Şimdi Ara

MF İlk 1000 Hedefleyenler İçin Soru Çözüm Grubu (Telegram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Boş vakitlerimizde soru çözümü yapabileceğimiz aynı şekilde yapamayıp yaz dolayısıyla soramadığımız soruları birbirimizle paylaşacağımız bir telegram grubu kurdum. Telegram grubu kurmamın sebebi ise hem yalnızca bir platforma bağlı kalmamak -çünkü akıllı telefon kullanmayan arkadaşlar olabilir benim gibi- hem de gizlilik sorununun ortadan kaldırılmasıdır. Hedefim ilk 100 11'in başından beri çoğunluklu olarak çalıştım denilebilir. Her neyse kontenjan gibi saçmalık koymayacağım. Bilgi birikimi ve çok çalışan herkes gruba gelebilir. Böylelikle birbirimizle maksimum bilgi paylaşımını sağlayabiliriz. Şimdiden herkese kolay gelsin arkadaşlar.

İş ilanı gibi olmuş şaka maka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdn -- 24 Haziran 2019; 19:43:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdn -- 25 Haziran 2019; 10:20:54 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Hocam kanal açmışsın grup değil .d
    Evet farkındayım. Soru paylaşımı vs. gibi durumları engelleyecek bir durum oluşmuyor grup açılmıyordu en az bir kişi eklemeden o yüzden kanal açtım. Güncel 4 kişiyiz bu arada.
    ACER AOHAPPY2 , Intel Atom N570 1.6Ghz L2Cache 2MB, 2GB 667Mhz DDR3, Intel GMA3150 64MB VRAM

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• Hocam mesaj gitmiyor.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne linki? İnstagram falansa eğer kullanmıyorum herhangi bir sosyal medya hesabı. Kanaldan tanıtırız kendimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdn -- 25 Haziran 2019; 8:22:44 >
    telegram kullanmayı bilmiyorsunuz sanırım. telegramdaki kanaldan görmüşünüzdür beni. bana yazın ben yardımcı olayım.

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Gönderildi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.