Şimdi Ara

Microsoft Doğruladı: Scalebound İptal Edildi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lan yine mi Halo çıkıyor..
  • Gidişat zaten bunu gösteriyordu, ayrıca Xbox konusunda adamlar çoktandır bir sonlandırma politikası içindeler. Zira Spencer'dan önceki yöneticilerin bir sonraki nesil xbox göremeyebiliriz demeleri, Bill'in PC'ye yönelin çağrıları bunlara delaletti.

    Büyük ihtimal 4k tv'lerin yaygınlaştığı dönemde Scorpio ile bir şans daha dener yada pastadan 3-5 ne varsa kapmaya çalışırlar ve sonraki nesil konsolu sonlandırırlar.

    Umarım Nintendo bir şeyler başarır da önümüzdeki nesil sadece Sony'ye kalmaz. Zira rekabetsizlik her koşulda daha kötü sonuçları doğuracaktır biz oyuncular için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu nesilde xbox kullanıcıları koca bir orta parmak gösterisine tanık oldu. Bir windows sevdalısı olarak söylüyorum, bu konsol neslinde yatacak yeri yok xbox'un :) Adam hala E3'de bombayı patlatacaklar diyor. Phil Spencer askerlik arkadaşın da biz mi bilmiyoruz? Siz bu kadar saftirik olursanız hiçbir firma bir yerlerini kaldırıp harekete geçmez. Siz tepki koymayı bilmezseniz, tepki koymadıklarınız döner döner bu şekilde size 'koyar' tepkilerini... Bilmem kaç teraflops konsol çıksa ne olur adam gibi bir oyunu olmadıktan sonra, zaten exc. oyunlarının alayı marifetmiş gibi PC'ye geliyor, exc. denirse artık ona... Özetle PC ve PS4 kombinasyonu günümüz oyuncuları için ideal şu an. Şu nesilde xbox'a daha fazla prim vermeyin de bir sonraki nesle bari adam gibi bir çıkış yapsın adamlar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nasıl yahu.. Skandal..! XBOX'un oyunu yok diye bu oyunu bekliyordum. Onu da iptal etmişler. XBOX markasının ne anlamı kaldı.. Skandal..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Ocak 2017; 3:58:46 >
  • üzüldüm ya beklediğim oyunlardan biriydi keşke etmeselerdi :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • microfos klasiği...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aptallar ya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Akrep cok derine sokacak öyleki panzehiri olmayacak. Ortaligi E3 den sonra buralara ugrayamayacak agir Sony Trollleri Ile dolup tasmis.



    @BSC Misafiri



    Scorpio kuyrugunu ikiye ayiricaz: biri gercek Xbox fanlari,ikincisi Scorpio dan bi cacik olmaz deyip ilk gün Xbox fanlarindan önce almaya kosan Ponicikler



  • Yuh ulan yuh inanmıyorum ya ulan sırf şu oyunun duyurusundan dolayı xbox one alan birsürü insan var.Bundan sonra Microsoft'un lafına inanıp hareket edenin Allah belasını versin o kadar diyorum acayip sinirlendim şu an.Microsoft konsol işini bıraksın bence artık böyle olucak gibi değil adamlar verdiği hiçbir vaadi yerine getirmediler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Microsoft kendi ayağına sıkıyor resmen böyle giderse yöneticilerde bir değişiklik ve oyun firmaları ile farklı anlaşmalara gidebilirler scorpio ile birlikte yada en kötü konsol piyasasından çekilirler ki arkadaşların dediği gibi bu biz oyuncular için kötü bir durum olur.Oysaki ilk zamanlar Xbox ne güzeldi ki bunu ps ve pc sahibi olarak söylüyorum imrendiğim oyunlar vardı halo,geras of war,fable,alan wake,forza,mass effect özeldi bir ara,crackdown bazılarınız diyebilir e birçoğu şimdide var diye ama ozamanlar oyunlarda daha kaliteliydi bence quantum break hüsran halo 5 bekleneni veremedi bir sürü sıkıntı hem yazılım yani oyun anlamında kendine gelmesi lazım hemde teknik olarak umarım eski ihtişamlı konsol savaşlarını görürüz rekabet iyidir...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence potansiyeli olan bir oyundu ben heyecanla bekliyordum Ms e3 te çok sayıda yeni oyun duyurmazsa, scorpio çok komik rakamlarda satacaktır. Çünkü kim ne derse desin konsol sattıran donanım değil oyundur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venomstr

    Nasıl yahu.. Skandal..! XBOX'un oyunu yok diye bu oyunu bekliyordum. Onu da iptal etmişler. XBOX markasının ne anlamı kaldı.. Skandal..!


    Xbox ın durumu ortada zaten şaşılacak bir şey değilde senede 1 tane adam gibi ex zar zor ya çıkaran ya onuda yapamayan Ps4 hakkında ne düşünüyosun? Film izlemek için mi alıyorsunuz bu konsolları anlamadım ki?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    xbox fanboyu arkadaslar niye yorum atmiyor :D


    Sony fanboyu arkadaşların yorumlarının bitmesini bekliyorlardır.
  • Arkadaşlar sizce Sony PS5 neslinde ne yapabilir 4K'dan başka,Uncharted desen o iş yaş,God of war desen zorlama olabilirde olmayabilirde herşeyi yeni GOW belirleyecek,Last of us desen zorlama olabilir..Yeni bir gta görürüz,Yeni bir BF görürüz,İnfamous görürüz aslında şöyle bi düşününce cılkını çıkardılar birçok oyunun,Yeni IP'ler lazım ve bu nesilde çıkacak olan IP'ler PS5'in kaderinide belirleyebilir,Çünkü ps3'teki exc. başarısından sonra insanların PS4'e yönelme nedenleri PS3 oyunlarının devamlarını oynamak oldu...Şimdi PS4'te öyle oyunlar yapmaları lazım ki,Biz de PS5 te o oyunu görmek için heyecanlanalım..Potansiyeli olan yeni IP'Ler Spiderman,Horizon Zero dawn,Days Gone'dır diye düşünüyorum..Bu oyunları iyi yapmaları lazım artık PS4'ün sonuna yaklaşıyoruz..Çok kalmadı bi 3 yıla biter,Daha dün gibi hatırlıyorum PS4 aldığımı 2,5 yıl geçmiş..Demek ki artık konsolların ortalama ömrü 6-7 yıl olacak....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dimwit

    Bu nesilde xbox kullanıcıları koca bir orta parmak gösterisine tanık oldu. Bir windows sevdalısı olarak söylüyorum, bu konsol neslinde yatacak yeri yok xbox'un :) Adam hala E3'de bombayı patlatacaklar diyor. Phil Spencer askerlik arkadaşın da biz mi bilmiyoruz? Siz bu kadar saftirik olursanız hiçbir firma bir yerlerini kaldırıp harekete geçmez. Siz tepki koymayı bilmezseniz, tepki koymadıklarınız döner döner bu şekilde size 'koyar' tepkilerini... Bilmem kaç teraflops konsol çıksa ne olur adam gibi bir oyunu olmadıktan sonra, zaten exc. oyunlarının alayı marifetmiş gibi PC'ye geliyor, exc. denirse artık ona... Özetle PC ve PS4 kombinasyonu günümüz oyuncuları için ideal şu an. Şu nesilde xbox'a daha fazla prim vermeyin de bir sonraki nesle bari adam gibi bir çıkış yapsın adamlar...


    Aynen,Bu nesilde kazanan belli PS4,hiç tartışmasız...Yani tartışmasız kazandı diyoruz ama Kötünün iyisi...Konsollar Gittikçe konsolluktan çıkıyor bildiğin para tuzağına dönüyor şimdi sorarım PS4'ün exc. oyunu olmasa kim alır bu konsolu?Çünkü hiçbir anlamda PC'ye göre bir avantajı yok..Eskiden aldığımız 400 dolarlık konsol,800 dolarlık PC'ye bedeldi,Şimdi herşey aynı,mimariler aynı,Eee bari oyun olsun diyoruz onda Xbox ne halt ediyor belli değil,PS4'te eh işte kabul edilebilir seviyede gidiyor,Yoksa eski konsolların yanından bile geçmezler her ikiside...İnşallah bu nesilden ders alırlar yeni nesilde önümüze hem güç olarak hemde oyun olarak iyi aletler sunmaları lazım,Yoksa kesinlikle 15 yıllık Konsol kullanıcısı olarak PC'ye geçecem bir dahada konsola asla dönmem.. Ayrıyeten insanların akıllandığını düşünüyorum artık, Konsollar çıkar çıkmaz hemen Sazan gibi atlamamaları gerektiğini biliyorlar artık,Ben en az bi 3 yıl bekleyip öyle konsol alırım...PS5'te göreceğiz anyayı konyayı..




  • Burada yorum yapan vatandaslari anlamiyorum adamlar pc ye oyun cikarmasa soverler cikarsa soverler. Neymis konsolun exc kavramini yok ediyormus yaw herkes sadece birkac oyun icin gidip konsol almak zorundami adam ayni oyunu pc de oynamak istiyor belki adamda cok guclu bir pc var. Eskiden boyle degildi oyun dunyasi ve oyuncular nedir bu kutuplasma anlamadim gitti. Ac oyna iste oyununu eglencene bak hos vakit gecir milletin hangi platformu tercih ettiginden sanane. Oyun iptal edildi diye kina yakacak adamlar var sanki bundan bir cikar saglamis gibi sevinenler var. Bu arkadaslarin yas ortalamasi bayagi dusuk sanirim aksi takdirde cidden sorun var demektir.
  • Benim xbox konsolum yok ama pc oynayacaktim acikcasi uzuldum sanirim is Nier Automata ya dustu.
  • Microsoft un merak ettiğim tek IP siydi.keşke çıksaydı.
  • Bu konuda genel olarak PS4 kullanıcıları Microsoft'a ve Xbox'a giydirmiş ama eleştirdikleri tüm konsollar için geçerli. Kendi konsollarının da bundan çok farklı olmadığını, konsollarının sırf online oyun için ekstra para istediğini ve o parayla aylık dandik oyun "hediye" ettiğini unutmuş gibiler.

    Exclusive oyun muhabbetine girmeyelim. Exclusive oyun arıyorsanız buyurun Nintendo switch falan alın. Ne de olsa orada da başka hiçbir platformda çıkmayacak oyunlar olacak.
  • Zaten 2 exclusive çıkaracaklar, hala oyun iptal ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.