Şimdi Ara

Micro Hair - Saç Simülasyonu- Saç Gölgelendirme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
11
Favori
110.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • okadar yazmışın ama 1 before-after foto koymamışın. yüzünü sansürleyerek koyabilirsin

    birde minimum fiyat var mı? benim saçkıranlı alan var ama fazla büyük değil, küçük biyer için minimum mu fiyat vereceğim yoksa alan büyüklüğüne göre fiyat mı? çünkü sabit fiyat var ise ozaman ekim yaptırmak daha mantıklı gözüküyor benim için

    @vigier
  • Kardeşim sen sansürleyip kendi yüzünü buraya koy, ben de koyacağım. Online mecrada böyle bir fotoyu koymayı kimse canı gönülden istemez. Benim size ispatlamaya çalıştığım birşey de yok. Bin tane videosu var adamın youtube'da bence fazlasıyla yeterli beni görünce birşey değişmiycek yapılan işler aynı. Ben buraya mutlu ayrıldığmı yazdım. Şuanda 5.gün saçımı oldukça beğeniyorum. Bir uğraşı da yok mis gibi. Serkan beye ve hfs center ekibine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
    Eğer bölgesel bir durumsa saç ekimi daha mantıklı olabilir ancak saçının arkasından alındığı için komik bir görüntü kalacak kısa kestiğinde. Yok ben uzun yaparım hep diyorsan bir problem olmaz. Fiyat konusunu ben bilemem müşteriyim sonuçta, Arayın sorun numaraları var internete serkan bozkurt yazınca bin tane şey çıkıyor. Saç ekim merkeziyle de konuşabilirsin benimkini rota estetik ekmişti izmirde onlar da etik insanlardı bana göre onlardan da fiyat alabilirsin.
    Ama fikrimi soruyorsan SERKAN BOZKURT derim başka da bişey demem. Hadi eyvallah




  • Yokmu beyler şu isi yapan baska

    Fiyatlar ne durumda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneTheMillOn kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben de yaptırdım bu işlemi ama memnun kalmadım, silme işlemini nerde yaptırabilirim. Bu yorumu ilk yazan arkadaşa nasıl ulaşabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yaş oldu 43. Bu yaşa kadar beyazlama hariç bir saç problemi yaşamamıştım. Ta ki 3 yıl önce hayatımın dönüm noktası olan, yüksek stresli özel bir durumu yaşayana kadar. Özel bir mesele olduğu için detayları paylaşamam. Ama neticesinde saçlarım feci halde dökülmeye başladı.

    Öyle bir hal aldı ki elimi saçıma atıyorum avuç avuç saç geliyor... Islakken bu "avuç avuç" benzetmesi yetersiz kalıyordu. "Topak topak" demek daha doğru olur...

    Siz erkeklerde kel olmak çok sorun olmuyor, hatta bazılarına yakışıyor bile. Ama biz bayanlarda... O psikolojiyi anlatamam.

    Herhalde 4-5 farklı hekim gezdim saç dökülmesi için. En son Dermatolog Dr. Zehra Doust ile bir tedaviye başladık. Bereket 3-5 ay içinde dökülme azalarak durdu.

    Doktorumun tavsiyesi ile ayda bir kere yeşil ceviz yaprağı kaynatıp kınayı içinde eziyorum ve kafama sürüyorum. Ceviz yaprağı nedeni ile saçım kızıllaşmıyor. Parlak bir siyah oluyor. Ama bu erkeklerde işe yaramazmış bilginiz olsun :) Doktorum bayağı bayağı anlattı ama şuan neden yaramadığını hatırlamıyorum :)

    Şampuan olarak Hayashi kullan dedi. Çok pahalı ve her yerde bulunmuyor. Trendyol, N11 yada Bağdat Caddesi'ndeki eczaneden alıyorum.

    Saç dökülmeye karşı önlemimi aldım. Bu konudaki tecrübelerim bunlar.

    Fakat saçlarım o kadar döküldü ki yer yer dökükler çok belli :( Bu nedenle bir çare ararken saç simülasyonu diye bir şey duydum. Ne olduğu konusunda araştırma yaparken de donanım haberde konu gördüm. Yarın HFS Center diye bir yer var. Sanırım Serkan BOZKURT'a ait. Oraya gideceğim konuşmak için. Öğrendiklerimi ve fiyatlandırmayı yine buradan yazacağım. Tabi fikirlerimi de :) Umarım saç problemimi komple çözecek bir yöntem bulurum.

    Bu arada başka tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa onların da tavsiyelerini okumak isterim.




  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun @bycanan . İnşallah herşey düzelir arkadaşım. Saç simülasyonu ile ilgili araştırma yaparken denk geldim. Sırf sana soru sormak için üye oldum. Gittin mi bahsettiğin yere? Simülasyoncuya yani? Ben de teyzem için araştırıyorum. Eğer gittiysen ve kafana yattıysa nedeni ile (yada yatmadıysa nedeni ile) yazarsan sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım geçmiş olsun öncelikle. Dün dediğim yere gittim. Tam randevu sıram gelmek üzereyken büyük kızın okulundan aradılar gitmek zorunda kaldım. Görüşemedim doğal olarak. Ama yarın için tekrar randevum var.

    İlk izlenimlerim güzel. Adamın iş yaptığı yer büyük bir villa Levent tarafında, içeri si (hasta mı denir müşteri mi denir bilemedim) hasta dolu. Yarın konuşup fiyat isteyeceğim. Bakalım ne diyecek. Sitede kişiye e-posta atılabiliyormuş. Duruma göre sana mail atarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bycanan

    Canım geçmiş olsun öncelikle. Dün dediğim yere gittim. Tam randevu sıram gelmek üzereyken büyük kızın okulundan aradılar gitmek zorunda kaldım. Görüşemedim doğal olarak. Ama yarın için tekrar randevum var.

    İlk izlenimlerim güzel. Adamın iş yaptığı yer büyük bir villa Levent tarafında, içeri si (hasta mı denir müşteri mi denir bilemedim) hasta dolu. Yarın konuşup fiyat isteyeceğim. Bakalım ne diyecek. Sitede kişiye e-posta atılabiliyormuş. Duruma göre sana mail atarım.
    son durum nedir? fiyat bilgisi var mı?

    ben 3 şeyi merak ediyorum.

    1- belli bir süre sonra rengi yeşil vb oluyormuş bu konuda garanti var mı?
    2- bazıları her 6 ayda bir yenilemek gerek öyle 2 yıl falan gitmez diyorlar acaba ortalama ne kadar süre dayanıyor.
    3- yaş ilerledikçe saçlar beyazlıyor alttan beyaz saçlar çogaldıkça dipler siyah tuhaf bir görüntü olmaz mı




  • Al benden de o kadar... Sırf şu konuya yazmak için üye oldum. Birileri bilgilendirse de biz de bilgi sahibi olsak. Neticede simülasyon merkezlerini arayınca kimse yoğurdum ekşi demiyor. Herkes en kaliteli malzemeyi kullandığını iddia ediyor. Ama bir kullanıcı yorumu okumak lazım. Merakla bekliyoruz.
  • konuyu takip için yazan +1

    @bycanan sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Acele etmeyin arkadaşlar :) Tecrübe paylaşacağım :) Önce yaşayayım sonra paylaşayım değil mi? :)

    Ama bildiğim kadarı ile sorularınızı yanıtlayayım.

    Serkan Bozkurt'un iddiası boya asla yeşil renge dönmez. Zamanla renk açılması değil, kafadan silinme yaparmış. Nedeni de su ve güneşle temas ettikçe yok olması imiş. Söylediği "boyalarım bakanlık onaylı, kendim üretiyorum" minvalinde. Kına gibi düşünün diyor. Elinize yakarsınız, bir müddet sonra geçer. Bu da aynen öyle diyor. Kalitesiz boyalar renk değiştirirmiş.

    Ortalama dayanma süresi 3-5 yıl arasıymış. 6 yıldır hiç rötuş yapmadan kullanan müşterisi de varmış. Ama bu istisna bir durummuş. Her sene rötuş yapmak gerekebilirmiş. 2 yıl garantili imiş.

    Alttan beyazlar çıkınca renk ne olur sorusu güzel soru :) Bak onu ben de sormadım :) Bugün telefonla arar sorarım. Aldığım cevabı da buraya yazarım.

    Biraz sabrederseniz arkadaşlar bir kadınla tanıştım. O simülasyon için randevu aldı. Seanslara başlayacak. Telefonlarımızı verdik karşılıklı. O'na yapılacak işlemin sonucunu bekliyorum. Net kararımı o zaman vereceğim :) Size de sonuçları yazacağım.




  • yorumların mailime gelsin diye üye oldum heyecanla yazacaklarını bekliyorum
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Tamam acele etmiyoruz :) Ama sen de bizi merakta bırakma lütfen. Sürekli paylaş tecrübelerini
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    detaylı açıklamalar için sağol canan. bende deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Bende takipteyim umarım güzel sonuçlar alırsınız eğer olumlu şeyler okursam bende irtibata geçeceğim
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Canan Hanım Selam;

    Saç simülasyonu ile alakalı yorumlara bakmak isterken yazınıza denk geldim. Yorumlarınızı paylaşırken rica etsem yüzünüzü kapatarak before - after foto koyabilir misiniz?
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Canan hanım peki 3-5 yıl sonra her şey baştan mı başlıyor?
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Açıkçası saç simülasyonu ile alakalı bilgiye bir teknoloji sitesinde rastlayacağımı düşünmemiştim. Görünce şaşırdım ve tecrübelerinizi canlı canlı takip etmek için üye oldum. Sizden ricam eğer mümkünse "öncesi-sonrası" fotoğraflarını eklemeniz.
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Canan abla selamlar samimiyet için kusuruma bakma yaşça benden büyüksün o sebeple
    saç simülasyonu için bende araştırmalar yapıyorum. bu serkan bozkurtun adını çok duydum youtube üzerinde 300 video varsa abartmıyorum 250si bunun. bukadar reklam olaya şüpheyle bakmama neden oluyo.
    eğer yaptırmaya karar verirsen ne olursun işlemden önce ve sonra foto at. şimdiden teşekkür ederim ablam
  • bycanan B kullanıcısına yanıt
    Ben de bu yazıyı görüp üye olanlar arasındayım. Merakla deneyim ve tecribelerinizi fotoğraflı bir şekilde paylaşmanızı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.