Şimdi Ara

Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
11
Favori
110.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tema1 kullanıcısına yanıt
    Asılsız bir şikayet dikkat ederseniz öncesi foto yok sadece normal saçı olan bir kişinin fotosunu koymuşlar.Muhtemelen bana kendini rakip zanneden birinin işi başka açıklamasi yoktur.İstedeğiniz müşterimle görüşebilirsiniz ve uygulama kendi kafamda var yaptığım tarih 5 yıl önce.Sanırım yeterlidir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]Arkadaşlar herkese selam olsun.

    Uzun zamandır foruma giremiyordum. İş, güç, üç tane sıpa derken hayat su gibi akıp gidiyor :)

    Saç simülasyonu operasyonum bitti. Ben sonuçtan oldukça memnunum. Size fotoğrafları paylaşacağım. Lakin bazı sorulara cevap vereyim. Bir sürü arkadaşım haklı olarak sormuş.

    Saç Simülasyonu Fiyatı

    Arkadaşlar bu çok değişken bir soru. Kiminin ki 3000 tutuyor, kimininki 5000 tutuyor. Net bir şey söylemek mümkün değil. Ben oldukça uygun fiyata yaptırdım. Eşim Serkan Bozkurt ile çok eskiye dayalı arkadaş çıktı. Birbirlerini hatırladılar:) Şansıma oldukça uygun fiyata hallettirdim.

    Serkan Bozkurt'a bu forumda insanların fiyat sorduğunu, dolayısı ile verecek bir cevabı olup olmadığını sordum. Kendsi bana simülasyon yapılacak bölgeyi BİZZAT görmeden fiyat vermediğini, herkese bu işlemi yapmadığını, bazılarının bu işlem için uygun olmadığını söyledi. Yani whatsapp'tan fiyat falan vermiyormuş, İstanbul, Ankara ve İzmir'de merkezleri varmış, fiyat almak isteyenler oraya gitmeli imiş. Elçiye zeval olmaz söylediği bu.

    Saç Simülasyonu İşlemi Kalıcı mı?

    Serkan Bey bu soruma tüm samimiyeti ile "hayır" cevabını verdi. Asla kalıcı bir işlem değilmiş. Kalıcı olması (yani dövme gibi) çok sağlıklı olmadığını söylüyor. Vücudun boyayı atma süresi kişiden kişiye değişirmiş. 1 yılda atan da var 6 yılda atan da var diyor. Ama kimseye 1 yıldan fazla dayanır demiyormuş. Yani bu işlemi yaptıracak arkadaşlar her yıl rötuş yaptıracak gibi düşünsün. 2 yıl garantili (yani iki yıl rötuş ücretsiz) işlem yapıyormuş.

    Yaptığımız iş kınanın bir değişik modeli gibi düşünülebilir diyor. Yani kına nasıl vücuttan atılıyorsa bu da bir müddet sonra gidermiş.

    Saç Simülasyonu Caiz mi?

    Açıkçası bu konu yakından uzaktan beni ilgilendirmiyor. Caiz de olabilir, olmaya da bilir. Çok umurumda değil. Ama umursayan arkadaşlar için Serkan Bozkurt'un cevabı "sorduğumuz hiçbir hoca caiz değil demedi" şeklinde. Sonuçta kalıcı bir işlem olmadığı için yani kına gibi vücuttan atıldığı içi haklı olabilir. AMA BU KONUDA BİR HASSASİYETİNİZ VAR İSE GÜVENDİĞİNİZ HOCALARA SORUN. SONRA PİŞMAN OLACAĞINIZ BİR İŞ YAPMAYIN. AMA İŞİ İYİ ANLATIN. DÖVME GİBİ KALICI İŞLEM OLMADIĞINI SÖYLEYİN.

    Saç Ekimi VS Saç Protezi VS Saç Simülasyonu

    Bu üçünü karşılaştırabilecek nitelikli bilgi sahibi değilim. Ama saç ekiminin her bünyede aynı sonucu vermediğini, saç protezine de alışmanın zor olduğunu biliyorum. Ben kendime ait nedenlerle saç simülasyonunu seçtim. Başka biri saç protezini, başka biri saç ekimini seçer bilemem.

    Serkan Bozkurt'un verdiği cevap ise "beni kişilerin beklentisi ilgilendiriyor, saç simülasyonu ile sağlanabilecekler belli, bazılarını saç ekimine ya da saç protezine yönlendiriyorum" dedi. Yani gördüğüm diğer iki işlem de kişinin beklenti ve ihtiyaçlarına göre uygulanabilir diyor adam.

    Çok gevezelik ettik :) Şimdi fotoları paylaşıyorum. Herkese iyi haftalar dilerim.

     Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme




  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok cevaplarınız için teşekkürler. resimlerlede desteklemişsiniz.
    ben farklı şehirdeyim. ist.ankara veya izmir'de yaşamadığım için sırf fiyat almak uğruna oralara gider miyim bilemiyorum. ama yolum düşerse mutlaka uğrayacağım. ciddi ciddi düşünüyorum.
  • Sanırım yılbaşından sonra Bursa'da da şube açacakmış. Yeri tutmuş mu ne yapmış. Eşimle konuşuyorlardı bir şeyler. Açıkçası anlattığı şeyler mantıklı geldi. Tüm detayları aktaramayacağım ama WhatsApp üzerinden fiyat verilemeyeceğini yaklaşık yarım saat nedenleri ile anlattı.

    Bir de dikkatimi çeken kafası yeşile dönmüş bir sürü insana uygulama yapıyordu. Hatta ben korkudan bu arkadaşlardan biri ile konuştum, kafanız neden bu hale geldi babında. Başka merkezlerde yapılan kalitesiz işlemleri düzeltmek için gelmişler. Serkan Bozkurt'ta "bu aralar yeni müşteriden ziyade, başka yerlerde kafası mahvedilen müşterilerle uğraşıyoruz" dedi.

    Demem o ki; adam akıllı bir yerde yaptırmayacaksanız hiç bulaşmayın bu işe. Neticede erkek adam kel de gezse sorun olmaz. Ha saçlı olmak hem genç gösteriyor hem özgüveni arttırıyor o ayrı mesele. Ama dediğim gibi düzgün bir yerde yaptırmayacaksanız, hele kafadan çıkmama garantisi veren bir yere yaptıracaksanız uzak durun. O yeşil kafalı arkadaşları görseydiniz siz de benim gibi düşünürdürünüz.




  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Çok büyük geçmiş olsun kafama yattı bu iş
  • teşekkürler
  • Konu hortlatmak gibi olmasın ama şuraya Saç Simulasyonu işlemleri galerimle ilgili

    bir linkimi bırakıyorum ''kişi yaptığı işle anılır '' diyor ve

    linke göz atın diyorum...


    Saç simulasyonu Yaptıranlar



    TIKLAYINIZ



    Herkese Bol Saçlı Günler Dilerim Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme 

     Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme


     Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariphosa -- 13 Aralık 2020; 17:38:8 >




  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir tan -- 9 Ağustos 2021; 10:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.