Bildirim
MGS 4
MAYBESTA Android Bilgisayar için Profesyonel Kablosuz Yaka Yaka Mikrofonu - Kablosuz Yönlü Kondenser Kayıt Mikrofonu USB C Arayüzü ile Röportaj Video Podcast Vlog YouTube : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B09MHTGLHY
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
boyle bir konu vardi , bu sayfada ve ya arkalarda, olamli -
ps3 üm hafta sonu geliyor 22 ınc samsung 2232bw lcd monıtorde alıyorum oynarım -
bence mgs nin online ı berbat ve iğrenç ötesi (lütfen yorum yapmayın) adamlar karşılıklı ateş ediyoruz birbirimize kimse ölmüyor ayrıca eklentiler hep paralı.Ben bad company nin online ını oynuyorum süper ötesi -
quote:
Orjinalden alıntı: darklord1905
Beyler aranızda mgs 4'ü bitiren var mı?Çünkü oyun acayip zorlaşmaya başladı.Bölümler hakkında bilgi verilirse sevinirim.Ve OYUNU ONLİNE OYNAMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.ARADA BİR ADAMI DELLENDİRİR AMA ZEVKLİDİR
Takıldığın yerleri yazarsan sorununa çözüm bulabilinir kolayca. -
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
bence mgs nin online ı berbat ve iğrenç ötesi (lütfen yorum yapmayın) adamlar karşılıklı ateş ediyoruz birbirimize kimse ölmüyor ayrıca eklentiler hep paralı.Ben bad company nin online ını oynuyorum süper ötesi
evet mgs4 de online de bende sorunlar yaşadım bad company yi oynamadım ama cod 4 süperdi -
Bu konuyu incelersen belki cevap bulabilirsin ya da takıldığın yeri sorabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X