Şimdi Ara

Mezuna Kaldım Ama Pişmanım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene misler gibi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Çalışma Ekonomisi vs. bölümler geliyordu şehir beğenmedim, ögretmenlikte olsa adam gibi bir şehirde okumak istedim, belki hukuk, pdr vs. veya bu senekinden daha güzel bir yerleri tuttururum gelecek sene dedim, En kötü TS de ilk 10k girerim dedim. Şimdi bütün hayallerim büyük tehlike altında, sınav çok kolaydı ama fena yığıldı bildiğiniz gibi, ayrıca benim daha büyük bir problemim var ben zor sınavdada kolay sınavdada net değiştiremem yani 10 net yapıyorsam o hep 10 net olarak kalır.

Şimdi lysde kolay olursa gerilerde kalabilirim. Korkuyorum hemde çok korkuyorum bir memur çocuğuyum ben devlet üniversitesinden başkasını düşünemem, ben bu konularda çok hassasım kendimi başarısız hissedersem intihara kadar giderim. Bağrıma taş basıp üniversitesiz hayat diyemem, isyan etmiyorum tabiki rabbim önce hayırlısını sonrada sabrını verir elbet. Ancak derdime çare aramak için önlemimi almak için buraya yazmak istedim. Arkadaşlar bana yardım edin ne olur napabilirim ? Siz benim yerimde olsanız naparsınız ? Lütfen yardım edin.

Not:LYS Matı hiç mi hiç bilmiyorum kardeşler.

YGS-3 284k
    YGS-4 253k
    YGS-5 443k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kardeşim çalışabildiğin kadar çalış sonra keşke çalışsaydım deme en azından emeğimin karşılığı buymuş dersin için rahat olur.Çekebilir miyim falan diye düşünme yapabildiğin kadar yap gerisi nasip kısmet

• La gardâs 15 er net yap hepsinden 100knın altındasın.

• Bende senin gibiyim hocam babam emekli geçen sene mühendislik öğretmenlik geliyordu gitmedim belki daha iyisi olur diye şimdi geçen yıla göre daha kötü yaptım nasıl bir bok yediysem artık şimdi bunu 70-90k arasına çekmeye çalışacağım.
  • Farklı durumda değiliz hadi ben daha iyisini yaptım biraz ama hala da karamsarım. Twitterda görmüştüm sanırım 300-400 bin falandı hatta daha fazla sadece edebiyat ile 50 bine mi ne çekmişti biri. Matematik 5 net falandı, geometri zaten yoktu. Bu arada dedigim tm3 için bak tmde bile bu olmuşsa sozelde 10 bin bile olur. Kaldı ki tmde 300 binde olan biri sozelde de 200 binde oluyor genelde (ygs için diyorum) o yüzden sozelde ileri taşımak çok çok daha kolay ama tmde de mümkün dediğim gibi. Son olarak sakın ama sakın çalışmayı bırakma lütfen, en azından elinden geleni yap (tavsiye vermek güzel de sorarsan sen yapıyor musun diye ben senden de beterim ya neyse)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam behzat hocadan kitabı ve dersleri al lys matı halledersin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.