Şimdi Ara

MHP'li Tor'dan AK Partili danışmanın atamasına tepki: Müslümanlığa ve insanlığa sığmaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AK Parti'nin Ankara il başkanının danışmanı Asri Elbay, Gölbaşı Belediyesi’nde sınavsız olarak işe alındı, ardından Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) daire başkanı olarak atandı. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor'dan bu atamaya Meclis kürsüsünden “Müslümanlığa ve insanlığa sığmaz” diyerek tepki gösterdi.


    Sözcü'den Kemal Elibol'un haberine göre, AK Parti Ankara il başkanının danışmanlığını yapan Asri Elbay, önce istisnai kadrodan memur yapıldı. Gölbaşı Belediyesi'nde görevlendirilen Elbay, ardından da Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) Daire Başkanı olarak atandı. Aynı zamanda AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Vahdettin Elbay'ın kardeşinin atamasına, MHP'nin Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor'dan tepki geldi.
    Atamayı Meclis gündemine de taşıyan Tor, şunları söyledi:

    “Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ehliyetli, çalışkan, tecrübeli kişilere şiddetle ihtiyacı vardır. Hal böyleyken 2016 yılında Gölbaşı Belediyesi'ne istisnai kadrodan özel kalem müdürü olarak atanan, bir gün sonrasında da memur yapılan torpilli kişi geçen hafta tecrübe ve teknik bilgi gerektiren SGK'ya maalesef daire başkanı olarak atanmıştır. Bu atamayla SGK'da çalışan binlerce kişinin hakkı yenmiştir, moraller dip yapmıştır, heyecanları bir defa daha sıfırlanmıştır. Müslümanlığa ve insanlığa sığmayan bu atamayı, benzer atamaları gerçekleştirenleri kınıyorum. Bu yolun bir yol olmadığını tekraren söylüyorum.”
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201805211033523032-mhp-tor-akparti-asri-elbay-oguz-tor-atama/



  • Bu ülkede en nefret ettiğim durumların başında bu ve buna benzer olaylar geliyor. Yıllarca emek verip hakkını alamayan insanlar varken böyle ilkokul mezunlarını daire başkanı yapıyorlar. Sonra da ülke neden gelişmiyor diye tartışma yapıyoruz.
  • AK Parti ile ittifak yapıyor, sonra da vay efendim hak yiyorlarmis. Yav he he diyorum.
  • quote:

    “Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ehliyetli, çalışkan, tecrübeli kişilere şiddetle ihtiyacı vardır. Hal böyleyken 2016 yılında Gölbaşı Belediyesi'ne istisnai kadrodan özel kalem müdürü olarak atanan, bir gün sonrasında da memur yapılan torpilli kişi geçen hafta tecrübe ve teknik bilgi gerektiren SGK'ya maalesef Daire Başkanı olarak atanmıştır. Bu atamayla SGK'da çalışan binlerce kişinin hakkı yenmiştir, moraller dip yapmıştır, heyecanları bir defa daha sıfırlanmıştır. Müslümanlığa ve insanlığa sığmayan bu atamayı, benzer atamaları gerçekleştirenleri kınıyorum. Bu yolun bir yol olmadığını tekraren söylüyorum.”


    Maalesef forumda, bu şekilde bir atamayı hayatı boyunca göremeyecek ama biat etmeye devam eden üyeler var. Birde hak hukuk liyakatdan bahsedeler. Günahtır kul hakkıdır. Buna biat eden tepki göstermeyen de aynı günaha ortaktır. Yapmayın etmeyin..
  • Arkadaşlar şuanki sistem üçlü kararname ile bürokrat atanmasını (yeni sistemde 2li olcak sanırım) öngörüyor. Yani sistem gereği bir sınav yada bir şart yok.Bugüne kadar kim iktidar olduysa kendi yandaşını doldurdu. Yarın kim gelirse gelsin akpnin aynısinı yapacak. Sistem değışmediğı sürece bu devran böyle gider. Mhp chp farketmez yapılan itirazları samimi bulmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam söylediklerinizde haklılık payı var ama eskiden bu tür işler gizli yapılıyordu ve açığa çıktığında büyük tepki görüyordu şimdi o kadar normalleşti ki.Artık göstere göstere yapıyorlar.Eskiden de rüşvet vardı mesela ama bu dönemde kat ve kat arttı.
  • AKP'nin müslümanlığa sığmayan ilk icraatini şimdi fark ettiğine göre, yeni müslüman olmuş demek ki.
  • liyakat kalmadı ülkede
  • Tor Bey haklı umarım Iron Man, Captain America, Hulk, Hawkeye ve Black Widow'da gereken cevabı verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kabul etmemiz gerken birşey varki benzer vakalar başımızda başka siyasi parti oluncada olacak.

    Mhp olsa olmayacakmıydı bu tip atamalar ?

    ülkü ocakları başkanının karısı bir yere atanmayacakmıydı yani ? geçin bu işleri olacaktı, oldu.

    Asıl mesele öyle bir sistem kuracaksınızki, öyle bir düzen olacakki, kim isterse istesin devletten maaş alacak, devlette çalışacak kimse gerekli sınavları geçmeden, sıralamya girmeden bu kurumlara giremeyecek.

    Heee dersenizki "lan ya gene soruları çalarlarsa ?" o zaman yakın bi sigara ve eğlenmenize bakın kardeşim, burası Türkiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.