Şimdi Ara

MHP de Kurultay Cilesi Yarin Cozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarin ve devaminda sizce ne olur arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T24 kim pkk yayın organı.

Evet evet kesinlikle haklısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Mustafa Kemal'dir baş kahramanı!
    Ziya GÖKALP
  • Kongreye gidilse bile bahçeli alır. Diğer muhaliflerden ümit özdağ ve koray Aydin haric hic birine güvenim yok.

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Gönül ister ki Sinan Oğan seçilsin fakat ben Bahçeli'nin gideceğine ihtimal bile vermiyorum, inşallah yanılırım.

Yahu git antika Mercedesini sür, çayını iç. 68 yaşında ne arıyorsun siyasette

O yaşta dünyayı verseler yapmam bu işi

• Yeni parti kursunlar madem arkadaş.. kurun yeni bir oluşum arkanızdan yürümeyelim koşalım.. devlet bahçeliyi geçtim parti içindede bahçeli kafasında zibilyon tane mikrop var. Bahçeliyi temizlesen diğerlerini ne yapıcaksın. Çıkın abicim partiden cesur olun rekor oyla iktidar olun.. akp seçmeni akpden bıkmış mhp seçmeni mhpden bıkmış.. temiz siyaset yapacak bir oluşum çıkmalı artık.

• 1 ay önce şöyle bir haber vardı

MHP mahkeme kararını tanımayacak
    Mahkeme MHP'li muhaliflerin yaptığı başvuruyu 8 Nisan Cuma günü karara bağlayacak. Eğer mahkemeden, "olağanüstü kurultay toplansın" yönünde bir karar çıkarsa MHP yönetimi "kararı tanımadığını" açıklayacak ve Yargıtay'a gidecek.

HAK İHLALİ TALEBİNDE BULUNULACAK

Mahkemeden "olağanüstü kurultay toplansın" yönünde bir karar çıkması durumunda MHP, temyize başvuracak. Yargıtay'ın da mahkeme kararını "haklı bulması" halinde yönetim bu kez kararı Anayasa Mahkemesi'ne götürerek (AYM) "hak ihlali" talebinde bulunacak.

Sanırım Bahçeli CAS'a kadar gidecek.

http://www.milliyet.com.tr/mhp-mahkeme-kararini-tanimayacak/siyaset/detay/2208043/default.htm

• Yeni parti kurmak için şartlara baktım, teşkilat vs çok para gerek. Bu ülkeye başbakan olmayı çok isterdim, terörün t'si kalmazdı. Şu vizyonsuzları gördükçe ülkem adına üzülüyorum. Cennet gibi ülke, çağ atalayacak potansiyel var ama yobazların, teröristlerin eline düşmüş düşürülmüş, geri kafalıların korunduğu cirit attığı ülke olmuş. Halbuki Türkiye böyle değil, çağdaş insanların çok daha fazla olduğu, anadolu saf dindar gerçek vatansever insanın çok olduğu bir ülke ama üç beş soytarı ülkenin gündemini beliriyor malesef.
    Umarım MHP'nin başına Ümit Özdağ gelir, Meral gelirse MHP 2. CEHEPE olur ordan da 2. HEDEPE olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 8 Nisan 2016; 0:05:12 >
    Bahçeli'yi severim; kişiliği olsun, konuşması olsun, gafları olsun hep sempatik gelmiştir ama siyaset bu adama göre değil. Gerek AKP gerek CHP bu kadar rezilken MHP'nin bunu lehine çevirememesi Bahçeli'nin önderliğinde sergilenmiş bir beceriksizliktir. Ama dediğim gibi gitmesine ihtimal vermiyorum, inşallah yanılırım.
    Takım tutar gibi parti tutmam, hangi partinin iyi olduğunu düşünürsem siyasi kimliğimi de bir kenara bırakıp ülkemin ve milletimin yararına olan partiye oyumu veririm, MHPli veya ülkücü de değilim, son seçimde oy verilecek tek parti olduğunu düşündüğüm için oyumu MHP'ye verdim. Bahçeli gitmezse eğer bir sonraki seçimde sandığa gitmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Kongreye gidilse bile bahçeli alır. Diğer muhaliflerden ümit özdağ ve koray Aydin haric hic birine güvenim yok.
    Evet, o yüzden kongre için acele edilmemesi gerekli. Bahçeli'nin rakipleri istediklerini elde etmek istiyorlarsa ortak bir adayda karar kılarak birlikte hareket etmeliler ve 18 Mart 2018'deki olağan kongreye kadar parti içinde gerekli psikolojik altyapıyı kurmalılar. Şu aşamada mahkemeden çıkacak bir olağanüstü kongre kararı Bahçeli'yi haklı çıkartmaktan başka bir işe yaramaz.

Ayrıca %10 barajı ve meclisteki partilere hazine yardımı dediğimiz saçmalıklar kalkmadıkça yeni parti kurmak yalnızca delilik olur. (Bkz: Türkiye Partisi, Halkın Sesi Partisi, Anadolu Partisi, Demokratik Gelişim Partisi, vb...)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: IraArel

Mahkeme ne karar verirse versin Bahçeli gitmeyecek.
    Çünkü tuhaf bir şekilde birden önüne gelen aday oldu ve muhalefetin oyu bölündü.

Kongre olursa muhalif adaylar guclu adayda birlesecek. Bu kesin

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Yeni parti kursunlar madem arkadaş.. kurun yeni bir oluşum arkanızdan yürümeyelim koşalım.. devlet bahçeliyi geçtim parti içindede bahçeli kafasında zibilyon tane mikrop var. Bahçeliyi temizlesen diğerlerini ne yapıcaksın. Çıkın abicim partiden cesur olun rekor oyla iktidar olun.. akp seçmeni akpden bıkmış mhp seçmeni mhpden bıkmış.. temiz siyaset yapacak bir oluşum çıkmalı artık.

Sonunda o olacak galba. Partinin yuzde 80 i yeni partiye gecerse mhp de tabela partisi haline gelir

Bu umutla biraz daha umutlanın!

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Yeni parti kursunlar madem arkadaş.. kurun yeni bir oluşum arkanızdan yürümeyelim koşalım.. devlet bahçeliyi geçtim parti içindede bahçeli kafasında zibilyon tane mikrop var. Bahçeliyi temizlesen diğerlerini ne yapıcaksın. Çıkın abicim partiden cesur olun rekor oyla iktidar olun.. akp seçmeni akpden bıkmış mhp seçmeni mhpden bıkmış.. temiz siyaset yapacak bir oluşum çıkmalı artık.

Aynen katılıyorum, chp'den ayrılanlar vardı, beceremediler.
    Bari son kalan iyi dürüst siyasetçiler birleşse ve temiz bir parti kursa güzelce tanıtsalar bence tutar.
    Ama nerdeeee...
  • ITürkologI I kullanıcısına yanıt
    Seçim kaybeden siyasetçi istifa etmelidir bence. Kılıçdaroğlu da, Bahçeli de çok fazla seçim kaybetti.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.