Şimdi Ara

Microsoft donanım işinden çekilebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Donanım bölümü başkanı da mı Apple kullanıyor yoksa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft ne anlar donanımdan? Meraklı fare gibi heryere burnunu sokup ağzının payını alıyor. Windows olmasa 100 kere iflas etmişti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    Surface guzel cihaz ama istedikleri rakamlar cok astronomik rakamlar. Neredeyse yari fiyatina daha iyi performansli tabletler yada 2in1 laptoplar alinabilirken Surface'e o kadar para verilmez. Guncel fiyat - Surface Pro - Intel Core i7 / 1TB SSD / 16GB RAM 3099 Euro. - Lenovo Yoga 910 35,31 cm 13.9 inch Full HD IPS) Slim Convertible Notebook (Intel Core 7500U 16 GB RAM, 1 TB SSD, Intel HD Graphics Processor 620, Windows Home 10) Charcoal 1899 Euro.

    Klavye ve mouse cesitleri guzeldi, zamaninda Natural klavyesini kullandim, ondanki rahatlik hic bir klavyede yok ne yazikki. Ancak yazilim destegi sifir. Sidewinder serisi de ayni sekilde.

    Telefon isinde zaten cuvalladilar. Milletin hala anlamadigi olay insanlar donanima degil icindeki yazilima para veriyor. Bu yuzden iPhone deliler gibi satiyor. Android yuzlerce cihaz var ama guncelleme yok. Android telefon aliyorsunuz 6 ay sonra cop niye cunku guncelleme yok. Nokia'yi aldilar, iyi guzel, Windows mobile diye sacma bir sistem koydular. Windows Store'dan bir sey bulup indirmek zaten basli basina dert. Ikonlarin dizilisi de cidden akillara zarar. Yoneticiler neden musterileri dinlemez mantik almiyor.

    Son zamanlarda Android kullanmadığınız o kadar belli ki. Orta seviye telefonlar 1 sürüm, üst seviye telefonlar ise 2 sürüm güncelleme alıyor. 6 ayda çöp oluyor iddanız saçma zira Android'de sürüm yükseltmeleri zaten senede 1 oluyor.

    Kaldı ki Android'te illa güncelleme zorunluluğu yok. Bugün Google Play'den Android 2.1 cihazlar bile uygulama indirebiliyor.




  • Bende sirketin verdigi Samsung A5 2016 var, Android 7 guncellemesini yaklasik 1.5 ay once aldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavye ve farenin içinde de yazılım olsa onu da batırırlardı. Adamların sorunu donanım değil, donanım olarak çok güzel cihazlar çıkarıyorlar. Fakat içinde doğru düzgün bi yazılım olmadığı için çöp olmaktan öteye gidemiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yıldır MultiMedia Keyboard ve 6 yıldır SideWinder X3 kullanan biri olarak klavye ve fareyi bırakmasın da ne yaparsa yapsın diyorum.

  • Aslında "Microsoft Fare ve Klavye Merkezi" uygulaması baya güzel görünüme sahip ve güzel çalışan bir yazılım. Fare ve klavyedeki tüm tuşların görünümü koyulmuş, kullanımı kolay ve hepsi özelleştirilebiliyor. Herkesin beklentisini karşılamak tabii ki de zor ancak Surface donanımlarından bahsediyorsak, Windows'dan memnun kalmayan başka bir sisteme geçiş yapabilir o cihazda. En kötü sanal makine :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.