Şimdi Ara

Microsoft, çift ekranlı Surface Duo için geliştirici kiti yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft henüz katlanabilir akıllı telefon tasarımını benimsememiş olsa da, şirket tablete dönüşebilen bir hibrit cihazın kullanışlı olacağını düşünüyor. Zira 2019'da tanıtılan Surface Duo, katlanabilir çift ekranlı bir Android akıllı telefon olacak.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S20 Ultra, paslanmaz çelik gövdeye sahip olacak



    Bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyor



    Şirket cihazı piyasaya sürmeden önce, geliştiricilerin Surface Duo'nun çift ekranına uyumlu uygulamalar geliştirmelerini istiyor. Buna paralel olarak Microsoft, geçtiğimiz gün bir geliştirici kiti (SDK) ayınladı ve cihazın detayları ile birlikte, geliştiricilerin ihtiyacı olan bilgi ve materyalleri de sundu. Yani artık çift ekranlı akıllı telefonlar için uygulamalar marketlerdeki yerini alacak diyebiliriz.





    Aslında Microsoft bu fikri benimseyen ilk şirket değil. Yıllar önce Japonya merkezli Kyocera şirketi ve yakın zamanda da Güney Koreli LG, ikinci ekranı isteğe bağlı bir aksesuar olarak satılan akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Microsoft ise Surface Duo'yu Snapdragon 855 yonga seti ile bu yıl piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirketin, katlanabilir akıllı telefonlara alternatif olarak üreteceği bu cihazların ne denli başarılı olacağını ise önümüzdeki süreçte göreceğiz.








  • ne acı demi yazılım devisin ama rakibinin yazılımını kendi telefonunda kullanıyorsun:D

  • Sanki google yazılım yaparken windows veya macos kullanmıyor

  • neyin kafasındasınız siz içine google chrome falan atılmamış bu telefonun microsoft bi telefon çıkarmış içine de android koymuş haberi okuyup idrak edip yorum yapsanız keşke bu şekilde sadece kendinizi komik duruma düşürüyosunuz. gerçi bu saçma yoruma bile like atıcak konuyu başka idrak edemeyenler de var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ile çıkıyor , bunun yerine windows ile çıksa ?
  • Dikkatimi cekiyor :) . Guncellemede umarim Pixel serisinden daha fazla olur :) Apple ile rekabeti olsun 5 yil filan :) Google Pixel serisi anca 3 yil surum terfisi guncellemesi veriyor da .

  • Yazılım devi olabilir ama kaynakları sınırsız değil. Mevcut gücünü uygulama geliştirmeye harcasın.

  • Efendim, öncelikle noktalama işaretleri kullanınız. Dediğiniz şeyi anlamak için virgülleri deneme yanılma yoluyla yerleştirerek anladım sizi. Benim dediğim şeyle google chrome koyup koymamasının ne alakası var anlamadım. İsteğen mağazadan indirir. Zaten sizde anlamamış olacaksınız ki sonrasında bana ve like atanlara sallamışsınız. Şuan hiç bir firma ne yazılımda ne de donanımda tek başıyla herşeyi yapamaz. Bunu microsoftun en büyük yazılım şirketi olması da değiştiremez. Office yazılımı mesela çoğu firma bunu kullanıyor. Ve kendi office yazılımlarını yapmaya çalışmıyor. Apple en büyük şirketlerden ama donanımınların hepsini kendi yapmıyor. Yani kısacası microsoftun android kullanması bir acizlik değil. İyi bir telefon yaparak yine başarı elde edebilir. Zaten androidde kullanılan bazı kodlar microsoftun olduğundan microsoft androidden gelir elde ediyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.