Şimdi Ara

mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mezuna kalmak nedir ne değildir artık ve eksileri nelerdir arkadaşlar? mezuna kalan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.



  • Bırak şu pc yi git otur masana kalan 6 ayda inanarak çalış eğer hedefine ulaşamazsan ben tutacam sana özel hocayı mezunken.
    Şöyle saf saf sorular açmayın gözünüzü seveyim 6 ay var mezun diyorsun ya kendini yerin dibine sokmuşun
  • gecmiş olsun yazın ygs yi bitir drs ile lys basla
  • Ben ilk senemde kazandım.Ama kimsenin çektiği o zorlukları ve stresi bir daha çekmek isteyeceğini zannetmiyorum.
    "Mezuna kaldığında üzerinde daha fazla baskı oluyor.Ve bu baskıyı da kendin kendine yapıyorsun.Eğer aile de baskı yaparsa zaten psikoloji vs. kalmıyor." Bu sözleri mezuna kalıp benimle beraber sınava giren bir arkadaş söylemişti..Sınav yaklaştıkça ellerinde vs. yaralar falan çıkmış, ilaç kullandığını falan söylüyordu.tabii onun ki biraz fazla, ve onun ailesi de ikinci senesi olduğu için onu bayağı bir zorladılar.
    Ama gerçekten kötü bir şey.Sene kaybından falan bahsetmiyorum.Zaten mezuna kalırsan bir seneden daha fazla kaybediyorsun bence.Ömründen ömür gidiyor.
    Artısı ise gerçekten kendini vererek çalışabilirsen çok iyi yerlere gidiyorsun.Eğer okul senin için negatif bir etki yapıyorsa onu da ortadan kaldırmış oluyorsun.
    Umarım mezuna kalmayı falan düşünmüyorsundur.yani daha çok zaman var.Çalışırsan hala yapabilirsin.




  • Disiplinli biriysen cok faydasini gorursun ama suan icin " ben lol oynarim ps3 oynarim surekli disari cikarim arkadaslarla takilirim" falan diyorsan hic kalma mezuna. Mezuna kalmaya karar verirsen bile (ki buyuk ihtimal kalacaksin) ders calismayi birakma , seneye cok yuk olmasin ustunde. Gercekten hazirlan ki nerede ne hata yaptigini tespit edip duzeltebilesin.
  • Kendimi hazirlamak istiyorum sadece. 40tan 70 nete ciktim, her sey daha yeni basliyor benim icin. Dedigim gibi merak ediyorum, kendimi hazirlamak istiyorum cokmemek icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.