtlı kitle japon oyunları derken.

    Zaten 10 Mesaj sayın ile ya spam yada birilerinin çakma hesabı olduğun çok belli oluyor. Bu gün bir anda ortaya çıkıp insanlara her yerde PS fanboyları diye laf demeye başlamışsın...

    Berkayselcuk @ 11 Kasım 2018 19:49:03

    Ps fan boylari basmis burayi. Spidermanin ilk 5 e girecegi muammayken detroiti ilk 5 e koyan var. Ee kolay degil oyunlar 500 liradan satilinca adamlar yilda 4 5 oyun anca oynayabiliyor, onlardan baska oyun yok saniyorlar.


    Bu mesajın bazı xbox fanatiği kişilerin mesajlarına çok benziyor... Durduk yere yazdığın bu mesajınla bir çok insana ps fanboy diyerek, saldırarak kendini belli etmişsin zaten.

    Bir çok bilinmeyen japon oyunu ve JRPG PS4'e veya konsol özel kalıyor pc ye geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 11 Kasım 2018; 23:57:7 >




  • Ms iyi hamleler yaptı , stüdyo konusunda adamlar zaten maddi sıkıntılar içindeydi. Şöyle güzel bir bg3 görürüz inşallah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Satın aldı hadi bakalım. God of war Last of Ous gibi ses getiren yapımlar bekliyoruz boş yere satın almamıştır inşallah adam akıllı oyunlar geliştirmeleri için hertürlü destek vermesi gerekiyor bu firmalara.
  • Hemen birileri o haklı mesaja alınıp mesajı sildirmişsiniz. Helal olsun kendinizde yakışanı yapmışsınız. Sonra gelip soruyorlar ne diye fanatik diyorsunuz bize...ne diyeydik :)
  • Sonraki nesil sağlam gelmek istiyor Microsoft, hazırlığı yapıyor. Hayırlısı diyelim, mevzu MS olduğu için temkinliyim biraz.
  • İşten, güçten vakit bulamıyorum artık bunlara. Dönem, dönem birinin yıldızı hep parladı buralarda ve son yıldızımızda sanki bu bahsettiğin arkadaş. Ne diyelim "Hayatta başarılar..."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E87629FD5

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Anlamadim simdi aga yukari cikiyorum bakiyorum farkli yorumlar da yazmamisiz sizinle, sizi degil beni xboy yapan benim xbox kanadindaki haberlere daha hakim olmam mi? Su yukaridaki adam saldiriya gecmeden once gayet sakin olan biteni arti umutlu oldugumu, ms e bu kadar karamsar bakmamak gerektigini yaziyordum. Herif defalarca saldirdi yine sakin bir sekilde acikladim hepsini? Siz ps disinda bir sey savunan gorunce triggerlaniyor olmayasiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.