Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950 XL Kullananlar Kulübü | Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.194
Cevap
17
Favori
88.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saracg S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Kamera açılış hızı, sistemin genel performansı, tasarımın sistemle birleşmesi vs. telefon eminim hayran bırakmıştır kendine.

    Çeşitli sitelerde karşılaştırma videolarına bakıyorum, belli başlı bazı uygulamaların diğer sistemlerden geride olduklarını gördükçe yazık oluyor bu cihazlara diyorum.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim darısı başınıza inşallah . zaten ilk olarak belli başlı uygulamalar kıyaslanıyor ve maalesef eksi puan olarak yansıyor windows tarafına. Umarım windows 10 ile durum daha iyi bir hale gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saracg

    teşekkür ederim darısı başınıza inşallah . zaten ilk olarak belli başlı uygulamalar kıyaslanıyor ve maalesef eksi puan olarak yansıyor windows tarafına. Umarım windows 10 ile durum daha iyi bir hale gelir.

    L950 var zaten bende hocam sıkıntı yok yani

    Mobil platformların yükselişiyle .NET geliştiricilerin oranı azaldı, Windows 10 ile .NET kullanımı mecbur artacak. Windows 10'a yazınca zaten 5'ten fazla platforma de geldiğini umarım her geliştirici duyar da elle tutulur daha fazla uygulama görürüz.




  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    o zaman ben de hayırlı olsun diyeyim . Ben inanıyorum bunun gerçekleşeceğine (inanmasak zaten lumia ile işimiz ne değil mi ), sadece windows için yaz uygulamanı bir dünya kişiye ve cihaza eriş (bilgisayar, tablet, telefon, fablet......) tek taşla vur vurabildiğin kadar kuş; uygulama artışı doğal olarak gerçekleşecektir.
  • Microsoft Lumia 950 VS Microsoft Lumia 950 XL

    http://youtu.be/dJhthD2mpeA

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığından bu yana xperia z kullanıyorum. Sony bana göre Android piyasasının en iyisi tasarım ve sağlamlık konusunda. Yalnız android den yana sıkıntılarım var ve çok fazla program oyun felan kullanmıyorum. Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ama kesinlikle batarya performansı iyi olmalı ve ısınma sorunu olmamalı. Tek çıkış yolu wp gibi gözüküyor.Wp yi çoğu kullanıcı kötülemiş yalnız iyi yorumlar daha çok gördüğüm kadarıyla, kötüleyenlerin de çoğu kullanmadan yorum yapıyor zaten. Mağazanın uygulama kıtlığı benim açımdan çok sorun olmicak çünkü genel uygulamalar dışında kullanmıyorum. 950xl çok hoşuma gitti tek sıkıntısı malzeme kalitesi gibi görünüyor. O yüzden surface phone gelecekse onu da bekleyebilirim. Z5 premium da düşündüm aslında, sony yine tasarımda döktürmüş ama yine batarya 1 günü zor çıkaracak gibi ayrıca bi wp deneyimi yaşamak istiyorum. Nedense wp beni kendine çekiyor anlamadım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün daha Türkiyede satısa çikmadı galiba
    acep ne zaman felicek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Troçki

    Ürün daha Türkiyede satısa çikmadı galiba
    acep ne zaman felicek

    Ocak ayı içerisinde satışa çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stronghammer61

    İlk çıktığından bu yana xperia z kullanıyorum. Sony bana göre Android piyasasının en iyisi tasarım ve sağlamlık konusunda. Yalnız android den yana sıkıntılarım var ve çok fazla program oyun felan kullanmıyorum. Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ama kesinlikle batarya performansı iyi olmalı ve ısınma sorunu olmamalı. Tek çıkış yolu wp gibi gözüküyor.Wp yi çoğu kullanıcı kötülemiş yalnız iyi yorumlar daha çok gördüğüm kadarıyla, kötüleyenlerin de çoğu kullanmadan yorum yapıyor zaten. Mağazanın uygulama kıtlığı benim açımdan çok sorun olmicak çünkü genel uygulamalar dışında kullanmıyorum. 950xl çok hoşuma gitti tek sıkıntısı malzeme kalitesi gibi görünüyor. O yüzden surface phone gelecekse onu da bekleyebilirim. Z5 premium da düşündüm aslında, sony yine tasarımda döktürmüş ama yine batarya 1 günü zor çıkaracak gibi ayrıca bi wp deneyimi yaşamak istiyorum. Nedense wp beni kendine çekiyor anlamadım .

    Yol yakın geri dön fikrinden. Sonra Yandex diye bir kullanıcı vardı zamanında uyarmıştı keşke dinleseydim dersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bir uyarı benden ve uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum. Z5 Premium yada Z5 al fiyat olarak aynı olacaktır ama kullanım olarak SONY ile daha uzun ve daha güzel bir kullanım yakalarsın.
    Windows Phone sistem olarak bende çok beğeniyorum ama Microsoft kendi kağnı gibi hareket ettiği gibi diğer firmaların da desteği alamıyor yada yetersiz alıyor buda maalesef genel bir sorun yaratıyor.
  • Aslında tam olarak karar vermiş değilim zaten şu anlık beklemede kalacağım. Surface phone ve Z6 yı bi beklemek istiyorum. Genelde sony batarya konusunda iyi, 2 gün batarya süresi diyorlar yalnız yine de her ne kadar yüksek mah batarya kullansalar da 1 günü ancak çıkarıyor. Açıkcası acaba gün sonunu getirebilecek miyim diye düşünmek istemiyorum. Ve wp nin stablitesi hakkında yapılan yorumlar ilgimi çekti, sanki androidle devam etsem pişman olacakmışım gibi hissediyorum. Yeni bir platforma geçecek olmayı düşünmek beni heyecanlandırıyor nedense, demek ki androidin bende bıraktığı kötü izlenimler var.Yine de bu şekilde düşünme sebeplerinize biraz daha açıklık getirebilirsiniz ilerde karar verirken etkili olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 17 Aralık 2015; 10:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre windowsphone kullanmama rağmen
    Kısa süre kullandığım note4 ve şu anda kullandığım A8
    Androidden sonra pek bir yavan geldi nedense bana
    Bu telefon zaten bataryası için kullanıyordum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 950 XL i satin aldim.

    Ayarlarindan sistem ve arayuz Turkce secilebilmesi ( tipki Android lerde oldugu ) acisindan hos.

    Cift hatli ...

    Stabil olan yeni bir guncelleme geldi yukleme faslinda .


    Asil inceleme ozellikle yazilimsal olarak suan en guncel hale gelene kadar yazilim kismiyla alakali bir yorum yapmak saglikli olmayacak.


    Donanimsal olarak kamerasi muhtesem .
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Herkese gelmemis .Bende de Halen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    hocam cihazı nereden ve kaça aldınız?
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Amerika dan.

    Burda bahsedilen surum Insider surumudur. Bir tur beta safhasi kendisini surekli gelistirmekte test edilmekte .
  • 1 aylık iphone 6 kullanıyorum çıldırdım mp3 ü zil sesi bile yapamıyorum 950 xl ds ile takas yapsam ne kadar zarar ederim acaba ? Bide çift hatla kullanmak nasıl acaba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.