Mhpnin 2.cözüm sürecine olumlu bakmasi Lübnandan gelecek yüzbinlerce mülteci sonucu Cumhur ittifagindan Zafer partisi hatta iyi parti ye büyük oy kayislari olabilir Cünkü chpde 2.cözüm sürecine olumlu bakiyor Ben bu iki durum gerceklestigi an zafer partisinin %10 lari görebilecegini düsünüyorum Zafer partisi trolü falan degilim hatta son dönemlerde bazi sebeplerden dolayi partiden sogudum ama gercekler bunlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 22 Ekim 2024; 13:41:15 > |
Mhp cözüm süreci söylemleri Lübnandan gelen mülteci akimi sonrasi Zafer partisi yükselecek

-
-
Mümkün değil.
Akp CHP ikilisinin ve kitlelerinin kavgası ile gündem meşgul edilmeye devam edecek. İki taraf kendi rezilliklerini karşı tarafa suç atarak örtmeye çalışacak. Koca ülke beceriksiz başarısız Türkiye Cumhuriyeti'ne tek faydası olmayan iki partinin arasına sıkıştırılacak.
Geçen 20 kusur yil ve bir önceki seçim bunun en net kanıtıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zafer partisinin 2024 yerel secimde en yüksek oy aldigi illere bak %5 ile Erzurum yani Cumhur ittifaginin en güclü oldugu iller.
-
Hocam aslında Zafer partisi, potansiyeli yüksek bir parti ama bu potansiyeli kullanamıyor. Bir parti için 3 şey önemlidir. Lider, doktrin, teşkilat. Zafer partisinde ise teşkilat sıkıntısı var. Lider sorunu yok, doktrin sorunuda yok ama çok büyük teşkilat sorunu var. Teşkilat sorununu aşmadan bir yol katledilemez.
-
Kadro yok teşkilat yok en önemlisi PARA YOK !
Üstüne meclistede değiller kim nerde görecek duyacakta Zafer Partisi yükselecek. Bir etkinlik ypamanın bir toplantı bir miting yapmanın maliyeti ne haberleri var mı acaba bazılarının.
Sosyal medya üstünden 5-10 ergen sözde milleyetçi gazlıyor işte yoksa ne bir gazeteleri ne bir TV kanalları ne onları destekleyen üst düzey isim hiç bir şeyleri yok.
Ümit Özdağ İYİ partiden ayrılmasa ve yüzde 10-15 tabanı olan ve Türkiye'de orgütlenmiş bir İYİ partide lider olsa belki umut olabilirdi 3. yol diye ama siyasetin bu kadar kutuplaştığı bir yerde kimse mecliste olmayan karşılığı olmayna yüzde 1-2 bandında gezen partiye hadi iktidar yapayım hadi oy vereyim flan demez.
Cumhurbaşkanlığı olan ssitemde Zafer paritisi adayı Cumhurbaşkanı olabilir mi ? Tabii hayır. Barajı geçebilir mi ! Geçemez ama geçse ne değişir gene hiç bir şey. Barajı geçsede alacağı vekil sayısı 20-25 anca olur 600 vekilin olduğu yerde bir anlamı KIYMETİ YOK...
-
ZP'nin temelini gençler oluşturuyor.Bu mevcut siyasi partiler tarafından alay konusu olsada aslında kıskandıkları bir durum..Zira her siyasi oluşum gençlere ulaşamadan devamlılığını sağlayamaz.'Gelecek gençlerindir' diye boşuna söylenmemiş..Boşuna tarikatlar ve cemaatler,terör örgütleri vs gençleri kazanmaya çalışmaz.ZP bu kendiliğinden yapıyor zira Türk gençleri arasında Türkçülük çığ gibi yükseliyor.
Evet,bugün Türk gençliği arasında Türk milliyetçiliği çığ gibi yükseliyor..Burası oldukça dikkat çekici zira bu kendisinden önceki nesiller gibi 'ekonomik menfaatleri' önceleyen bir nesil olmadıkları anlamına geliyor.Yani ideolojik bir bilinçlenme var.Türklüğü ve Türkçülüğü ön plana alan bir gençlik yetişiyor.Hem de bu tüm engellemelere rağmen yaşanıyor..Boşuna Türk gençliğine 'zort kuşağı' diyerek akıllarınca küçümsemiyorlar.
Dolayısıyla ZP'nin oyu bu doğrultuda sağlam şekilde artmaya devam edecektir.Özellikle bu son yaşanılan hadiselerden sonra geçen seçimlerde 'oylar bölünmesin' palavrası nedeniyle özgür şekilde oy kullanamayan gençler bu sefer ideolojik olarak yani Türkçü hassasiyetlerle ve Türkçü bilinçle oy kullanacaklardır.Bunun nedeni hem malumlar hem de Y-CHP artık gerçek yüzlerini açıkça gösteriyor olmalarıdır..Bir tarafın Apoyu TBMM'de konuşturmayı planladığı diğer tarafın buna destek verdiği bir ülkede ZP'nin yükselmemesi anormal olur.
İlerleyen dönemde bu gençler ailelerine de etki ederek aile oylarınında ZP'ye dönmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum..
Ha aksi olsa bile artık umurunda değil...Hiçbir güç bana mevcut düzen partilerine oy moy verdiremez..Onlar gidip diledikleri gibi DEM'lenebilir...
-
Aslında hocam şuan İyi partinin başkanı Ümit Özdağ olsa veya Tolga Akalın olsa idi o zaman durum çok farklı olurdu. Bir ihtimal Tolga Akalın olsa idi beraber çalışırlar idi. O zaman halkta büyük bir karşılığı olurdu ama işte şuan ki şartlarda zor. Yukarda saydım en önemli 3 şeyi. Zafer partisinde eksik olan tek şey teşkilat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X