Şimdi Ara

MF4 den gireceklere tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
46.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tecrübeli arkadaşlar yazsınlar. ben başlayayım.
    mat +geo+fizik kasın . mesela bio çalışacağınıza sosyal çalışın getirisi daha fazla olur. ayrıca sene boyunca biyo çalışıp lys de 6 yanlış yapan arkadaşım var sene boyu yatıp 2 yanlış yapan da var. bio biraz dengesiz.
    mat a hakim olun geoda görme açınızı geliştirin çok soru çözün bütün formülleri bilin. ama herşeyden önemlisi bana göre FİZİK tir. mat-geo bir çok kişi yapıyor ama fizikte duruluyor.
    bu yıl lys de biraz öne geçebildiysem fizik sayesindedir. herkes 15 civarı yaparken sen 20 yaparsan ne ala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 1 Eylül 2011; 3:33:49 >

-merhaba, biz Gerçekle Yüzleştirme Dairesi Hayal Kırma Masası'ndan geliyoruz. O hayali kuramazsınız.
    "
    Cem Şancı
  • up

Bu Pazar günü zaten adam akıllı son kere uyuyacağım. En çok ona yanıyorum.
  • MF4ciyim ben de.Fizik tam bir baş belası ama çalışınca yapılıyor.Fizik ve Mat2 yüklenmek en mantıklısı.Eğer 500+ hedefiniz varsa bio da sosyal de çalışmak lazım.Ayrıca benim yazın yaptığım en büyük yanlış gün içinde sürekli mat ve fizik çalışmak oldu aralıksız olarak o 2siyle beyini yorunca mal gibi kalıyorsunuz beyniniz duruyor.Araya türkçe ne bileyim okumalık dersler sıkıştırın

mesela fizik konu+soru çöz.Bio konu özeti çıkar.Mat soru çöz.Bio soru çöz şeklinde arada dinlenirsiniz biyolojiyle türkçeyle falan.
  • Bence şunun ağırlığını azaltayım felan diye düşünmeyin. Sosyale bile elinizden geldiği kadar çalışın, belki diğer derslere oranla biraz daha tolerans gösterilebilir ama yine de çalışılmalı. Biyoloji hakkında yorumunu da şunu söyleyim. Her sene ne olacağı belli olmuyor. Belki arkadaşın sene boyu kasmasa 6 yanlıştan fazla yapabilirdi. Yani sınav anı, heyecanı, o an 2 şık arasında kalıp tahmin etme, şans vs. bir sürü şey etkili. O yüzden ne bulursanız çalışın diyorum, ben de çalışmalıyım; çünkü mezuna kaldım.
    Ygs 5 sıralamam nasıl olur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MF4 için, LYS kısmından matematik-geometri-fiziğe çok kasmak gerek, kimyaya çok kasmadan da iyi bir net yapılabilir,LYS biyolojiye ise en az çalışın derim.

YGS kısmından ise matematik başı çekiyo, bu sene, 2011YGS de arkadaşla tüm netlerimiz hemen hemen aynıydı ama bnm mat:7Y-3boştu onun ise 1Y'tı ve o
    14 bininci oldu ygs-1 de ben ise 40 bin

YGS de matematikten sonra fen geliyo ve ygs fen kısmında fizik-kimya-biyoloji ayrımı olmadığından (yani puan değeri açısından) ygs fizik-kimyaya ne kadar
    çalışıyosak biyolojiyede o kadar çalışmamız lazım

Ve fenden sonra önemi küçümsenemeyecek kadar fazla olan türkçe var genelde sayısalcılar türkçede pek sıkıntı çekmez zaten.

Son olarak sosyal, eğer hedefiniz çok yüksek ise ilk bin gibi mesela, o zaman sosyal burda çok önemli ama hedefi ilk 10 bin olan biri için sosyal son sırada
    olmalı önem açısından ve çok kasmaya gerek olmayan bir ders diye düşünüyorum, Ben sosyale çok yüklendim 1 sene boyunca notlar çıkardım filan ama
    olmadı işte sınavda 10 tane yanlışım geldi. O yüzden sosyal çalışırken abartmadan kararında çalışmak lazım ama ben çalışıp ful çekerim diyosanız
    çalışın tabi puan değeri az da olsa, ama ben öyle birşey diyemiyorum çünkü ne kadar çalışsamda adamlar tarihten bilgi soruyo, felsefeden tuhaf sorular
    geliyo filan neyse herkese kolay gelsin
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.

• arkadaslar abiler lise 2 öğrencisiyim ege üniversitesinde inşaat mühendisliği okumak istiyorum bölüm hakkında ne dersiniz cevabınız önemli tek yardımcı olanlar sızsınız bide hangi dersleri okumalıyım,hangisinden sınava girmeliyim?(MF3.MF4)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bak arkadas nasil hortlattiniz bunu? Yil 2015 Elektronik muhendisligi bitirdim. İlk yazdigim tavsiyelere ek olarak yurtdisinda okuyun diyorum baska bisey demiyorum. Bi bes yil sonra sizlerde mezun olur yazdiklarimin hakliligini daha iyi anlarsiniz. Cunku egitim seviyemiz yerlerde ozellikle muhendislik turkiyede okunmamali der kacarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 30 Mart 2015; 22:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ergenler basmıs yine forumu..Olum işin gücün yok mu lan senin baban mesaiye kalsaymış iyimiş mk
    güle güle

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.