Şimdi Ara

Mezun senesinde MFden TMye, Dershane/Ev?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene liseden mezun oldum. Dershaneye gidiyordum fakat sene boyunca yaptığım tek şey tyt denemelerine katılmak oldu. Dershanede arkadaş ortamım olduğu için takılmak için gidiyordum çoğu derse girmiyordum. Ayt olarak sıfırdım. Sayısal öğrencisi olmama rağmen eşit ağırlık sıralamam daha iyi geldi.


    Sayısal 360k Ea 320k Tyt 240k sıralama yaptım.


    Msü sınavında 90k sıralama yapmıştım. Kara harp okulu için sağlık da dahil olmak üzere tüm seçim aşamalarını geçmeme rağmen bu sene getirilen 220 ayt ham puan barajını geçemediğim için adaylığım sonlandırıldı.


    Sene ortasında eşit ağırlığa geçme fikrim olmasına rağmen ailem istemedi. Lise hayatım boyunca fen derslerinden hep nefret ettim. Sayısal seçmemde etkili olan da ailemdi. Sınav sonucundan sonra onlar da olumlu bakıyor. Eşit ağırlıktan hazırlanıp harp okulunu tekrar deneyip, öte yandan hukuk hedefi koymayı düşünüyorum.


    Geçen sene dershaneye gittim zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Ailem tekrar dershaneye gitmemi istiyor.

    Ciddi bir çalışmayla eşit ağırlıkta güzel bir sıralama yapacağıma inanıyorum. Ders çalışma alışkanlığını hiçbir zaman kazanmamış bu kardeşinize önerileriniz var mıdır? Mfden Tmye geçerek doğru mu yapıyorum? Bu istikrarsızlıkla evde çalışmayı düşünmek aptallık mı olur? Sadece Ayt için dershaneye gitmek ne kadar doğru?








  • Alan seçmeden önce hangi mesleği yapmak istediğini bul.Daha sonra o meslek için hangi alandan girmek gerekiyorsa o alana hazırlan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xadlec -- 14 Ağustos 2021; 14:44:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.