Şimdi Ara

MGS 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranızda mgs 4'ü bitiren var mı?Çünkü oyun acayip zorlaşmaya başladı.Bölümler hakkında bilgi verilirse sevinirim.Ve OYUNU ONLİNE OYNAMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.ARADA BİR ADAMI DELLENDİRİR AMA ZEVKLİDİR

• boyle bir konu vardi , bu sayfada ve ya arkalarda, olamli
  • ps3 üm hafta sonu geliyor 22 ınc samsung 2232bw lcd monıtorde alıyorum oynarım
  • bence mgs nin online ı berbat ve iğrenç ötesi (lütfen yorum yapmayın) adamlar karşılıklı ateş ediyoruz birbirimize kimse ölmüyor ayrıca eklentiler hep paralı.Ben bad company nin online ını oynuyorum süper ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord1905

Beyler aranızda mgs 4'ü bitiren var mı?Çünkü oyun acayip zorlaşmaya başladı.Bölümler hakkında bilgi verilirse sevinirim.Ve OYUNU ONLİNE OYNAMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.ARADA BİR ADAMI DELLENDİRİR AMA ZEVKLİDİR

Takıldığın yerleri yazarsan sorununa çözüm bulabilinir kolayca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

bence mgs nin online ı berbat ve iğrenç ötesi (lütfen yorum yapmayın) adamlar karşılıklı ateş ediyoruz birbirimize kimse ölmüyor ayrıca eklentiler hep paralı.Ben bad company nin online ını oynuyorum süper ötesi

evet mgs4 de online de bende sorunlar yaşadım bad company yi oynamadım ama cod 4 süperdi
  • Bu konuyu incelersen belki cevap bulabilirsin ya da takıldığın yeri sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.