Arkadaşlar yeni telefon almak isteyenlere Snapdragon 865 işlemciye sahip en ucuz telefon.Poco f2 Pro onu 5700 tl takip ediyor. Şu an ön siparişte. iPhonecu değilseniz ve yeni bir telefona geçmek isterseniz alabileceğiniz en f/p ürün bu. 5g ye sahip 144 hz yenileme hızına sahip ekranı var. Kamera testleri çok başarılı gidip 3400 tl leri note 9 proya vereceğinize bunu almanız çok daha mantıklı. Öte yandan hediyesi de cabası 220 tl ye satılıyor kulaklık 4780 e böyle bir telefon bu devirde zor.Faizler arttı dolar bu seviyelerde takılacaktır. O yüzden mantıklı bir yatırım. Xiaomi Mi 10T 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPeria Kolik -- 19 Kasım 2020; 16:28:35 > |
Android IPS ekran bu kadar para eder mi ayrıca OIS yok Marka : Xiaomi fiyat 5000 TL Kafayı mı yediniz |
samsung sevmem ama s10 plus bu telefondan kat ve kat daha iyi |
S10 plus'a çöp deyip xiaomi mi 10t seçmek de ayrı güzel bir kafa.
|
Tamam. |
yurt dışı cihazlar 3850 letgoda yıl 2020 ois yok telefonda s10 plus alın yada 1000 daha koyup iphone xr alın kafanız rahat olsun |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android IPS ekran bu kadar para eder mi ayrıca OIS yok Marka : Xiaomi fiyat 5000 TL Kafayı mı yediniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Kasım 2020; 17:16:6 > |
s10 plus çöpüne güzel alternatif çıktı iyi |
Tamam. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
samsung sevmem ama s10 plus bu telefondan kat ve kat daha iyi |
Ben de yazılım konusunda Samsung'un çok çok önde olduğunu düşünüyorum. Şu telefonlari snapdragon ile getirseler su exynos a mahkum birakmasalar iyi olacak. Mesela geçen düşündüm elimde 2 tane şarj aleti var biri arabada biri evde ikisi de quick charge3 destekli e şimdi bu telefonu alınca çalışmaz tahminen. Hızlı şarj için illa kendi şarji gerekir diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9T oled ekran değilmiydi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar düşünce ekle yanına kulaklığı aynı fiyattan devam.. Fiyat düşürmek ne kadar da zor geliyor satıcılara. |
Evet amoled ekranlı 9T Mart ve Nisan aylarında 2500 TL'den satılıyordu. |
yurt dışı cihazlar 3850 letgoda yıl 2020 ois yok telefonda s10 plus alın yada 1000 daha koyup iphone xr alın kafanız rahat olsun |
OnePlus 8 6,55" Fluid AMOLED, 90Hz, HDR10+ (8 pro da 120 hz) Snapdragon 865 (7 nm+) UFS 3.0 OIS Var (kamerası çok eski ama idare eder 8 pro gibi iyi kamerası yok) 8/128Gb Batarya ve seside çok iyi Yurt dışı fiyatı 500 dolar Türkiyede de kaçak fiyatı 450 - 500 dolara inerse eski telefonumun imeisini çakacam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Kasım 2020; 16:5:50 > |