Şimdi Ara

MicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankaranın en profesyonel dövme salonlarından birine yer verilmiş. İlginizi çekebilir. Çok farklı uygulamalarıda mevcuttur.

    Microdermal piercing uygulaması gibi.


    Profesyonel Dövme (Tattoo) Sanatı
    Dövme Yapmak bir sanattır. Bu Sanatı para için yapanlardan ve yanlış ellerden uzak durun!

    Zira geri dönüşü çok zor olan bir yoldur!

    ” Bu Yazımız’da tamamen el ve makine becerilerine kefil olduğumuz. Turuncu Tattoo ve Hayati Tatuyu Sizlere Anlatacağız.Piyasa’da Forum ve Her türlü bilgi paylaşımı alanların’da. Turuncu Tattoo ve Hayati Tatuyu Sorgulatabilir ve yorumlar alabilirsiniz. Ama Biliyorsunuz…! En iyi olmayanları sizlerle paylaşmıyoruz.”
    Turuncu Tattoo(Eski Adı İle Made in Tattoo) Dövme Sanatçısı(Kurucusu) Umut Aydın

    1999-2017



    1999 Yılın’da çizim becerilerinin yüksek olduğunu fark eden. En Eski ve Profesyonel Ders’de veren Dövme Sanatçılarımız dan Umut Aydın Bey. Çizimlerinin yüksek kaliteli olduğunu, yakın ve uzak çevresinden onaylamıştır. Ve bu çizimleri kalıcı hale getirerek daha mutlu olacağına inanır. Kendine o zamanlar profesyonel makine olmadığı için. Bir El yapımı Dövme Makinesi yapar ve günümüzde yaygın olan vücut süsleme sanatına. 1999 yılında ilk adımını atmış olur. Aynı zamanda çizimler ile Polis Teşkilatı Robot Resmi Çizim ve Birçok galeride Profesyonel Çizimleri ile ödüller toplamaktadır.(Resim olarak alta belirtilecektir) Yakın zaman da büyük bir Üne sahip olan, Aynı Zamanda Turuncu Cafenin, Genel İşletme Sahibi’de olan. Sayın Umut Aydın Bey; Vücut Süslemenin yaygınlaşmasına Ankara’da, en büyük sebeplerden birisidir. İşi daha profesyonelliğe dökerek. O Zamanlar Avrupa da da Vücut Süslemeleri yaygınlaşmasından sonra. Daha profesyonel bir makine icat edilmiş olur ve. Umut Bey Türkiye Genelinde İlk sipariş verenlerden olur. Ayrıca Birden çok sipariş vererek. Türkiye Genelinde Bu makinelerin satışını yapmaya başlamıştır. Ayrıca sürekli yeni çıkan makineleri yakından takip edip. Hemen siparişini verir ve ilk kullananlardan olmanın ve dövmelerinin kalitesinin artığına müşterileri kadar o da sevinir. Çizmek onun tutkusuydu hayallerin dekini bu kadar gerçekci görmek onuda çok etkiliyordu. Bu Sırada yeni makinelerden sonra vücut süsleme sanatı ( Dövme Sanatı-Tattoo Sanatı) Ülkemizde genel anlam da büyük artış sağlamıştır. Bu artış dan sonra Umut Bey’in yanında yetiştirdiği Dövme Sanatçıları da . Profesyonelliğe büyük ölçüde adım atmıştır. Ve Umut Beyin yetişemediği yerde Umut bey kadar profesyonel Vücut Süsleme sanatı yapmaktadırlar. Şu anda, yetiştirdiği Dövme Sanatçıları Ülke genelin’de birçok yerde, Kendi Dövme Stüdyolarını açarak. Profesyonel hizmet vermektedirler. Ayrıca yetiştirdiği sanatçılar parmak ile gösterilecek kadar iyidir. Tekrar hatırlatmakta yarar gördüğümüz!Dövme Yapmak Bir Sanattır! Bu Sanatı ucuza yapanlar ile vücudunuzu ilerde pişman olacak şekillere getirmeyin!

    Turuncu Tattoo-By Hayati Tatu
    1998-2017



    2.Sanatcımız’da 1998 Yılında yine kendi imkanları ile Vücut Süsleme Sanatı ile başlamış. Yine En eski ve En kabiliyetliler’den Umut Aydın Beyin’den Çok eski tanıdığı olan Hayati Bey. Sadece Türkiye Geneli Değil, Dünya Genelinde Birçok Ülke’de Vücut Süsleme sanatını. En profesyonel şekilde sergilemiş ve 10 dan fazla ödüle ev sahipliği yapmıştır. Türkiye’nin de birçok yerinde becerilerini sergileyen Hayati Tatu 19 Yıllık iş hayatın da bir çok Turnuvaya imza atmış ve ödüller sahibi olmuştur. Yine Türkiye ile Sınırlı olmayarak tüm dünya Çapında Dövme Sanatçıları Yetiştirip, onlarında bu sanatın en iyi yerlerine getirilmesine yardımcı olmuştur. Dünya ve Ülke genelinde bir çok başarıya imza attık’dan sonra. Ankara’ya tamamen yerleşme kararı alır. Umut Aydın Bey’inde çok eski arkadaşı olduğundan dolayı, beraber çalışmaya başlarlar. Ve Umut Bey İşlerin başına sonunda, gözü kapalı bırakacağı birisini bulmuştur. 09.04.2017 ve halen beraber çalışmaktadırlar.Hayati bey ayrıca. Türkiye de sadece ilk kendisinin yaptığı Micro Dermal Piercing ( Dövmenin belli yerine kanca ile deri altına geçirilen taşlar.) İle Türkiye’den aranan dövme sanatçılarındandır. Daha uzun yıllar’da beraber çalışacak gibi görünüyorlar. Stüdyoların dan çıkanlar arasında henüz kötü yoruma rastlanmamıştır. Google üzerinden gerekli araştırmalar yapılabilir ve emin olabilirsiniz.

    Diğer Tercih Sebepleri Mekanımızda. Dövme, Piercing, Kaş Kontur, Son sistem lazer ile dövme,leke ve çil silme, Dil, Dudak, Kıkırdak Delimi ve Göbek delimi gibi birçok tercih, söz konusudur.

    İletişim:0312 418 18 27

    Adres: Meşrutiyet Cad. Konur 1 Sok. 15/3 Kızılay-ANKARA

    Facebook: Turuncu.Cafe.Pub İnstagram:Turuncucafepub Twitter:CAFETuruncu

    Youtube: Turuncu Cafe Pub

    Not: Ayrıca Ankara’nın en büyük kültür merkezidir. 9 Daireden oluşup 2 Katlı olan mekanımız. İçerisinde; Canlı Müzik, Dj Performans, Dünya Mutfağı, Kokteyl, Terası, Botanik Bahçesi, Kütüphanesi, 2017 Langırt Turnuvaları Ana Sponsoru, Türkiye’nin en büyük fal bilim merkezi(17 Kişilik hepsi birbirinden profesyonel Astroloji Uzmanı) Masalara ücretsiz Laptop servisi, Özel Çöl kumunda Türk Kahvesi, Özel kahveleri ve Birçok oyunu’da bünyesinde bulunduran. Sürekli Güncellenen Dekorasyonu ile. 5 Yıldızlı Bir Cafe’de Diyebiliriz.

    Ödüller;

    Mekan ziyaret edildiğinde kontrol edilebilir.





    Micro Dermal Piercing Görüntüleri.



    Dövme Sanatçılarımız’dan Son Çalışmalar’dan Bir kaçı.











    Daha fazlası için İnstagram:@Hayatitatu

    Dövme
    Dövme, insan derisi üzerine yapılan işaret ve desenlerin genel adıdır.

    Amaç:
    Hintler, Japonlar, Amerika Yerlileri ve Afrika’daki bazı kabileler dövmeyi bir süs olarak yapmış olsalarda pek çok toplumda dövmenin hastalıklara ve kötü ruhlara karşı koruyucu bir tılsım (nazarlık) olarak uygulandığı, bireyin toplumdaki konumunu (köle, efendi, ergen, işçi, asker) vurgulamak için kullanıldığı bilinmektedir.

    Tarih:
    Dövme yapma geleneği hayli eskidir. MÖ 2000’lerde Antik Mısır toplumunda dövmenin yapıldığı mumyalardan anlaşılmıştır. Mısırlıların dışında Britonların, Galyalıların ve Trakların da dövmeleri vardı. Antik Yunanlar ve Romalılar, “barbarlara özgü bir uğraş” saydıkları dövmeyi suçlular ile kölelere yaparlardı. Hıristiyanlık inancında dövme yasaklanmıştı. Buna karşın ilk Hıristiyanlar, bedenlerine İsa’nın adını ya da haç desenleri taşıyan dövmeler yaptırmışlardır. Aradan yüzyıllar geçince Avrupalılar dövmeyi unuttular. 18. yüzyıl sonlarında denizaşırı gezilerde Amerika Yerlilerinde ve Polinezyalılarda dövmeyle yeniden karşılaştılar. Avrupa dilleri, dövme karşılığı olan tattoo sözcüğünü Tahiti dilindeki tautau kelimesinden almıştır. Dövme 20. yüzyılın başlarından sonra, özellikle denizciler arasında yaygınlık kazandı. Romantik duyguları, yurtseverliği ya da dindarlığı belirtmek amacıyla dövme yaygın olarak kullanıldı ve günümüzde de kullanılmaktadır. Ama hijyene önem verilmediği ve AIDS gibi bazı hastalıkları bulaştırdığı gerekçesiyle lisanssız dövme yapmaya yasal sınırlamalar getirilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.

    Uygulanışı:
    Dövme yapımında değişik yöntemler kullanılır. Bir tür dövmede sivri uçlu kemik, boynuz ya da çelik iğne deriye hafifçe batırılır ve açılan delikler boyayla doldurulur. Açılan deliklerden boyaya batırılmış iplik geçirilerek de dövme yapılabilir.

    Günümüzde modern yöntemler ile yapılan dövme ise, yukarıda bahsedilen yöntemlere nazaran daha az acır ve sağlık açısından daha az zararlı olan boyar maddeler ile yapılır. Dövme yapımında kullanılan makineler sayesinde yüksek devirle girip çıkan iğne düzeneği deri üzerinde bir kalemle çizim yapılıyormuş gibi rahat ve daha az hatalıdır.

    Alıntı:http://www.ankmekanlari.com/2017/04/ankara-tattoo-ankara-dovme-kizilay-tattoo-kizilay-dovme-ankara-en-iyi-dovmeciler-ankara-lazer-ile-dovme-silimi-2017/#comment-1168

    www.turuncutattoo.com

    MicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileriMicroDermal Piercing yapan yer, Kızılay Tattoo, Ankara en iyi dövmeci, Ankara en iyi dövmecileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimturkey.com -- 23 Mayıs 2017; 17:1:53 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.