Bildirim
Michael Jackson adlı kullanıcıya noldu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O öldü kardeşim kan kanseri helvasını yedik iyi adamdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
moonwalk yaparken kafa üstü düşüp öldü başınız sağolsun hocam. -
2012-2013 yıllarında falan gay diye dalga geçiliyordu o adamla.Nedenini bilmiyorum ben hala,bi anlatsanıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 13 Ekim 2015; 19:09:40 > -
Nedenini unuttumda aynen fena dalga geçiyorlardı
En düzgün adamlardandı hiç bileni yok mu?İsmi Yiğit'tide soyadını hatırlayamadığımdan araştıramıyorumda. -
Bi engelli arkadasimizla dalga gecmisti sanirsam yada yanlis anlasildi baya tepki geldi. Sonra birakti forumu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gin And Juice
2012-2013 yıllarında falan gay diye dalga geçiliyordu o adamla.Nedenini bilmiyorum ben hala,bi anlatsanıza
Okulda arkadaşlarına el şakası yapıyormuş okulda adı gay diye çıkmış bunu anlatmıştı forumda sonra burda da öyle denmeye başladı
Kaslı adam fotoğrafı atıp çok yakışıklı demişti o yüzden gay diyorlardı
Forumda bana en çok yararı dokunan arkadaştı,ulaşmaya çalıştım ama bende haber alamadım forumu bıraktı kendisi nickini de değiştirmişti giderken yanlış hatırlamıyorsam.
bir gün kömürcüyle basılmış nedenini sorduklarında kömür doldurmayı öğretiyordu demiş -
Her yerde dalga gecilince birakti sanirim... Bana kalirsa farkli bir hesapla takip ediyordur hala forumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Ekim 2015; 19:28:49 >
Öldü
şu sayfadan sor istersen çıkar belki...
http://www.mjturkiye.com/forum/ -
Farklı bir nickte hesap açtı.
Zibidi Gonzalez şimdiki hesabı
Forumda gorme engelli bi arkadasin konusunda dalga gecmisti adamla. Forum linç edince, kaçtı buralardan
Engelli biriyle alay etti sonra forumda yüklenince ya bıraktı ya farklı bir hesap açtı. -
Buyrun benim
İllüminatiye kurban gitti galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X