Şimdi Ara

Mezuna kalmak mı yatay geçiş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ea'dan 71k yaptım. Hukuk ya da psikoloji istiyordum, hukuk sadece özellerden yarı burslu geldiği için seçmemeye karar verdim, psikolojiye yöneldim. Yalnız psikolojide istediğim üni gelmiyor ama bi sene okuyup ikinci yıl yatay geçiş yapabilirim diye düşündüm. Ama yatay geçiş yapmak istediğim üniler çok yüksek üniler ve kabul edilir miyim bilemedim çünkü kontenjanları çok çok az, yatay geçiş ile sadece 3 kişiyi alıyorlar. Bu sebeple acaba mezuna mı bırakmalıyım diye düşünüyorum, belki mezuna bırakırsam hukuk da kazanabilirim gelecek yıl. Yine de belki de derslerime asılırsam yatay geçiş yapabilirim ve hukuk ile çift ana dal yapabilirim diye de düşünüyorum. Sizce hangisini yapmalıyım, siz ne düşünüyorsunuz? 71k ile okuyabileceğim, bana önerebileceğiniz başka bölümler ya da psikoloji okuyabileceğim hangi üniler var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bence 1 sene daha sıkı çalışıp guzel bir ünüversitede hukuk kazanmalisin. Istemedigin bir universitede yatay gecis yaparim umuduyla psikoloji okuman doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su sartlarda yatay gecisi hiç düşünme bence. bunu geçen sene yatay geçiş yapan biri olarak söylüyorum. kontenjanlar aşırı düştü ve çok fazla rekabet var. ortalamalarda virgülden sonrası bile etkiliyo o yüzden bu riske girme derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.