Şimdi Ara

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 Sorunum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yumrukla düzelir hocam.
  • Klavye araştırırken buraya girdim, konudaki yumruk tavsiyesini görünce geyik sandım ama birçok kişi doğrulamış. 2-3 kişi doğru söylüyorsa bile ilginç bir şey. Keşke benim çöp Everest klavyeyi dizimde parçalamadan önce denk gelseydim buraya :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth-Vader

    Çözümü buldum! Yine o lanet takılmayı yaptığında klavyeyi kısa uçlarından birinden dikey şekilde havada tutup tam orta yerine kuvvetli bir yumruk atın. Ama dozu iyi belirlemek lazım. Dağılmasın ama yumruğunuzda tuş izleri çıkacak kadar da sert olsun. Müthiş çalışıyor. 2 gündür hiç takılmadı. Canavar gibi

    Hocam vur düzelir taktiği sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be, uzun zaman sonra eski klavyem aklima geldi yorumlara baktim yine keyiflendim.. İnanilmaz bi tamir yöntemi..

    Klavyem hala bi kenarda kutuda duruyo, Bu ve buna benzer problem yaşayanlar varsa bi denesin klavyeyi hemen çöpe atmasin..
  • Elinde bu klavyeden olup kullanmayan, kenarda köşede sağlam olarak duran birisinden kargo tarafımdan ödenmek koşuluyla alabilirim.
  • 2009'da açtığım konuyu görünce nostaljik duygulara daldım. Güzeldi gerçekten o klavye, varsa satan ben de alabilirim. Hem anı olur.
  • Bir de ben hortlatayım. Klavyenin içindeki küllükler dökülsün diye ters çevirin arkasına az vurdum. O arada ne olduysa 2 tuşu çalışmamaya başladı. SOnra ne yapsam diye gezinirken bu konuyu buldum. Klavyeyi yandan baş aşağı tutarken sertçe tavsiye edildiği gibi ortasına 5-6 kere vurdum. Şu anda 2 tuşu yeniden çalışıyor, mutluyum.
    2008 senesinden beri kullanıyorum. Yazıları da epey silindi ama hala seviyorum, kullanımı rahat. Bende çok hatırası var klavyenin.
    Konu sahibinde ve yorum yapan herkese de teşekkürler, severek kullanmanız dileğiyle ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 26 Mayıs 2020; 1:14:47 >
  • hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Konu hortladıkça ben de açıkcası gelen güzel mesajlarla mutlu oluyorum, böyle böyle ilginç bir hikaye oldu benim için de.

    Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.