Şimdi Ara

Microsoft 365 son kullanıcıya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son yıllarda sabit kutulu yazılım satışından abonelik tabanlı yazılım satışına geçiş yapan ve bunda da başarılı olan Microsoft, son kullanıcı tarafına yeni bir abonelik sunmaya hazırlanıyor. Normalde kurumsal tarafta olan Microsoft 365, son kullanıcıya da gelecek.


     


    Microsoft 365 neler sunuyor?


     


    Microsoft 365 abonelik modeli normalde Office 365 paketini ve yanında Windows 10 işletim sisteminin bazı bileşenlerini kurumlara sunuyor. Microsoft 365 Business gibi farklı paketler farklı bileşenlerle geliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Lenovo Z5s Ferrari versiyonu 12GB RAM sunacak

    Microsoft’un yayınladığı yeni ürün yöneticisi pozisyonu son kullanıcıya sunulacak Microsoft 365 abonelik paketinin yönetimini konu alıyor. Bu da yakın zamanda paketin ana akım aboneliğe dahil edileceğini gösteriyor.


     


    Henüz son kullanıcıya sunulacak Microsoft 365 paketi içerisinde neler yer alacak bilinmiyor. Tahminler ise Office 365 yanında Outlook Mobile, Microsoft To Do, OneDrive, Skype gibi bileşenlerin olacağı yönünde.


     


    Office 365 paketinde olduğu gibi Microsoft 365 paketinde de ev veya öğrenci tarzında abonelik seçenekleri görebiliriz. Yine 4.99$-9.99$ arasında değişen aylık fiyatlar söz konusu olacaktır.


     







  • Demek ki ileride niyetleri herkesin aylık 5 dolar verip kullanacağı windows sürümüne geçmek. Yok öyle amazon.de'den 5 euro ya lisans alıp yıllarca kullanmak diyor Microsoft beyciğimiz.

  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Apple falan da geçmese bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escapetolife

    Demek ki ileride niyetleri herkesin aylık 5 dolar verip kullanacağı windows sürümüne geçmek. Yok öyle amazon.de'den 5 euro ya lisans alıp yıllarca kullanmak diyor Microsoft beyciğimiz.
    5 euro verip alınan lisanslar ne yazıkki crackli lisanslardan bir farkı yok. Sadece çakma lisansa 5 euro vermiş oluyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç hayra alamet değil bu durum; bunun üzerine, belgelerinizi sadece One Drive'da tutabilirsiniz derlerse şaşırmayın sakın.

  • böyle güzel oldu :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.