Şimdi Ara

MHP Hakkari'de bozkurt işareti yaparak il başkanlığının açılışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MHP Hakkari'de bozkurt işareti yaparak il başkanlığının açılışını yaptı



    Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Hakkari’de partisinin il başkanlığı bürosunun açılışını yaptıktan sonra çarşı merkezinde bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektirdi.



    Öğle saatlerinde Van’dan karayoluyla Hakkari’ye gelen MHP Grup Başkanı Vekili Erkan Akçay, Bulvar Caddesi üzerinde bulunan partisinin il başkanlığı bürosunun açılışına katıldı. Burada konuşan MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Allah; devletime, milletime ve bayrağıma güzel hizmetler yapmamı nasip etsin. Genel Başkanımın; Hakkari ve Şırnak’ın il statüsünde kalması için göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

    MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ise Hakkarililerin sıcak karşılamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şu anda en acil ve öncelikli meselemiz; Hakkari ve Şırnak illerimizin il statülerinin devam etmesidir. Biliyorsunuz bundan 3-5 ay evvel Hakkari ve Şırnak’ın ilçe yapılması, Yüksekova ve Cizre’nin de il yapılması hususu gündeme gelmişti. Bu; Hakkari ve Şırnaklı hemşehrilerimizde ciddi bir infial ve üzüntü doğurmuştu. Elbette devleti yöneten hükümetlerin bazı tercihleri olacaktır. Mesela Yüksekova’yı il yapmak isteyebilir. Cizre’yi il yapmak isteyebilir. Buna karşı olmayız. Fakat Hakkari ve Şırnak’ın ilçeye dönüştürülmesine şiddetle karşıyız. Çünkü vilayet demek, il demek. İl ve vilayet kavramı bir mülki idareyi ve mülki statüyü ifade eder. Bizim üzerinde durduğumuz konu, vilayet statüsünün kalması hadisesidir. Bir vali nasıl ki kaymakam yapılamazsa, bir ilde ilçeye dönüştürülemez. Bunun için Hakkari’nin il olarak devam etmesini istiyor ve tavsiye ediyoruz” dedi.


    MHP heyeti, Hakkari çarşı merkezinde bozkurt işareti yapıp hatıra fotoğrafı çektikten sonra esnafları ziyaret ettiler.
    quote:

    -http://m.iha.com.tr/haber-mhp-hakkari-il-baskanliginin-acilisi-yapildi-665811/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • o hakkari bir Türk ilidir her ilimize sevgilidir şehrin her köşesine bozkurt anıtı dikilmeli sesi çıkanın da kafasına sıkacaksın geldiği orta doğu çöplüğüne defolacaklar zaten öngörülerim ve sezgilerim depreşiyor barzani bağımsızlık hamlesi ile savaşı ateşleyecek türkiyedeki kürtler kaçacak delik arayın akp de zaten ekonominin hali ortada insanlar artık akp yi de sevmememeye başladı bir savaş çıksın kardeşlik masalını umursayan bile olmayacak görüşürüz bakalım 15 senedir Türk ülkesinde Türkleri ezdiniz hesapı sorulmayacak mı sandınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.