Şimdi Ara

Mi A2 lite vs Redmi 7 Hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım mi a2 lite ekran olarak çok iyi ve android sürümlerini alacağı kesin antutu puanı 80.000 civarı android 8.1 de. öte yandan redmi 7 tam performans canavarı fiyata göre antutu puanı 103.000 android 9.0 da. sizce napayım. telefonda pek oyun oynamam. ama performans her zam an önceliğim oldu. tabi ekranda öyle o yüzden arada kaldım. 2side 1400 tl suan. yorumlarınızı bekliyorum. varsa bildiğiniz kronik arızası vs belirtin lütfen cihazların. lg g3 g4 gibi ısınma anakart yanma vs vs. durumları yaşayan bilen var mı?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/121189-159544/xiaomi-mi-a2-lite_xiaomi-redmi-7-32gb/

Kimovil.com
    Xiaomi Mi A2 Lite VS. Xiaomi Redmi 7: Comparison
    https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi-a2-lite,xiaomi-redmi-7-global-32gb

yorumlarınızı esirgemeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtasoyBaha! -- 7 Mayıs 2019; 23:41:9 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuc noldu
  • A2 lite bence. Sonuçta içinde saçma bloatware yazılımları yok saf android. Ben kullanıyordum ve çokta memnundum bir heves note 7 ye geçtim hergün pişmanlık duyuyorum saçma yazılımlardan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

sonuc noldu
    sonuç olarak redmi 7 sipariş verdim. ekran ppi değeri hariç diğer tüm donanımlarıyla redmi 7 üstün. saf anroid olayına gelince. miui arayüzü seviyorum custom romlar gelmeye başlar zaten yakında :) xiaomi tel almamın sebebi custom rom desteği oldukça fazla oluyor. mi 4 aldım ekran soketini bir ay öncesine kadar bozmadan önce android 9a kadar kullandım telin halen birşeyi yok benim kendi hatamdan ekran soketini bozdum 200 tl masrafı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtasoyBaha! -- 9 Mayıs 2019; 1:40:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.