Şimdi Ara

MGS GAS SYSTEMS çok övdüler bilen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
22.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Verdiğiniz bilgiler firma acısından güzel kan bagınız yoktur tabıkıde ama bızede spam gıbı gelıyor sıtesını ınceledıgımızde hanı montaj yerı urun detayları neden secmemız gerektıgı onu farklı kılan etkenler pek yer almıyor ve fıyat polıtıkası olarak degerlendırdıgımızde tamamen yerlı urun degıl tasarım belkı ama malzemeler degıl kı dıger fırmalarla aynı fıyata gelıyor sanırım. MGS fırma sahıbının ılgısı konusunda hemfıkırım ama eksık olan seyler zaten bızı arastırmaya ıten seyler ya..SOrun da şu ki ne elle tutulur övgü ne de yergi mevcut.Sanki bildiğin hayali LPG ticareti:)

    Adrenalin_ ın de bu forum ıcın belırttıklerı ıse kacınılmaz gercek.Bakalım ıns zamanla duyulur bızde faydalanırız...
  • ak14 A kullanıcısına yanıt
    umalım firma yetkili biraz sosyalleşsin yada sosyal medyada gerekli birini bulsun.

    ben kısa keseyim kullanıcı olarak gayet memunum.
    lpg deki en öenmli unsur usta dır. ben taktırmadan önce bunu düşünerek araştırdım. bu adam urfa-adıyaman antep çeverelerinde cidden atnınmış biri. işçiliği iyi. ondan dolayı ona gittim ve memmunum desem yalan olmaz
  • webcin kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR MGS TAKACAK OLANLAR LÜTFEN BU MESAJIMI IYICE OKUSUN BENİM GİBİ YANMASIN.
    BU ADIYAMAN MERKEZ ŞAMBAYATTA BULUNAN MURAT GAZ SİSTEMLERİ TAKTIRAN PİŞMAN OLUR SÖYLEMEDİ DEMEYİN.
    ÇOK SAHTEKAR BİR YAZILIMLA ÇALIŞIYOR. ARAÇTA LPG AZ KALDIĞI ZAMAN HERHANGİ BİR UYARI YAPMADAN (SESLİ VEYA IŞIKLI) ÖNCE OTOMATİK OLARAK BENZİNE GEÇİYOR VE SİZİN BUNDAN HABERİNİZ OLMADAN BENZİNLE GİDİYORSUNUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YAKLAŞIK Bİ 20-30 KM KADAR BENZİNLE GİTTİKTEN SONRA LPG YE GEÇİŞ YAPARAK LPG NİN BİTTİĞİNİ GÖSTERİYOR. SİZ İSE ALMIŞ OLDUĞUNUZ LPG İLE NE KADAR İKTİSATLI BİR YOLCULUK YAPTIĞINIZI ZANNEDİYORSUNUZ. YANI LPG İLE YAPTIĞINIZ YOLA EKSTRADAN 20-30 KM EKLİYORSUNUZ.

    TAKTIRDIĞINIZ ZAMAN USTA DİYOR Kİ 'BENZİN DEPON MİNİMUM %50 DOLU GEZ, YANİ BENZİNDEN EKSİLİNCE FARKETMEYESİN BUNUN TÜRKÇESİ.
    AYRICA USTAYA LPG YE GEÇİŞ SÜRESİNİN KAÇ DEFA DÜŞÜRMEYE GİDERSENİZ GİDİN DÜŞÜRMÜŞ GİBİ YAPIP ASLA DÜŞÜRMÜYOR, DENEYİNİZ. ÇÜNKÜ HARCANAN BENZİNİN İLK ÇALIŞTIRMADA GİTTİĞİNE İKNA OLMANIZ İÇİN BU SÜRE DÜŞÜRÜLMÜYOR. BEN DENEDİM DÜŞÜRDÜM DEDİĞİ İLE DÜŞÜRMEDEN ÖNCEKİ LPG GEÇİŞ MESAFELERİM MİLİMETRİK AYNI.

    BU YAZDIKLARIMA İKNA OLMAYAN BİRİ ŞUNU DENESİN BEN DENEDİM. DEPODA ÇOK ÇOK AZ BENZİN VERKEN ÇALIŞTIRIN VE İÇİNDEKİ LPG TAM BİTENE KADAR YOLCULUK YAPMAYA DEVAM ETMEYE ÇALIŞIN BAKAYIM NE OLUYOR.

    BUNLAR BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİM , BİR DAHA TAKACAK OLSAM BRC, LOVATO, LANDİRENZO GİBİ HERKESİN BİLDİĞİ MARKALARI TAKARIM, HEYECAN YAŞAMANIN Bİ ANLAMI YOK.

    SORUN ÇIKARMA KONUSUNDA İSE ŞU ANA KADAR HİÇBİR SORUN ÇIKARMAYAN VE UYARI LAMBASI YAKTIRMADAN ÇALIŞAN BİR SİSTEM. İŞÇİLİĞİ DE SON DERECE TEMİZ. BENİ TEK ÜZEN NOKTASI BU GİZLİ BENZİN GEÇİŞİ.

    LPG DE BENZİNDEN DAHA FAZLA PERFORMANS GÖSTERİR SÖZÜ DE KUYRUKLU BİR YALAN. MGS Lİ ARACIMI SATACAĞIM ZAMAN BU YAZDIKLARIM BENİM ARACIMIN DEĞEERİNİ DÜŞÜRECEKTİR FAKAT BU SİSTEME DE SESSİZ KALMAMAK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIYORUM, İSTEYEN İSTEDİĞİ MARKAYI TAKTIRSIN.

    SAYGILARIMLA




  • Ford focus 2011 model aracıma (100 hp' lik) , 750 km'deyken taktırdım. Aracım şu an 70 bin km'yi geçti. Yani yaklaşık 70 bin km'dir biniyorum. Bir kez kelebek temizliği yaptırdım. Bir kezde 50 tl'ye filtre değişikliği yaptırdım. Çok memmunum. Şimdilerde 1.79 dan lpg alarak aracıma biniyorum. Yaptığım tasarruf 10 bin tl'yi geçmiştir.

    Selam ve saygılar...

    Not: Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi benzin tükettiğini sanmıyorum. Bir günde 1500 km yol yaptığım oldu benzin ibresinde bir değişiklik görmedim.
  • furkanbeyazkurt F kullanıcısına yanıt
    Sayın furkanbeyazkurt.Ben de aracıma mgs taktırmayı düşünüyorum.Lpg yorumlarını biraz araştırdım.Sizin bu sorununuzu fetfi ustaya söyledim(isim vermedim) .Usta da tlfnunuzu istedi bilmiyorum dedim.Belki buradan size ulaşacağımı söyledim.O da dedi ki telefon numaramı ver beni ararsa onu aydınlatırım dedi.Bu yüzden fethi ustanın numarasını veriyorum.İyi günler.0532 673 59 32- 0416 346 55 85
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @benSimyager

    bırde sadece burda gecıyor olması ve ve kullanıcılarının ılk defa foruma gırıyor ızlenımı vermıs olmaları suphemı artırıcı etken



    Hocam mesaj sayım az ama ben burada sıcak fırsatların takipçi müdavimiyim ama neden se pek yazamam. arabayla alakalı mitsubishi colt um olduğu için genelde mitsubishiclubtr de takılırım. hak veriyorum bu sana olumsuz düşündürebilir. ben arabamı alırken çevredeki olur olmaz kişilerin yorumlarına bakmadan aldım çok memnun kaldım. 2011 1.3 AMT colt.
    LPG meselesinde de markaya takılmadım.iyi usta en öneml etken. eşim adıyamanlı olduğu için yazları gidiyorum ve kime sorduysa m bu ustayı söyledi .genç 40 yaşlarına yakın.aslen mekanikçi ama kafa bir milyon birisi. obd2 li sistem kendi software i var. bende durduk yere asla arıza lambası yanmadı. sadece depoda gaz biterken bazen yanıyor.
    enjektör zaten hana nın kırmızısını taktırdım en iyisi. (siyahta olabilir ama bu iyi olanı).

    bir defa sıkıntı oldu Rize de yaşadığım için bir lpg ciye gittim oradan bağlandı Fethi usta kontrol etti. sorun var 1000 km sonra tekrar bakalım devam ediyorsa enjektörü söktür bana yolla bakayım olmazsa yenisini göndereyim dedi.Allah tan tekrar gittiğimde sorun hallolmuştu muhtemelen yakıt kirliliğinden kaynaklıydı. neyse Adam ilgili ve yenilikçi .birebir görüştüğüm biri olduğu için sevdim. direk adıyamanda ki yerine gittiğimden biliyorum kendisini. tek sorunu kurumsallaşma bence.
    gelelim gözlemlerime

    ses olarak asla fark yok hatta daha sessiz
    yakıt olarak arabam 1.3 colt amt yani otomatik. uzun yolda 110-130 arası gittiğimde 450 km yi 32 lt lpg ile gittim. bir defada 90-100 aralığı sürüşte 480 km gitti bir depo. tabi yaz ayları ve hız sabitleyici ile.
    performans ise colt çok atik araçtır bana benzinliyi aratmadı. yine ışıklarda önden fırlıyor kopuyor. yokuş ve çıkışlarda da aynı. ama sanki bazen aşırı gaz yüklendiğimde vites geçişlerinde çook azz yığılma olabiliyor. bu durum benzinde de var ama daha az. sanki.


    esnaflık adına fethi ustadan iyisini bulamazsınız. özellikle Rize gibi esanflığın kalmadığı demeyim hiç olmadığı şimdiye kadar da olmaış buralarda esanaflık ,o durumda fethi usta melektir melek.



    umarım yorumlar işe yarar







    Hocam kaça taktırdınız acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar ben yeni kasa corolla forumunda yazıyordum burayı tesadüf gördüm. yukarıda beyazkurtun yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum kendisi kullanmayı bilmiyorsa bir markayı karalamaya hakkı yoktur. lpg bitince benzine geçiyor her araç geçer ayrıca 5 sn. boyuncada diiit diiiit diyerek uzun uzun uyarıyor. anlattığı gibi bişey olmuyor yani. mgs e gelince malatyada askerim ve 150 km. mesafe şambayata gittim fethi ustayla tanışarak mgs i taktırdım temmuz 2014 te 1950 tl e performansı anlattığı gibi benzinden daha iyi ha ben memnunum arıza lambası yanmıyor, 1 depoyla 120 ortalama hızla 420-450 km. gidiyor (35 lt lpg) ben taktıracak arkadaşlara tavsiye ederim vebali boynuma ben memnunum. işçilik dersen 10 numara 5 yıldız.
  • Gaziantep'te oturuyorum ve ustayi 3-4 kişiden duydum. Anlatanlar hep övgüyle bahsetti.
    Brc için 1850 lira fiyat aldım. MGS ise 1750 lira diyor. Kullananlardan fikir sorsam. Ne tavsiye edersiniz?
    Bir de aklıma takılan nokta, arabayı satmak istediğimde sorun cikartir mi çok bilinmeyen bir kit olduğu için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanbeyazkurt F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın ne öncesinden ne de sonrasında başka mesajı yok. Sadece bu konuya mesaj atmak için girmiş. Düşündürücü!?
  • ben 5 ay oldu taktıralı. lpg yle ilgili bir daha en ufak bir sorun yaşamadım. işçilik çok iyi ve kaliteli malzeme kullanıyor. tek sıkıntısı servis ağının olmaması şimdilik ihtiyacım da olmadı. tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar mgs başka illerde servis açtı mı acaba. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıl önce ford focus comfort aracımı 750 km'deyken (yani sıfırken sayılır) taktırdım. Aracım şu an 107 bin km'de (sadec bu yaz 9 bin km yol yaptım.) Allah'a şükür sıkıntı yok.

    Aracı trafik hız sınırlarında kullanıyorum.
  • ben şuan bir araç aldım mgs gaz takılı hangi tüpçüye gittiysem bende bunun cihazı yok ayar yapamam dedi bu markayıda ilk defa duyuyorum dedi bu yüzden aracın tesisatını atiker sistem yaptıracam yollda bir arıza verse yapacak adam yok
  • Adıyaman'daki bayiyi arayın sizi yönlendirebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar 1 ay önce aldığım 1.4motor 105 bg fiat punto multiar motora sahip bu yüzden lpğ olmuyor demişlerdi mgs gaz fethi usta olur dedi dün itibari ile taktırdım ustalık açısında sıkıntı yok mükemmel hatta çok fazla bilgili tabi aracı deneyeceğim daha sonra i yada kötü olarak buradan paylaşım yapacağım fethi usta bu işte çok profesyonel çalışıyor çünki çekici tır araca lpğ takmış bir usta inanıyorum ki ben sorun yaşamıyacagım 1 2 hafta sonra burada tekrar test ettiğim mgs gazı anlatacağım.herkese selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puntoady02 P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Birkaç haftalık kullanımdan sonra lütfen forumu bilgilendirmeyi unutmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.