Şimdi Ara

Microbox taşınabilir HDD almayı düşünüyorum.Önerirmisiniz arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk defa taşınabilir bir HDD almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.Aradığım öncellikli özellikler boyut olarak 2.5 , kapasite olarakda 500 gb. düşünüyorum.İmzamdaki laptopda filmlerimi,müziklerimi,oyunlarımı vb. dosyalarımı saklamak amacıyla kullanmayı düşünüyorum.Yani sadece dosyalarımı HDD ye atacağım öyle HDD'den oyun oynamak ,film izlemek gibi amaçlarla kullanmayı düşünmüyorum.Genel olarak forumdaki konuları okudum.Önde gelen markaların WD ,Seagate olduğu görünüyor.Bütçem 150-160 tl civarında.Bütçeme uygun bir kaç modeli hepsiburada sitesinden buldum.Siz hangisini önerirsiniz.Bana Microbox biraz daha yakın geldi açıkcası.Hepsiburadada kullanıcı yorumlarında negatif yönde hiç bir yorum görmedim.Ayrıca en çok satılan HDD ürünlerinde ikinci sırada.Ama bu forumda dikkat ettim.Neredeyse hiç kimse bu HDD yi önermemiş.Bu marka bu kadar mı kötü yada sorunlu bilemiyorum.Forumda bu marka modeli kullanan hiç mi kullanıcı yok.Sizlerinde fikirlerini almak istedim.

İncelediğim HDD lerin linkleri bunlar arkadaşlar ;

Microbox

http://www.hepsiburada.com/mikrobox-500gb-8mb-25-mascot-slim-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?productId=bd97241&categoryId=100225

Seagate

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-8mb-5400rpm-expansion-25-tasinabilir-disk-st905004exd101-rk/ProductDetails.aspx?productId=bd84549&categoryId=100225

Iomega

http://www.hepsiburada.com/iomega-prestige-500gb-5400rpm-25-tasinabilir-disk-34169/ProductDetails.aspx?productId=bd84403&categoryId=100225

Burada da genel olarak 500gb ve 2.5 HDD ler var.

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kapasite=500gb,boyut_(tip)=2nokta5&categoryID=100225&sc=8

Sizler hangi marka modeli önerirsiniz ?

Cevap veren tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 5 Nisan 2010; 0:10:25 >

Iphone 5 Black 16 GB.
  • Arkadaşlar bugünlerde almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
    Iphone 5 Black 16 GB.
  • Okuyan bilgi sahibi olan arkadaşlarım cevap yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 6 Nisan 2010; 19:05:17 >
    Iphone 5 Black 16 GB.
  • Ben uzun araştırmalar sonunda link verdiğin siteden XS marka taşınabilir disk aldım.
    Benim için en önemli kısmı içinde kulandıkları diskin markasıydı.
    Donanım sektöründe yıllardır çalışıyorum. Bugüne kadar zorda kalmadıkça
    Samsung dan başka HD kullanmadım. XS ide bu yüzden tercih ettim.
    Bence araştırırken diskin içerisi daha önemli. Bunu göz önüne alırsan daha sağlıklı bir tercih yapabilirsin.

Kolay gelsin.
    İyi günler.
    bazen taktığımda pc harddisk'i görmüyor ve hızı çok düşük...
    kısacası uzak durun derim ve tavsiye isteyenler western digital'den vazgeçmeyin derim
    laptop almayı planlıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.