Şimdi Ara

Mhz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 gb 1333 mhz ram im var programlarda 400 mhz diye gözküyor (x2 800 müş galiba) neden acaba ufak bi baktımda bios falan ayarlamak gerekiyormuş galiba neden böyle birşey yapıyoruzki 1333 diye satıyorlar ?
    sizden isteğim detaylı bi yardımda bulunmanız
    anakartım gigabyte ga-g41mt-s2
    ramlar 2 gb + 2 gb cl9 kington
    işlemci e5700

• merhaba. bios'lar genelde auto seçeneğine alıyor. ben de o ayarlara girip 1600'ü işaretlemiştim.

bios ekranında DRAM Configurationn diye bir seçenek vardı sanırım, oradan ayarlıyorduk mhz hızını. 1333'e alınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepthismomentformyself -- 28 Mayıs 2013; 2:23:34 >
  • 1333mhz e kadar çalışabilir diye satıyorlar. onu da anakart ayarlıyor normalde.
    suç varsa anakartın yani. iyi bir anakartla daha yüksek hızlarda da çalışabiliyor ramler ama o kadarını da kendin ayarlaman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mayıs 2013; 8:25:51 >
  • konuyu hortlatıyorum ama resimler ekledim. bu resimlere göre daha fazla yardımcı olabilirsiniz hemde konu amacına ulaşır.

Mhz sorunu Mhz sorunu Mhz sorunu Mhz sorunu Mhz sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueeyes638 -- 20 Ocak 2014; 15:17:51 >

• up !
  • Yardim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.