Şimdi Ara

MİCHELİN lastik birdaha asla... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
24.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam konu kapanmıştır MİCHELİNi piyasadan çekiyorum
    hangi akla hizmet bozuk ve kaygan yolda 130 km/h la gitmek sonra lastik kötü demek ...
  • Şimdiye kadar 1,6 milyon km yol yaptım bunun %90 Michelin kullandım ve bu markaylan yolla devam, tabii Conti gibi lastikleri yabana atmayalım aynı kalite
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    quote:

    Orijinalden alıntı: yek_ka


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    petlas da iyi diyorlar ama bilemiyorum...

    Hocam michlenden petlasa geçmiş biri olarak tavsiye ederim.

    Michlende 10 binde lastik tabanı kırdi aynı kullanım petlas oldu 12 bın km dır kullanıyorum oldukca memnunum. Hem daha spor görünumlu.


    Petlas iyidir. Candır. Fakat ben lassa aldım. Evvelinden beri kafayı bu markaya takmıştım. Rahmetli Sabancı'yı severdim.

    Ben de;Lassa Phenoma modelini aldım.

    Aslında Petlas Velox Sport da seçenekler içinde idi ama Phenoma çok övüldü ve Lassa'nın en özendiği ve emek harcadığı lastik olduğu için onu aldım.Adamlar 2 yıl civarı ar-ge yapmışlar Phenoma için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Petlas iyidir. Candır. Fakat ben lassa aldım. Evvelinden beri kafayı bu markaya takmıştım. Rahmetli Sabancı'yı severdim.

    Rahmetli her alanda bir fayda sağlamış SA larla :) Lassa'da iyi kamyonette lassa var oldukça memnunuz ondan da
  • Herkes lastik mevzusuna odaklanmış ama benim aklıma gelen yolda hasar gören diğer sürücülerle birlikte ekip çağırmak olurdu. 4-5 araba diyorsunuz, hepsi bir şekilde zarar görmüş. Tutanak tutulup karayollarından tazmin etmenin bir yolu vardı, detaylarını çok bilmiyorum.
  • Foruma üye olurken IQ testi yapıp profilde paylaşılması zorunlu kılınsa nasıl olur diye ciddi ciddi düşünmeye başladım şuan.

    Bu nasıl bir mantıktır böyle? Son aylarda gördüğüm en saçma serzeniş. Gözünüzü seveyim siz Michelin almayın...
  • selamlar karayollarını aradık görevli ekip gelip çukuru doldurdu
    gelelim diğer soruya mesajın başında söylemiştim o yoldan daha öncede defalarca geçmiştim ve çoğuda aynı saatlerde enson 7 ay kadar önce geçmiştim ve yol okadar bozuk değildi. bende hiç düşünmeden kaptırım giderken içi su dolu çukura düştük buraya kadar sıkıntı yok. benim düşdüğüm çukura diğer araçlarda düştü ve yaklaşık 1,5 saat kadar karayollarını bekledik maksat başkalarıda düşmesin olayı gel gelelim bu 1,5 saatte ben ve diğer araç sürücüleri lastikleri değiştikten sonra araçlara tek tek baktık başka bir sıkıntı varmı diye sadece benim michelin lastikte 2 yerden yarılma vardı ve benim lastik resmen perte çıktı. diğer araçların lastikleri benimki gibi 2 yerden yarılmamıştı mesele bu işte... yoksa benim hız yapmam tabiki yanlış ayrıca bu yolda karayolları ve ben suçluyum ben bunu kabul ediyorum sadece anlatmak istediğim MİCHELİN lastik bana uygun değil bu mesajı açmamın gerekçesi arabasında michelin lastik olanlar dikkat etsinler bu lastikle hız yapmayın allah korusun bi çukura girdiğinizde benim kadar şanslı olamayabilirsiniz...
    Unutmadan bu konuyu devlet meselesi yapmaya gerek yok, kırıcı kelimeler kullanmayada gerek yok...

     MİCHELİN lastik birdaha asla...



    aynı yarıktan diğer taraftada var foto ekleyemedim çünki telefon çektiğim resmi göstermiyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

    Herkes lastik mevzusuna odaklanmış ama benim aklıma gelen yolda hasar gören diğer sürücülerle birlikte ekip çağırmak olurdu. 4-5 araba diyorsunuz, hepsi bir şekilde zarar görmüş. Tutanak tutulup karayollarından tazmin etmenin bir yolu vardı, detaylarını çok bilmiyorum.

    Bizim bir tanıdığın hanımına ve çocuğuna yolun kenarında beklerken hızla gelen bir araba çarptı. Hanımı, çocuğu vefat etti. Çarpan sürücü de öldü. Çarptığı yerin az gerisinde yol yamalı bohça gibiydi. Artı olarak yayaların beklediği yer anayoldan ayrılmamıştı. Karayollarına dava açtı tanıdık. Tazminat aldı. Ne kadar aldığını hatırlamıyorum.
  • miçlen birdaha asla virajlarda dandik lastikler gibi araç kıç atıyor. miçlen uzun yıllar kullanmama rağmen artık bridgestondan başkasını kullanmama kararı aldım.
  • Sağlam ve sert lastik ise Bridgeston'dan asla vazgeçmem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 28 Mayıs 2012; 16:52:27 >
  • GT Radial al hocam Michlen Türkiye şartlarında gitmez GT Radial kullanıyorum bende sorun yok 8-9 aydır geçmiş olsun tekrar kazasız belasız sürüşler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *President*

    Michelin yumuşak lastik yapar, genelde şikayetleri yanaklarıdır.

    Adamlar nerden bilsin Türkiyede araçların yollarda değil engelli parkurda gittiğini?

    Doğru, michelin Türkiye şartları için uygun değil.
  • kim ne derse desin michelin kuru asfalt lastiğidir.çabuk hasar görür.gidin ticari taksilere bakın kaç tanesi michelin kullanıyor?brigestone dan şaşmayacaksın...
  • 1,5 sene michelin kullanmış biri olarak hiç bir sorun yaşamadım.tercihim yine michelin olur.
  • Arabayı geçtim lastikte bari dedelerimize katil diyen Fransa'nın malını kullanmayın. Su değil ilaç değil bir çok alternatifi var. Neden hala ısrar ediyorsunuz. Bizimle dalga geçen bu ülkenin vatandaşlarının zengin etmek hoşunuza mı gidiyor. Biz adamlara para akıttıkça onlar bizi aşağılıyor. Bir bir bütün şirketlerimizi ele geçirmişler ve Ermenistan da doğru dürüst bir tane şirketleri yok hala Ermenistan dan yana tavır sergiliyorlar. İnsan utanır ya bu milletten kazandığın parayı hiç bir milletden kazanmıyorsun yinede bu milletin atalarına katil demekten çekinmiyorsun. Kalleş Fransa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 28 Mayıs 2012; 17:24:10 >
  • Michelin, bugüne kadar tecrübe ttiğim markalar arasında en iyisi.

    Maddi durumum almaya müsait olduğu sürece 2. bir markaya bakmam. Spor serilerinde belki Pirelli.

    Bu lastik alımında ekonomik olarak daha uygun bir şey tercih etmem gerekiyordu ve Kumho tercih ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 28 Mayıs 2012; 17:37:02 >
  • ferrari aldım duvara çarptım araba pert oldu bir daha ferrari mi asla! gibi oldu bu iyi jant kırılmamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Arabayı geçtim lastikte bari dedelerimize katil diyen Fransa'nın malını kullanmayın. Su değil ilaç değil bir çok alternatifi var. Neden hala ısrar ediyorsunuz. Bizimle dalga geçen bu ülkenin vatandaşlarının zengin etmek hoşunuza mı gidiyor. Biz adamlara para akıttıkça onlar bizi aşağılıyor. Bir bir bütün şirketlerimizi ele geçirmişler ve Ermenistan da doğru dürüst bir tane şirketleri yok hala Ermenistan dan yana tavır sergiliyorlar. İnsan utanır ya bu milletten kazandığın parayı hiç bir milletden kazanmıyorsun yinede bu milletin atalarına katil demekten çekinmiyorsun. Kalleş Fransa

    +1 Bir Türk Milliyetçisi ve Vatansever olarak katılıyorum.

    Ancak Fransa'nın şaklaban siyasi adamnlarının,diğer lobilerinvb... görüşleri ve eylemlerini de Fransız asıllı bir firma ile boykot anlamında genellemek de kanımca doğru olmayabilir.

    Belki firma olarak Michelin farklı bir argümana sahiptir.İçinde Türk dostuı ve seveceni illa ki üst düzey kişiler yer alır.Türkiye'nin de pazar olarak ve potansiyel olarak öneminin bilincindedirler.

    Ama sonuçta paralar dolaylı yoldan Fransa Devletine gidiyor bu da ayrı mesele.




  • Yahu neyi tartışıyorsunuz adama sorduk aracı bayiden teslim aldıktan sonra lastik hava basınçlarını düşürdün mü diye cevap vermedi. Büyük ihtimalle 44 psi basınçli lastiklerle uzun yola çıktı, bir de yetmezmiş gibi 130 km/h hız yaptı. Ne olmasını bekliyordu acaba, ben olsam yaşadığıma dua eder bir şükür namazı kilardim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda kullandigim tum michelin lastiklerden son derece memnun kaldim.

    Prelli marka lastigi 1993 yillarinda kullandim. Modeli P4 idi ve en ucuz modeldi. Cok kotuydu.

    Sonra lassa kullandim. Grand Slam serisi ve yine hic memnun kalmadim.

    Sonra ilk kez Michelin kullandim. 2000 li yillarin basiydi ve bu gunku energy saver serisine denk gelen lastiklerdi. Cok memnun kaldim ve ust uste 2 takim eskittim.

    Sonra testlerde performansiyla cok ovulen Hankook Ventus S1 Evo serisine gectim. Dar yanak yuzunden yepyeni aracimda 2 jant yamulttum. Lastikten genel anlamda memnunum ama degisim zamani geldiginde Michelin tercih edecegim.

    Bu arada diger aracimda Yokohama A.Drive kullanmaya basladim. Kalin yanak dolayisiyla simdiye kadar hic sorun yasamadim. İslak ve kuru performansindan son derece memnunum.

    Jant yamultma hadisesinden sonra ince yanakta 38~40 psi, kalin yanakta 36 psi olarak basinclarimi sabit tutuyorum.

    Yeni araclarin yanaklari genelde ince oluyor ve hata affetmiyor.

    130 km hiz yuksek bir surat. Ve bu darbeden sonra mutlaka aracin rot ayari bozulmustur.
    Araciniza mutlaka rot ayari yaptiriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.