Şimdi Ara

MGS4 PS3'e özel değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SCEA patronu Jack Tretton, MGS4'ün 360'a çıkacağı hakkında çıkan dedikoduların saçmalıktan ibaret olduğunu belirtti. Tretton, " Metal Gear Solid 4, PlayStation 3'e özel bir oyun değildir, bu oyun sadece PS3 için mümkün bir oyundur. Bluray'e teşekkür ediyorum." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 17 Temmuz 2008; 16:24:41 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Xbox bunu kaldırmaz mı demek istemiş yani

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

istese Xbox 50 tane mgs 4 ü üst üste koyar oynatır olur mu öyle şey

40 Gb'lık oyunu nasıl oynatacak orası meçhul. 5 dvd değiştir değiştir oyna.

• quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

olmazzzzz oynatır oynatır
    Xbox herşeyi oynatır
    dvd9 a sığmasa bile 5 dvd çıkar olur biter
    Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox
    Seviyoruzzzzzzzzzz xbox u hemde çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 17 Temmuz 2008; 16:27:26 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

olmazzzzz oynatır oynatır
    Xbox herşeyi oynatır
    dvd9 a sığmasa bile 5 dvd çıkar olur biter
    Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox Xbox
    Seviyoruzzzzzzzzzz xbox u hemde çok

Aşkın doruğa ulaştığı son nokta

• Saçma sapan bir muhabbet yine. :)

Sirk gibi. :) Kendi çalıp kendi oynayanların gurubu. :)

Hala boş boş işler.Başka konsollara laf atma çabası,içinizde ukte mi kaldı da böyle şeylere gerek duyuyorsunuz.

Hakikaten insanların doğasını çözmek güç.

Bilimsel açıklama yapıcam ama fazla gelecek.Gerek yok.

Saçmalamaya devam.... :)

Kimin sidiği 5 metreye düşecek bakalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalosi -- 17 Temmuz 2008; 16:56:49 >

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Saçma sapan bir muhabbet yine. :)

Sirk gibi. :) Kendi çalıp kendi oynayanların gurubu. :)

Hala boş boş işler.Başka konsollara laf atma çabası,içinizde ukte mi kaldı da böyle şeylere gerek duyuyorsunuz.

Hakikaten insanların doğasını çözmek güç.

Bilimsel açıklama yapıcam ama fazla gelecek.Gerek yok.

Saçmalamaya devam.... :)

Kimin sidiği 5 metreye düşecek bakalım....

alakası yok
    seviyoruz xbox u
    o lafı biz değil başlıkta adı geçen şahıs yazmış
    saldırıya geçmek için yanlış zaman seçiyorsun farkında mısın ?

quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

mhos kardeş sende şuan ps3 olsa sen xbox 360 kötülerden sen yok 5 dvd dide olsa calıştırıdiyorsun 1 tek orjinal parası 100 ytl 5 dvd 500 ytl olsa olsa böyle bi olay xbox 360 da olur

mantığa bak ya
    xbox u severim
    xbox bana hitap eden oyunu olsa kopya kullanmam yine 100 ytl veririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 17 Temmuz 2008; 16:41:12 >

• aynen öyle kardeşim 9 gb nerde 50 gb 200 gb diskler nerde xbox 360 1 sene sonra oyun bakımından yavaşlarken bu sefer ps3 ilerleyecek
    quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Xbox bunu kaldırmaz mı demek istemiş yani

Bir insanın saldırması için şaşırmış ve fan olması gerekiyor.

Ben sadece bilgisiz insanların aynı bahanelerle XBOX'a laf atmasından rahatsız oluyorum.Yoksa PS3 geleceğin konsolu gibi KZ2leri çıkartınca kimse üzülmez ki alır oynar.Ben PS3 sahibiydim 1 hafta öncesine kadar.XBOX varken lüks benim bütçeme,öğrenciye göre.O nedenle sattım.Memnuniyetsizlik yoktu.Karizma olark XBOX'tan iyi.Ama icraat gerekiyor.

Vide-oyunda takılıyorum mesela,fan yok pek orada düzgün muhabbet oluyor.Ama merlininkazanı,burası,psturk gibi sitelerde bolca var bu tp rahatsızlık verici fanlar.

Anlatmak istediğim olay farklı....

Saçma spaan disk muhabbeti.Sığmazmış falan.Bilgisiz insanlar olunca böyle oluyor.Baksınlar multilerde 360ta 5 gblık oyun PS3te kaç gb.

Blu-Ray büyük avantaj,kimse yadırgayamaz,ama bilgisizlik kötü şey işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 17 Temmuz 2008; 16:40:51 >

• quote:

quote:

Şu an Lost Odyssey 4 DVD, Blue Dragon 3 DVD muhtemmelen FFXIII'te yine böyle çok dvdye ayrılmış olarak çıkacaktır. Sonuçta ilk kez olan veya son kez olacak olan bir olay değil bu. Bence PS3te oyunu taktığımızda install etmesini beklemek bundan çok farklı değil, hatta dvd değiştirmek birkaç saniye sürüyor, install bazı oyunlarda çok uzun sürüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: metalosi

mhos kardeş sende şuan ps3 olsa sen xbox 360 kötülerden sen yok 5 dvd dide olsa calıştırıdiyorsun 1 tek orjinal parası 100 ytl 5 dvd 500 ytl olsa olsa böyle bi olay xbox 360 da olur

Türkçe bozukluğundan mesaajı tam anlayamadım ama DVD sayısı değişince oyun fiyatı değişmiyor, değil 5 50 dvd de olsa fiyat aynıdır çünkü sen dvdye değil oyuna para veriyorsun. Ayrıca özellikle Türkiyede xbox360 kullanıcıları %95 backup kullanıyor bu da yaklaşık boş dual medya toplamı 15ytl eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 17 Temmuz 2008; 16:44:34 >

• quote:

Saldırıya geçmiyorum ki.neden saldırayım.O klasta olan yeterince insan var başlıkta ve forumda.

Bir insanın saldırması için şaşırmış ve fan olması gerekiyor.

Ben sadece bilgisiz insanların aynı bahanelerle XBOX'a laf atmasından rahatsız oluyorum.Yoksa PS3 geleceğin konsolu gibi KZ2leri çıkartınca kimse üzülmez ki alır oynar.Ben PS3 sahibiydim 1 hafta öncesine kadar.XBOX varken lüks benim bütçeme,öğrenciye göre.O nedenle sattım.Memnuniyetsizlik yoktu.Karizma olark XBOX'tan iyi.Ama icraat gerekiyor.

Vide-oyunda takılıyorum mesela,fan yok pek orada düzgün muhabbet oluyor.Ama merlininkazanı,burası,psturk gibi sitelerde bolca var bu tp rahatsızlık verici fanlar.

Anlatmak istediğim olay farklı....

Saçma spaan disk muhabbeti.Sığmazmış falan.Bilgisiz insanlar olunca böyle oluyor.Baksınlar multilerde 360ta 5 gblık oyun PS3te kaç gb.

Blu-Ray büyük avantaj,kimse yadırgayamaz,ama bilgisizlik kötü şey işte....

o zaman Xbox için MGS4 imkansız
    ve her xbox cunun rüya oyunu MGS serisi yanlış mıyım ?

• Bilgisizi insan dediklerin bizler oluyoruz. Yalnızca bir iki espride bilgisiz olduysak ve sevdiğimiz konsolu buralarda sevdiğimizi söylemekte bilgiszlikse benim sana tek lafım yok. Ben burada bir konsolu övmüyorum. Benim Xbox 360'ım var ama Ps3'de almayı planlıyorum. Benim başlığı açmamnın tek sebepi haber amaçlıdır. Ama görüyorum ki bizlere bilgizi diyen kişi yaptığım esprileri anlama kapasitesi yok.

MGS fanı olmayan MGS oynamazsa bir şey kaybetmez ki.

Ben MGS fanıyım diye aldım PS3 zaten.

MGS fanı değilsen bir sürü oyun var.Yeter de artar bile.

Kojima yapmak istese yapar MGS'yi 2 DVD mesela.PSX'teki gibi....
  • Yav ben ciddi yazdım yani.Hakikaten öyle bişe mi demek istemiş.Okudum öyle anladım da.Yani bluray ile bi alakası olacağını sanmıyorum.Çoklu dvd yaparsın yine oynanır xbox ta.Sanki laf atmış orda.Xbox a laf edeceklerine keşke işlerine bakıp oyun yapsalar

o zaman Xbox için MGS4 imkansız
    ve her xbox cunun rüya oyunu MGS serisi yanlış mıyım ?

Evet imkansız ama sebebi xbox360'ın gücü veya bluray değil. Yapılmak istenseydi emin ol kılıfına uydurulup yapılırdı ama MGS4 PS3 exc. bir oyun ve şu saatten sonra bunun değişmesi imkansız.

Vide-oyunda takılıyorum mesela,fan yok pek orada düzgün muhabbet oluyor.

bu gerçekten çok komik olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.