< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mezunluk Berbat Biseymis (2. sayfa)

-
-
iyi çalştın mı bari?
-
Dersaneden dolayi cok yogun gecti.
Baya emek verdim.
Umarim karsiligini aliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten de hızlı geçti
Ama baya bi yıprandım
Kararınızı çok iyi verin arkadaslar.
Ama sınavdan sonra verin.
Ve benim gibi 1 yıl nasıl geçecek tarzı sacma dusuncelerle vakit kaybetmeyin.
hedeflediğin netlerde misin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende böyle sene başında konu açmıştım sonra salak gibi sildim silmesem böyle benim de hortlatacağım bir şey olurdu.
-
mezun senem hayatimdaki en iyi senelerdend
Nasıl la
Çevredekiler de mezunluk çöp diyorlar. Zaten konuları bilerek başlıyorsun çalışmaya ders acısından fazla zorlamazsın. Ne konuda kötü diyorlar?
Bilerek başlamak kötü. Bildiğin şeyleri tekrar çalışmak, ufak detaylar için onlarca saat harcamak vs. Hiç bilmesen zaten gocunmazsın oturur masaya öğrenir geçersin. Bilip de tekrar çalışmak kötü
-
devamlı kütüphanedeydim,edinmediğim deneyimler tanımadığım bir sürü hayat gördüm.Nice güzel arkadaşlıklar kazandım,özgüvenim arttı vs…Sadece sınava çalışmadım bu sene kendimi üniye hazırladım resmen kişilik olarak.Harikaydı
Bizim kütüphanede çeteleşme mevcut her gittiğimde kasıntı ve kütüphaneye flörtleşmeye gelen tipler vardı
öhöm. Ayıp oluyor ama hocam
-
knk bizim kütüphane acayip bi şeydi adamlar kendini kütüphanenin sahibi sanıyordu la
-
Normal hocam. Ben yukarıda şakasına dedim. Ben de birkaç kez gittim 5-6 kişilik bir grup sabahtan akşama kadar kafede oturuyor ve her gün. Çok boş beleş tip var
-
her konuda kötü hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X