Şimdi Ara

Mi Tv Box S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde kullandığım Mi TV Box 3s Netflix'i artık ( tvq-pm-100 (5.2.5)) hata mesajı vererek açmamaya başladı. Ancak mi box'tan çok memnun olmam nedeniyle 310tl'ye aliexpress'ten Mi TV Box S modelini sipariş geçtim. Ürün gümrüğe takıldı.

    İSTANBUL UKİM - Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi - PTT İşyerine Geldi ibareleri daha önce aliexpress alışverişlerimde kargo takibinde karşıma gelen süreçler değildi, normalden farklı bir durum olduğunu bu ifadeleri kargo takibinde gördüğümde anlamıştım.

    Sonrasında Ukim'den bir yetkiliye mail gönderdim, yetkilinin yanıtı aşağıdaki gibiydi.



    Mi Tv Box S
    ------

    Gönderiniz gümrük muayenesi sonucu Merkezimiz UKİMce ambara alınmıştır. Gerekli belgelerin Merkezimize gokhan.baran2@ptt.gov.tr mail adresine mail atmanız durumunda adresinize sevk olunacak, aksi durumda bizzat alıcının Merkezimize gelip gönderiyi teslim alması istenecektir.

    Gümrük mevzuatımız uyarınca yurtdışından gönderilen her türlü delici,kesici cisimler ve silah vb. Emniyet izni olmadan teslim edilememektedir.

    İlaç,besin takviyesi,bitkisel ürünler vb. alıcı adına düzenlenmiş doktor tarafından kaşeli ve imzalı reçete ile ; ticari gönderiler ve diğer değerli gönderiler fatura, ödeme belgesi ile ; kozmetik vb. maddeler ise ancak beyanneme açılarak teslim edilebilmektedir. İlgili belgeleri kimlik fotokopiniz ve dilekçeniz ile birlikte Merkezimize, belirtilen şekilde faks veya e-mail yoluyla, iletiniz.

    Tüm diğer ürünlerle ilgili bilgiye Gümrük Bakanlığının sayfasından ulaşabilirsiniz. UKIM TELEFON: 0 212 567 6565, 0 212 565 7451, 0212 544 4982

    Mi Tv Box S

    ------
    Bu mailde bahsedilen ptt görevlisine Aliexpress sipariş bilgilerimin resmini, kredi kartı ekstremde ilgili harcamanın resmini ve nüfus cüzdanı çıktımı kısa bir dilekçe ile ilettim Örnek : ( RB62113x343sk numaralı gönderim gümrüğe takılmıştır ekteki evraklar ile gümrük vergisinin hesaplanarak tarafıma sevkini rica ederim. )

    Önemli nokta mutlaka gönderi takip numarası mailin konu kısmına ve dilekçeye yazılmalı.

    Bir kaç gün sonra ilgili ürünüm için 175tl vergiyi sistemde görmeye başladım, bu tutar kargo tarafıma teslim edilirken PTT görevlisine ödemem gereken tutar.

    Mi Tv Box S


    Özet olarak belirtmek gerekirse 320tl ye sipariş ettiğim mi box s için 175tl vergi ödedikten sonra ürün bana 495tl'ye ki tr'deki satış fiyatının 100tl üzerinde ulaşmış olacak.

    Umarım yurt dışından benzer ürünü getirmeyi düşünen arkadaşlara fikir verebilmişimdir.


    ***Netflix'in bir güvenlik güncellemesi sonrasında bazı mi box 3s'lerde netflix problemi yaşanmakta ancak Mi Box S'lerde bu tip bir sorun an itibariyle mevcut değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 3 Ocak 2019; 16:50:16 >







  • turkvodda film seçeneklerinde hd seçince takılma olması normal mi ? Hizim 30 mb ping 14 ... Yükleme yapıyor ve çok zor ilerliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninki şanssızlık olmuş ya da işin iyice cılkı çıktı.... Bu güne kadar aldığım hiçbir tv boxta böyle sorun olmadı, bakalım yeni bir siparişim var ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senden yüzde 20 yerine yüzde 55 vergi kesilmiş sonuçta sarayın masrafları emine erdoğanın lüks harcamaları uçağın yakıtı senden benden çıkmalı
  • Ayni urunu ben de aldim benim pakette gumruge takildi benden %20 vergi almalari gerekirken 189 TL gibi fahis bir fiyat ciktigini gordum ve hemen baran2@pttgov.tr ye geri donus yaptim bakalim ne olacak. Yapmam gereken baska birsey var mi itiraz icin acaba bildiginiz? Telefonlara bile cikmiyorlar paketim haftalardir ellerinde hem zamaninizdan hem paranizdan caliyorlar yazik.

    Mi Tv Box S
    Mi Tv Box S




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.