Şimdi Ara

Mezunlar Ne Zaman Çalışmaya Başlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
11.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Planlama çok önemli . Alın güzel kalın bir defter yıllık aylık haftalık planlar yapın . Tüm konulari eksik olduğunuz konuları yazın. Denemeleri mutlaka yazın testleri bile yazın kendinizdeki gelisimi gorun. Soru sayısına göre değil konulara göre plan yapin. Çalıştığınız konuyu gece yatınca yarım saat düşünün. Kendi kendinize cozdugunuz problemleri anlatin. Konuyu yaşayın hayatınızda. Ozaman yorum yapma yeteneğiniz gelişir. Yoksa ezber basma kalıp birbirine benzeyen 1000 soru da cozseniz bu tyt ayt sorularını yapamazsınız.

Başarılar. Fen lisesi Matematik öğretmeni
  • up
  • Ben geçen sene ygs-lys sistemi henüz değişmemişken 13 ağustos’ta başlamıştım. Sistem değiştiği için bence ağustos sonu idealdir diye düşünüyorum. Zaten sınav süreci çok uzun çok sıkılcaksınız çalış çalış. Biraz kafanızı dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirabelle

Ben geçen sene ygs-lys sistemi henüz değişmemişken 13 ağustos’ta başlamıştım. Sistem değiştiği için bence ağustos sonu idealdir diye düşünüyorum. Zaten sınav süreci çok uzun çok sıkılcaksınız çalış çalış. Biraz kafanızı dinleyin.
    Teşekkür ederim
  • Ben olsam şimdi başlardım ilerde o kadar rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Ben olsam şimdi başlardım ilerde o kadar rahat edersin.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 4 Ağustos 2018; 19:57:25 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim kardeşim kimseye kulak asma bence bugün yap programını yarın başla çok dua edersin bana
    Bence şuan başla. Ne kadar çok çalışırsan o kadar yararına.
  • Ben etüt merkezine gideceğim 27 ağustosta başlıyor o zamana kadar her gün Türkçe paragraf çözeceğim ve 12 kimya bitireceğim 30k san mezuna kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Aynı fikirdeyim kardeşim kimseye kulak asma bence bugün yap programını yarın başla çok dua edersin bana
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 4 Ağustos 2018; 19:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Bence şuan başla. Ne kadar çok çalışırsan o kadar yararına.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaneB

Ben etüt merkezine gideceğim 27 ağustosta başlıyor o zamana kadar her gün Türkçe paragraf çözeceğim ve 12 kimya bitireceğim 30k san mezuna kaldım
    30kdan mezuna mı kalınır ya
  • Yanlış hatırlamıyorsam TMciydin yine TM'den hazırlanacaksan mat geo aban çok fena mat çalış.
  • En geç eylülde başlayın
    Bu sene sağlık problemimden dolayı 3 ay kadar çalışamadım tıp istediğim için kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Yanlış hatırlamıyorsam TMciydin yine TM'den hazırlanacaksan mat geo aban çok fena mat çalış.
    Aynen dogru hatırlıyorsun hocam.Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grosyooi

En geç eylülde başlayın
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaneB

Bu sene sağlık problemimden dolayı 3 ay kadar çalışamadım tıp istediğim için kalıyorum
    Hayırlısı hocam umarım hedefine ulaşırsın
  • 3. Yıla kalıyorum Eylül de başlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 4 Ağustos 2018; 19:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

3. Yıla kalıyorum Eylül de başlarım
    Ben de 3e kalıyorum gel sarılalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 4 Ağustos 2018; 20:21:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.