Şimdi Ara

MICROSOFT N9Z-00017 ALL IN ONE KEYBOARD KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu klavyenin tipi çok hoşuma gitti. Tuşları da laptop klavyesi gibi sessiz çalışan cinsten duruyor. Almayı düşünüyorum pil ömrü falan nasıl acaba bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu baya bi hortlattım ama yarın gidip teknosadan almayı düşünüyorum 100 tl ye 2 ay önce 60 liraymış ama yapıcak bişey yok. sen aldın mı klavyeyi nasıl düşüncelerin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 3 gün kullandıktan sonra sattım çünkü bana aşırı küçük geldi. Ama satarken üzüldüm çünkü laptop klavyelerinden daha yumuşak ve daha sessiz. Kısacası kalite inanılmazdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hocam ben 3 gün kullandıktan sonra sattım çünkü bana aşırı küçük geldi. Ama satarken üzüldüm çünkü laptop klavyelerinden daha yumuşak ve daha sessiz. Kısacası kalite inanılmazdı

ya ne kadar üzüldüğümü bilemessin eski konuları görünce. şimdi 40-50 daha fazla verip alıcam yaw ben laptopa takıp kullanmayı düşünüyorum laptop uzakta olduğu için. (bu arada laptopta çalışır dimi yani ne bilim heryerde tv için yazmışlar ters köşe olmayalım) bide touchpadini çok sık kullanmayı düşünmüyorum ayrı mouse kullanıcam sıkıntı olmaz dimi?

• N11 aralik ayinda cok guzel kuponlar verdi keske o zaman alsaydin.

Laptop da kullanmistim ben sorun olmaz zaten. Ve ayni sekilde ek mouse ile kullanmistim canavar gibi calisiyordu

• quote:

N11 aralik ayinda cok guzel kuponlar verdi keske o zaman alsaydin.

Laptop da kullanmistim ben sorun olmaz zaten. Ve ayni sekilde ek mouse ile kullanmistim canavar gibi calisiyordu

anladım aga. valla bakıcaz yarın heralde gidip alıcam inş memnun kalırım tek korkum yön tuşları biraz ufak. fifa pes baya oynuyorum o yüzden pil kullanımı da çok önemli bu arada o nasıl?

• Yon tuslari laptop klavyesindeki tuslarin buyuklugunde. Pile gelince 3 gun kullandigim icin bilemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yon tuslari laptop klavyesindeki tuslarin buyuklugunde. Pile gelince 3 gun kullandigim icin bilemiyorum

doğru 3 gün kullanmıştın pardon yok benim laptopta yön tuşları normal masaüstü klavyeleri gibi büyük. bunda aşağı ve yukarı tuşları ufak biraz malesef

• Arkadaş ne çabuk bozuluyor bu aletler. Önce Logitech K400 şimdi de Microsoft. İllalah ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Arkadaş ne çabuk bozuluyor bu aletler. Önce Logitech K400 şimdi de Microsoft. İllalah ettim

Arkadaşlar bu sorum çok aptalca gelebilir ama bu klavyeyi aldım ama türkçe karakterli harfler yerine tuşlara basınca noktalama işaretleri geliyor. örneğin "i" yerine ' yazıyor, ya da ç yerine virgül (,). bunu nasıl düzeltirim?
    bir de herhangi bir öğeyi seçip tıklayamıyorum. daha doğrusu tıklıyorum ama o öğe seçilmiyor. illa ki enter'a basmam lazım. ya da ben beceremedim. bi yardım lütfen....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.