< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 25 Ekim 2017; 7:4:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 25 Ekim 2017; 7:4:36 > |
Gereksiz konu dinlemeyin bu adamı dershane gereksiz.
|
Dershane; kendine hakim olamayan, sürekli başka insanlara bağımlı olan, sınavı kazandıranın dershane olduğunu sanan, çevresindeki insanlara göre hareket eden, çevresindeki insanların ''dershanesiz kazanamazsın'' gibi oldukça köhne ve sığ ilkesini benimseyen, internetin nimetlerinden faydalanmayı bilmeyen ya da faydalanamayan, interneti sadece sosyal medya vs. lerden ibaret sanan ebeveynlerin kendisine yöneltilen baskısını kıramayan, internetteki ders matteryallerinin dershaneden çok daha faydalı olduğunu bilmeyen, parasını har vurup harman savuran, para konusunda ailesini bir gıdım bile düşünmeyen insanların gittiği mekandır.
|
Kişiden kişiye değişir.
İnsanlar tanıyorum art arda 2 gün insan yüzü görmese depresyona girecek türden. Diğer tarafta benim gibiler var sadece insanlarla konuşmak bile yoruyor onları. Veya insanlar vardır kendilerini sürekli başkalarıyla yarıştırmak ister, başkalarının ne kadar çalıştığını görmeden doğru düzgün çalışamaz. |
Kendi yapmış olduğun hatan daha doğrusu kişilik bunalımından yola çıkarak bir genelleme yapamazsın. Bir noktana katılıyorum evet evde çalışan mezunlar (ki 2 senedir evdeyim) bunalma raddesine geliyor hayattan ve derslerden bıkıyor ama bu durum gidip onları oyuna sevk etmiyor. Misal ben 2 senedir mezundayım canım sıkıldığımda açar 10 dakika dizi kesitlerinden video izler devam ederim. Kişiden kişiye değişen bir durumu genelleme yaparak gelin ben size tavsiye veriyorum bak haa tarzında söyleyemezsin. Sınava ilk gireceğim sene dershaneye yazdırdım aynı senin kafandan olduğumdan dolayı yok işte internetten olmaz hoca lazım gelecek anlatacak yapacak edecek. Dershaneye yazıldık doğru dürüst sınıf açılmadı karma bir grup içinde görmememiz gereken dersleri gördük görmemiz gereken dersleri kaçırdığımızda yada anlamadığımızda başa dönen biri yoktu. 40 dakika içersinde o adamın ağzından çıkan her şeyi ya öğrendin ya da öğrenemedin. Üstüne bir de bu stres ve anlamsızlık için tonla para ödüyorsun. Halbuki mezun olduğunda kendi kitabını kendin seçiyor kendi programını kendin yapıyor kendi bilgini kendin alıyorsun. Ne bi süre sınırı var ne de öğretmenim ayağına geçinen boş beleş insanlara bel bağlamıyorsun. Sınavın sonunda ulaştığın başarıda kendi başarın oluyor. O yüzden evde oturup çalışmak bana göre daha yararlıdır.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saul_goodmann -- 5 Kasım 2019; 18:36:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|