Şimdi Ara

Microsoft Logosunu Yeniledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dünya yazılım devi Microsoft 25 yıldır el sürmediği logosunu son yıllardaki gelişimi ve yenilikçi yaklaşımına paralel olarak yeniledi. Şirket tarafından bugün yapılan açıklama ile gün ışığına çıkan yeni logoyu bu fırsatla sizlerin de beğenisine sunuyoruz.
    Bu sene neredeyse tüm ürünlerinin yeni versiyonlarını çıkartan ya da çıkartmaya hazırlanan Microsoft yeni logosunu ve logo tarzını tüm ürünlerine yansıtıyor olacağını yaptığı açıklamada duyurdu. Ayrıca açıklamada özellikle belirtilen bir diğer husus da, tüm ürünlerinde ve marka iletişiminde Segoe fontunu kullanan Microsoft’un yeni logosunda da bu fontu tercih etmiş olması.
    [Alıntıdır.]

25 Yıl sonra simge değiştirmeye karar verdin bari düzgün bir şey yapaydın microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 23 Ağustos 2012; 19:20:28 >

• suslu, sasali logolari birakip sade, az renkli logolara yoneldi nedense. biraz applevari kokuyor ama neyse...

Orijinalden alıntı: Psycna

suslu, sasali logolari birakip sade, az renkli logolara yoneldi nedense. biraz applevari kokuyor ama neyse...

Neden her firmanın yaptığı, bir diğer firmadan alıntı olmak zorunda? Bu nasıl bir mantıktır?
  • Sade ve güzel olmuş bence öyle çok cafcaflı şeylere gerek yok
  • Çalıntıymış logo zaten... Hürriyet gazetesinin haberine göre Microsoft'un dün itibariyle duyurduğu yeni logonun bir benzeri DVDVideoSoft isimli bir program tarafından da kullanıyor; hem de 6 yıldır.

Microsoft Logosunu Yeniledi

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

suslu, sasali logolari birakip sade, az renkli logolara yoneldi nedense. biraz applevari kokuyor ama neyse...

Neden her firmanın yaptığı, bir diğer firmadan alıntı olmak zorunda? Bu nasıl bir mantıktır?

sadece applevari dedim, calmis, cirpmis demedim. ne bu sinir hemen? burda bile applehater'lar var demek...

gerci logo zaten calinti cikmis habere gore.

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

sadece applevari dedim, calmis, cirpmis demedim. ne bu sinir hemen? burda bile applehater'lar var demek...

gerci logo zaten calinti cikmis habere gore.

Türkçe konuşma konusunda sorunların var anladık.

Ayrıca yazdığım cümle içerisinde Apple kelimesi geçti mi? Sadece nedir bu sidik yarışı diyorum.

• oldukça sade duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.