Şimdi Ara

mezunum bu sene de hazırlanıyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • her şeye yeni başladım sayılır 1-2 hafta oldu. az çok da temelim var sayılır 45 bin gibi bir sıralamam vardı yeniden denemeyi düşündüm. ama şimdi her şeye 0'dan başlamış gibiyim. yaz boyunca çalışmadım. her şeyi unutmuş gibiyim. test çözmeye ağırlık vermeyi düşünürken yine ders çalışmak zorundayım. sürekli bir geç kalmışlık hissi de var. herkes çok ileride ve çaba harcıyor görünüyor. haziran'a kadar ilk 15 bin yapacak kadar çalışabilir miyim? 7-8 ayda olacak şey midir bu? yoksa geç mi bilemiyprum

• Hiçbir şey için geç değil, 45bin sıralama yaptıysan zaten temelin de vardır, o kadar kolay unutulmaz sene boyu yaptığın çalışmalar. Tavsiyem konu özetli soru bankalarından çalışarak ilerlemen, en azından YGS için. LYS'de konu anlatımlılara ihtiyacın olabilir, daha çok bilgi ve soru tipi var çünkü LYS konularında.

Orijinalden alıntı: regortaz

Hiçbir şey için geç değil, 45bin sıralama yaptıysan zaten temelin de vardır, o kadar kolay unutulmaz sene boyu yaptığın çalışmalar. Tavsiyem konu özetli soru bankalarından çalışarak ilerlemen, en azından YGS için. LYS'de konu anlatımlılara ihtiyacın olabilir, daha çok bilgi ve soru tipi var çünkü LYS konularında.

umarım öyledir. bu sene yaptığımdan daha kötü bir sıralama yapmaktan çok korkuyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.